Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė malonas
nemoku rašė:Man įdomu ar visi organai vienodai veiksmingi. Sako, kad į dešinę pakrypę geriau veikia, :?

Kažkur girdėjau, kad tai priklauso nuo to, kuri tavo smegenų pusė dominuoja. :bloga
Parašėnemoku
#316640 Išbandyk, malonai, papildysi pasveikusiųjų gretas.

O kaip galima išsitirti kuris mano pusrutulis labiau dominuoja? :? Gal koks naminis testukas yra?
Parašėnemoku
#316642 Beje, gal žinot kur galima LEGALIAI įsigyt mažai naudotą padargą? Aš vieną tik turiu, bet anam neseniai jau 20 metų suėjo, bijau, kad bus koks pelėsis nuo senumo įsimetęs. :?
Parašėnemoku
#316643 Jei testas plito per FB, reiškia, jis mokslinis ir geras.
Parašė slibinėlis
#316645 Congratulations
You use your brain equally.

Tai taip išeina, jei turėčiau pimpaliuką, Pizos bokšto kelnėse neturėčiau?
Parašė slibinėlis
nemoku rašė:Beje, gal žinot kur galima LEGALIAI įsigyt mažai naudotą padargą? Aš vieną tik turiu, bet anam neseniai jau 20 metų suėjo, bijau, kad bus koks pelėsis nuo senumo įsimetęs. :?

Aaaa... M? Nesupratau. :DD
Parašėnemoku
#316647 Aš irgi vienodai naudoju abu pusrutulius. Tai mums visgi tiesūs tinka?

Klausiau kur galima mažai naudotą organą įsigyt, 18-19 metų.
Vartotojo avataras
Parašė malonas
nemoku rašė:Beje, gal žinot kur galima LEGALIAI įsigyt mažai naudotą padargą? Aš vieną tik turiu, bet anam neseniai jau 20 metų suėjo, bijau, kad bus koks pelėsis nuo senumo įsimetęs. :?

Pelėsį galima nušveist ir toliau naudot. Saugok senąjį, dabar tokių gerų nebegamina... Kuo naujesnis, tuo greičiau genda. Čia vakarų toks sąmokslas kapitalizmui skatint.
Parašėnemoku
#316650 Tai sovietmečiu gaminti dar geresni turėtų būt? Ale kad jų vazonai nekokie būna...
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#316657 Gal tada reikia nenusisukt nuo chemijos ir dirbtinį įsigyt? Nereikės vargt su vazonais.
Parašėnemoku
#316658 Bet jei vazonas dailus, tai geriau su juo atrodo. Kaip ir taikliai sako Slibinėlis, vibratoriai neišsprendžia problemos esmės, padeda tik trumpam...
Malonas, tau kompensuoja čiulpimo terapiją?
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#316659 Nežinau, man jos dar neskyrė. Bet klausimas geras. Jei nekompensuos, nežinau, ar sutiksiu. Ir taip jau daug vaistams išleidžiu. :(
Parašėnemoku
#316660 Aš tai privačiai galvoju eit, tai man ligonių kasos nieko nekompensuos, bet ko tik nepadarysi dėl sveikatos. Be to, girdėjau, kad poliklinikoj kažkokie paglebę būna, o privačiai geresni. Aš šiaip nebesergu, bet gydytojas sakė, kad profilaktiškai reiktų pradėt nuo 15 cm, po to didint iki kokių 20 cm.
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#316661 Poliklinikoj turbūt labiau naudoti. Nuo dažno čiulpimo ir apsitrynė.