Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Parašė slibinėlis
#316671 Teeina na-chui be jokios malonės visi tie, kurie mane įskaudino. Net ir iš forumo : Malonas, Širšė - eikite na-chui. Viską, ką norėjau, jau išsakiau. Bai bai.
ParašėŠiršė
#316675 Kuo aš tave esu įskaudinusi? :bloga
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#316677 O ką mes tau padarėm? Gal ką nors ne taip supratai? Neįsivaizduoju, ką tau galėjau padaryt. Ką tik kitoj temoj bendrai žvengėm, o dabar kažkas staiga blogai. Gaila.
Parašė slibinėlis
#316679 Širše, savo nenuoširdumu man. Malonai, abejingumu, šaltumu. Tenorėdavau kad prieitum ir paklaustum, kaip jaučiuosi, ir apkabintum. Seniai, jau labai seniai, viską pagaliau išsakius tai jau dabar praeitis, o apsimetinėdama kad viskas labai ok dariau milžinišką klaidą. Neatleisiu. Iš DK pasitraukiu, bendrauti kaip niekur nieko ir rašyti atvirai dienoraščio vis tiek nebegaliu.
ParašėŠiršė
#316681 Pati savo nenuoširdumo, kokį tu jį jauti iš mano pusės, savy nejaučiu. Juk nenusprendžiu - va, dabar būsiu nenuoširdi. Gal ir buvau tokia, nežinau. Aš nelabai moku paguosti, nuraminti. Bet tyčia tavęs įskaudinti tikrai nenorėjau.
Parašė slibinėlis
#316682 Pasirodo, žmonėms, kurie man tikrai daug ką reiškė kažkada praeityje, aš visai nieko nereiškiau. Kaip gerai, kad pagaliau išdrįsau viską išsakyti, ant širdies jau iškart lengviau.
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#316683 Ačiū, kad paaiškinai, labai tai vertinu. O apie savo šaltumą pamąstysiu ir vėliau parašysiu dienoraštyje. Gaila, kad išeini, bet tai ką aš galiu padaryt.
ParašėŠiršė
#316684 Bet kodėl tau atrodo, kad nereiški? :bloga aš kaip tik apsidžiaugiau pamačiusi, kad tau geriau sekasi, kad rašai (šito net užpavydėjau), kad tapai atviresnė...
Parašė slibinėlis
#316685 Širše, konkrečiai apie apkabinimą rašiau Malonui. Tiesiog pernelyg sureikšminau mūsų pažintį, kai gulėjom ligoninėj, kartu gėrėm ar išdarinėjom visokiausias nesąmones, maniau, kažkaip suartėjom, ir mums vienai prieš kitą nereikia nieko vaidinti.
ParašėŠiršė
#316686 Bet kuo tas mano nenuoširdumas tau pasireiškia?
Parašė slibinėlis
#316687 Nemanau, kad kažką apskritai galima apie tai išmąstyt. Mes juk patys pasirenkame sau draugus, artimus ir mielus, ne per prievartą, ir tam visai nereikia kažkokių pasiaiškinimų, dar beje nemanau, kad būtų normalu su visais būti šiltai ir su visais atvirauti. Greičiausiai daug baisių dalykų kurių iki šiol negaliu sau pateisint padariau vien tik tam, kad ir dar kartą įsitikinčiau, kad tau visiškai nerūpiu.