Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

ParašėŠiršė
#316820 Na ne, man neatrodo, kad visi aplink yra idiotai :bloga su tais, kurie man atrodo idiotai, tikrai nebendrauju, nesidomiu jais ir t.t., kaip turbūt ir dauguma žmonių nebendrauja su tais, kurie jų nedomina. O šiame forume yra nemažai įdomių žmonių.

Bet jei taip jautiesi, man belieka priimti. Ir nors sakai, kad tarp mūsų nuoširdumo 0, tai, kad šitai išsakei, man atrodo nuoširdu. Ir tikrai geriau, nei apsimest, kad viskas tvarkoj, ir tylėt.
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#316868 Bliat bliat bliat
Parašė tiltai
#316880 Velniop viską nebegaliu naaaaaach numirsiu pyyp!
Parašė tiltai
#316882 Eina viskas velniop bliat naaaach NEBEGALIU
Parašėmarkeris
#316912 Eina šikt kaip viskas užkniso... nebegaliu :(
Parašė Pterodactyl
#316915 oj tu rupuze gauruota, kai visks uzknisa
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#317014 pyyp!, vėl radikulitas, kaip užpisa negaliu! Jau trečiąkart šiemet [kūrmis] pyyp!! :cat
Parašė Karmen
malonas rašė:pyyp!, vėl radikulitas, kaip užpisa negaliu! Jau trečiąkart šiemet [kūrmis] pyyp!! :cat

Gal supūtė tave? Sveik.
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#317016 Pastaraisiais metais man jau nebereikia, kad supūstų, randomu užeina. :( Tiesiog kai 15 metų kasdien po 10 valandų sėdi prie kompo, susipisi nugarą. Osteochondrozę dar prieš 15 metų nustatė, bet ar aš dariau ką nors dėl to? Reikėjo visą tą laiką sportuot, kad neblogėtų. Bet man labiau rūpėjo depresija sirgt ir gert. :death

Dabar lankau jogą ir žiūriu, ar pagerės situacija. Sako, kai stipresnė nugara, rečiau skausmai turėtų užeiti. Bet kol kas dar per trumpai turbūt lankau. :(
Parašė slibinėlis
#317019 Manau, viskas yra šūdas, buvo ir bus. Jaučiuos tokia izoliuota. Visad reikia save suėmus už pažastų laikyt, ir, kai pagalvoji, kas iš to? Vienas žodis - evoliucija. Natūrali atranka.

Vis tiek, juk ir taip turiu mišrų asmenybės sutrikimą, tai šįkart gal labiau persimečiau ant vengiančio tipo. Išties, manyje dominuoja baimė. Ta baimė tokia didelė, kad numuša norą bet ką daryti.
Parašė slibinėlis
#317038 Labai juokinga kaip bandžiau su savim tartis, kad pati viską susikuriu. Man reikia cigarečių.
Parašė slibinėlis
#317070 Ne, niekas nebus gerai. Esu pasiryžus gert tą patį valdoxaną, bent gal išmiegočiau tiek, kiek reikia, ir atsikelčiau žvali, susitvarkytų apetitas ir taip nešokinėtų nuotaikos. Truputį idealizuoju tuos metus kai juos gėriau, kažkaip visai tvarkingai gyvenau. Buitinės problemos, mokslai, sveikata, išvaizda, bernai, kitkam vietos nebuvo. O gal reikia daug ličio gerti. Netikiu, kad kitas žmogus yra apskritai nors kartą patyręs tokią tuštumą. Ne pajautęs, būtent - patyręs. Tuštuma ne jausmas, tuštuma yra tuštuma. Na gal, tarkim, po nelaimingos meilės, praėjus skausmui, taip jautėsi. Nenormalu tai, ir labai vargina, beprotiškai. Tiesiog norisi iš savęs kažką išplėšti, iš vidaus. Jauties kaip nuolat krušamas pro visus galus, pro ausis, pro nosį, pro gerklę ir šikną.
Geriau ta nuotaika visąlaik būtų pažeminta, na, kad ir į blogesnę, ok, bet bent jau stabili. Galiu ir visą likusį gyvenimą gert vaistus, jei sugebėsiu dirbti, negerti, atsakingai valstybei mokėti mokesčius ir išlaikyti kokį naminį gyvūną.
Nežinau. Neturiu jėgų eit tartis su gydytojais, aš ir netikiu, kad jie žino, kaip man būtų galima nors kiek padėt, taip ir sako - nu nežinom.
Parašė slibinėlis
#317071 Kitas žmogus - na, turiu omeny ne jus, o tokį žmogų, tarkim, kuris savo noru neeitų pas psichologą.
Parašė slibinėlis
#317072 neitų pyyp!. Kodėl negalima redaguoti.