Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

ParašėŠiršė
#316688 Man dabar labai negera ta skaityti, nes tikrai nėra taip, kad tu man visiškai nerūpėtum, ir man sunku suprasti, kodėl tu taip jautiesi ;/
O kad apie tai greičiausiai negalima kažko išmąstyt, turbūt tavo teisybė, bet aš nemoku kitaip, man visada reikia suvokt, kodėl aš ar kiti jaučiasi vienaip ar kitaip, išmąstinėt tol, kol suvokiu, kad visą tą laiką nieko nejaučiu, tik ieškau priežasčių, bandau suprasti. Gal čia tas nenuoširdumas. Bet kažkaip jau pasiteisinti bandau, man rodos. Nors tikrai nėra taip, kad man būtų vienodai, kaip tu gyveni. Gal tu dabar tuo netikėsi, bet vis vien noriu pasakyt.
Parašė slibinėlis
#316693 Suprantu, Širše. Viskas gerai. Manau, pasielgiau geriau, nei ir toliau, įjungus šaltą protą, lyg niekur nieko atsakinėdama į tavo žinutes savam dienoraštyje.

Malonai, man kažkodėl rūpėjai labiau negu sesuo, kuri mane paliko kai tebuvau septynerių. Nežinau, gal todėl, kad buvai šalia ir lyg ir labiau pasiekiama, o juk viusomet, anot specų, santykiuose su kitais žmonėmis matome tėvus ar pačius artimiausius žmones. Kai dar palaikiau kažkokius ryšius su E, visad bandydavau kažką sužinot ir apie tave, rūpėjo.

Manau, įsiskaudinti visi turime teisę. Ir netyčia įskaudinti.
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#316697 Koks tas gyvenimas įdomus - palieki kažkam širdy pėdsaką ir apie tai nė nenutuoki.

Šiandien jau nebeturiu laiko rašyti ilgesnio posto - parašysiu rytoj. Dabar tik pasakysiu, kad kitų žmonių šaltumo nereiktų priimti asmeniškai, nes galbūt jie tokie yra su visais.
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#316736 Vis tik taip ir nesugalvojau per naktį, ką čia parašyti. Apie savo šaltumą parašiau dienoraštyje. Gaila, kad įsiskaudinai, bet ar aš galiu ką nors dėl to padaryti? Jei kažko iš manęs tikiesi, paaiškink man konkrečiai kaip autistei ko, nes aš nesuprantu. Jei galėsiu ką nors padaryti dėl to, kad daugiau neįsiskaudintum, padarysiu, bet nujaučiu, kad negalėsiu.

O šiaip tai tikrai norėčiau, kad liktum forume, man įdomu skaityti tavo postus.
Parašė slibinėlis
#316748 Manau, kaip ir viską išsiaiškinom. Dabar net nebeliko įtampos, Širšė mano dienoraštyje kaip ir nebepageidaujama, jei teužsuka tik su noru pasipuikuoti, o mes, Malonai, atrodo, nusibrėžėm aiškias bendravimo ribas. Man irgi dėl daug ko gaila ir skaudu, bet nieko nekeisčiau. Mane mūsų DK kompanija savotiškai užaugino, ir už tai esu dėkinga. Buvo ir gražių akimirkų, žodžiu, buvo visko.

Ir malonu, kad tau įdomu, dabar tuo nuoširdžiai tikiu.
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#316750 Tai galėsiu komentuot tavo postus? :achtung
Parašė slibinėlis
#316756 Ai, kad žinai, ima atrodyt, jog nauju pavidalu į forumą sugrįžau tik dėl tavęs, kažkokių "neužbaigtų reikalų". Kai pamačiau tavo dienoraštį, labai traukė ir pačiai pradėt tokį rašyt, beje, buvau neseniai išsiregistravus iš rašyk.lt, tad kelt savo didžiųjų opusų nebeturėjau kur, o išsiliet bent kažkokia forma man labai norėjos. Šiaip tik retkarčiais teužsukdavau apsižvalgyt, nors neprisijungus nesimato nei dienoraščių, nei apskritai daugumos visų kitų skyrių - matyt susikūriau slibinėlį pirma, tik po to pamačiau tave, ir dėl to pradėjau dienoraštį. O dabar dėl šio reikalo esu rami ir ryšius iš forumo tenoriu palaikyt nebent su sophie, manau, mes ir taip jį palaikysim, nepaisant to, kad neturėsiu čia dienoraščio, man beje DK padovanojo vyrą, tad dabar jau kaip ir atėjo metas eit augint gyvūno ir kokių nors bjaurių gėlių, o labiausiai - pagaliau kelt subinę nuo kompo. Daugiau atvirauti čia nebenoriu.

Ir ačiū už adekvačią tavo reakciją į neadekvatų mano pasiuntimą. Man to reikėjo, matos, kad kitaip išsireikšti, be keiksmažodžių, kol kas nemoku.
ParašėŠiršė
slibinėlis rašė:Širšė mano dienoraštyje kaip ir nebepageidaujama, jei teužsuka tik su noru pasipuikuoti.

