Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#216 Siūlau kiekvienai, kuri pajėgia, skirti sau kasdien po mažą įgyvendinamą užduotėlę ir paskui pasipasakoti kaip pasisekė. Jokiu būdu negalima savęs smerkti, jei nepavyksta - pavyks kitą dieną. Tokiu būdu mes po truputėlį kelsime savo savivertę ir pasitikėjimą savo jėgomis.

Aš šiandien padarysiu mankštelę - visų pratimų po 20 :wink:
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#217 as siandien perskaitysiu nors viena skyriu konspektu.... :roll:
ParašėBegaline
#225 aš stengsiuos neprisiryti ir per šiandien-ryt numesti tą vieną kilą priaugusį :) ir dar iki ketvirtadienio imtinai stengsiuos parašyti visus rašto darbus.
Vartotojo avataras
Parašė Bubastė
#241 Labai gera temelė :!:

Aš šiam vakarui duodu sau užduotį - sėsti prie konspektų ir nebeįsijungti jokio forumo :)
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#248 Begaline, čia perdaug užsimojai. Dalink i mažesnius skyrelius ;)

aš savo mankštelę padariau.
ParašėBegaline
#255 ok. tai jamam šiandienai parašyti tą nelemtą PEST ir SWOT analizę :lol:
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#264 och Dievuliau :lol: kas gi tai per daiktai? jie valgomi? :wink: sėkmės :wink:
ParašėBegaline
#276 politinis-teisinis aspektas, ekonominis, socialinis, technologinis. o paskui organizacijos stiprybės, silpnybės, galimybės ir grėsmės. labai neįdomu :|
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#279 cia gal viesasis administravimas??? ar strateginis planavimas??? tikrai labai neidomu. uzjauciu.
ParašėBegaline
#281 nea. mano specialybė visai ne tokia. dar nuobodesnė. o čia šiaip ryšių su visuomene dalykas. o tos analizės tai išvis vadybinis dalykas iš esmės yra.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#284 Jėzus, užtat suprantu kad mokslai jus nervuoja. aš mokiausi apie meną, viskas buvo labai įdomu, išskyrus Lietuvos senąją dailę, brr...Radvilų portretai visi vienodi lenkų nupeckelioti...
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#316 nius, kaip tie nevalgomi dalykai vakaryksciai pazadai? susivirskino bent is dalies? ;)

as siendien paziuresiu Bjanka ir issimiegosiu
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#318 as daugiau nieko nezadesiu :evil: aisku, kad vakar nieko neperskaiciau.
ParašėLiepa
#336 aš šiandien nueisiu į soliariumą, vietoj to, kad parsivilkčiau namo ir nieko neveikčiau, arba spoksočiau tv
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#345 Agni, siandien daryk pusę to, ką žadėjai vakar. Angelėli Tu mano, viskas padaroma mažais žingsneliais judant į priekį ;)

Aš išsimiegojau ir padarysiu vėl tą pačią mažą mankštelę