Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Kuroshitsuji rašė:Aš geriu kai kurių išpeiktą taip vadinamą prozac, bet manau ir jaučiu, kad jis man padeda, tas slopinimas man būtinas, nes aš daug ko nesugebėčiau padaryti be vaistų ar ba padaryčiau, o pasekmės, kad reiktų po to dvi dienas gaivelėtis. Aišku, kad joks norm. žmogus negertų JOKIŲ vaistų, nes jie ir kenkia, bet kaip mano gyd. sako renkiesi mažesnę blogybę. o ta daktarė anglų depresijos neturėjusi užtat pievas šneka. Gilioj depresijoj ir į šikną atsiprašant kaišiotum, jei tik padėtų. Nu gal per grubiai aš, bet esu emocingas žmogus net ir su AD. :achtung

malonas rašė:Kuroshitsuji labai tesingai parašė. Aš tai net bybius čiulpčiau, jei tai padėtų nuo depresijos.

sophie rašė:... Nes tikrai turbūt visi čia ne tik bybius čiulptų, o ir dar baisesnius dalykus darytų, kad pagerėtų. O vaistai bent kažkiek pagerina. Ir nusispjaut į visas kitas nuomones.

slibinėlis rašė:Bybio čiulpimas turėtų pagerint sveikatą, tad gal verta pasiaukoti ir čiulpti, čiulpti, čiulpti, ir dar kartą čiulpti.

sophie rašė:
slibinėlis rašė:Bybio čiulpimas turėtų pagerint sveikatą, tad gal verta pasiaukoti ir čiulpti, čiulpti, čiulpti, ir dar kartą čiulpti.

Gal rimtai vietoj gyvenimo prasmės paieškų verčiau pasiieškoti gero bybio?..

slibinėlis rašė:Bybiai po vieną nevaikšto.
Parašė slibinėlis
#316594 Tikrai būtų neišpasakytai gaila visa tai ištrinti.
Vartotojo avataras
Parašė malonas
slibinėlis rašė:Tikrai būtų neišpasakytai gaila visa tai ištrinti.

:achtung :achtung :achtung
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#316606 Labai man juokinga šita tema, reikia jos jokiu būdu nenutraukti. :achtung
Parašėnemoku
malonas rašė:Labai man juokinga šita tema, reikia jos jokiu būdu nenutraukti. :achtung

Tai gali papasakoti ką žinai apie čiulpimo naudą gydantis depresiją.
Parašė slibinėlis
O dar neduok die kas pamanys, kad nemokam.

Neduokdie, būtų toks pažeminimas. Frigodiškos bobos visai niekam tikusios. Tik bulbų skust.
Vartotojo avataras
Parašė malonas
nemoku rašė:Tai gali papasakoti ką žinai apie čiulpimo naudą gydantis depresiją.

Aš vegetarė - mėsos į burną neimu. :kazokas
Parašėnemoku
#316618 Malonas, tai gal dėl to ir sergi? :?
Parašėnemoku
#316619 Depresija – labai aiškius simptomus turintis žmogaus emocinio balanso sutrikimas, kuriam būdinga prislėgta, bloga nuotaika. Jos metu sulėtėja mąstymas, judesiai, sutrinka vidaus organų veikla. Depresija – vienas dažniausių psichikos sveikatos sutrikimų.
Jau nuo senų laikų mokslininkai tyrinėja vyriško lytinio organo naudą gydant depresiją bei kitus nuotaikos sutrikimus. Juk ne veltui bene kiekvieną dieną galime išgirsti posakį "džiaukis organą pamatęs, verk jį pametęs". Šiuo metu, kai didėja žmonių nepasitenkinimas cheminiais medikamentais, žmonės vėl atsigręžia į natūralumą, homeopatiją bei vyriško pasididžiavimo galias.
Vartotojo avataras
Parašė malonas
nemoku rašė:Malonas, tai gal dėl to ir sergi? :?

Reik susimąstyt. Bet, kaip sakė Kuroshitsuji, geriantiems neuroleptikus čia labai opi tema. :achtung
Vartotojo avataras
Parašė malonas
nemoku rašė:Depresija – labai aiškius simptomus turintis žmogaus emocinio balanso sutrikimas, kuriam būdinga prislėgta, bloga nuotaika. Jos metu sulėtėja mąstymas, judesiai, sutrinka vidaus organų veikla. Depresija – vienas dažniausių psichikos sveikatos sutrikimų.
Jau nuo senų laikų mokslininkai tyrinėja vyriško lytinio organo naudą gydant depresiją bei kitus nuotaikos sutrikimus. Juk ne veltui bene kiekvieną dieną galime išgirsti posakį "džiaukis organą pamatęs, verk jį pametęs". Šiuo metu, kai didėja žmonių nepasitenkinimas cheminiais medikamentais, žmonės vėl atsigręžia į natūralumą, homeopatiją bei vyriško pasididžiavimo galias.

:D :D :D

Viskas, šiandien jau nieko juokingo galiu ir neperskaityt, dozė gauta.
Parašėnemoku
#316622 Vyriško organo informacijos lapelyje nerašo, kad negalima vartoti kartu su neuroleptikais. :?