Jei nepageidaujama, tai ir nelįsiu. :)
Tik aš čia dabar galvoju, kuo aš galiu norėti pasipuikuoti, turint omeny, kad kaip tik šiuo metu jaučiuosi mažai nuveikusi, mažai pasiekusi, nelabai ko verta, tik labai jau norinti tokia būti. Na, nesvarbu, svarbiausia, kad išsakei, o aš, tikiuosi, išgirdau.
ParašėŠiršė
#316761 Gal čia dėl to, kad parašiau, jog turėjau būti geresne už tuos, su kuriais mokausi, kad gaučiau erasmusą ir pan.?
Mano kurse visiški nuobodos, taip, nuoširdžiai jaučiuosi geresnė už tuos, su kuriais mokausi, bet su tavimi tai juk tikrai neturi nieko bendro, prieš tave neturiu kuo puikuotis. Nebent pavydėt, kad rašai.
Parašė slibinėlis
#316762 Ne, ne dėl to, kodėl turėčiau apskritai kažkaip reaguot? Juk tavam kurse nesimokau.
Ir man tikrai nėr ko pavydėt, nei mums kažkaip kažkuo tarpusavy konkuruot.
ParašėŠiršė
#316763 Tai va, būtent, todėl ir pagalvojau, kuo aš čia galėčiau norėti puikuotis tavo dienoraštyje, nes prieš tave man tikrai nėra keltis. Absoliučiai.
Parašė slibinėlis
#316768 Tai juk ir nesakau, kad konkrečiai tik prieš mane dėl kažko nori puikuotis, gal taip bendrauji ir su kitais. Viskas gerai, tiesiog, jei nuoširdžiai, man visiškai neberūpi kaip tu gyveni, jokio nuoširdumo tarp mūsų seniai nebeliko. Tai būtų kaip ir viskas, čia, beje, 0 kaltų.
ParašėŠiršė
#316773 Iš šito
slibinėlis rašė: Tiesiog pernelyg sureikšminau mūsų pažintį, kai gulėjom ligoninėj, kartu gėrėm ar išdarinėjom visokiausias nesąmones, maniau, kažkaip suartėjom, ir mums vienai prieš kitą nereikia nieko vaidinti.

man pasirodė, kad tau lyg ir nėra visiškai vienodai.

Sunku susigaudyti, kas vyksta, kai vienoje žinutėje esu pasiunčiama n.x už nenuoširdumą, o kitoje sulaukiu atsakymo, kad nuoširdumo seniai nebeliko. Tai jei tau šiaip ar taip seniai ant manęs nusispjaut, kodėl siuntinėji už tai, kad aš nenuoširdi?

Tikrai nežadu duot kažką nuo širdies tam, kuriam šiaip ar taip nerūpiu. Ir dar man sakai, kad tu man nerūpi. Gal aš pasirūpinsiu tais, kuriems pati nesu tuščia vieta :flo
Parašė slibinėlis
#316781 Viskas gerai. Problemos šiaip ar taip nėra - dienoraščio nebėr, kuriame būtum nepageidaujama.

Po teisybei - nėra taip, kad tavo pasisakymai man visai nekeltų jokios reakcijos. Tiesiog bendraujant su tavimi pasijaučiu visišku idiotu, nes, kaip pati ir tikini, visi aplink tave daugmaž tik tokie. Tai, natūralu, bendraut nesinori, atviraut - juo labiau. O aš stipri dėl tam tikrų dalykų gyvenime iki šiol nesijaučiu, galbūt būtent dėl to mane tai ir kabina, ir erzina, šiaip galėčiau nekreipti dėmesio ir leisti žmogui tiesiog išsikalbėti, oi, išsigirti, ir bandyt kažką įtikint, sau ar kitam - nu negi gaila vietos? Visgi kabina, vadinasi, ir aš gal kažkokių tokių savybių turiu - pavyzdžiui, visus kitus aplinkui durniais laikyt. Ai, atsibodo. Neįdomu man skaityt, kaip tau sekasi, ar kaip tu kažką darai kitaip negu kad visi daro, tai tenorėjau pasakyt. Visgi manau, nieko blogo, kad pati pasirenku, su kuo noriu bendrauti, ir su kuo ne.

Bet kuriuo atveju, tikrai neduokdie nieko blogo nelinkiu. Nei Malonui, ne. Labai norėčiau būt teisingai suprasta. Viskas. :girtas Man šiaip sunku kalbėt atvirai, ir rodyt jausmus ir visa kita, kai tuos žmones pažįstu kažkiek asmeniškai, ir jie nėra tik slapyvardžiai internete, gal kada ir gailėsiuos, bet bent jau šiuo metu man kažkodėl nuo viso šito tik gerėja ir lengvėja.
Parašė slibinėlis
#316782 Ir galbūt aš daug kur esu neteisi, galbūt po kažkiek laiko visai kitaip galvosiu. Dabar išsakiau, ką ilgai knietėjo pasakyt.