Moderatorius: signs

Parašė zibute79
renstute rašė:geriu ji visai neseniai t.y.tik antra naktis, na sakyciau uzmiegu nelabai greitai ir pats miegas nera labai gilus, vis sapnuoju ir sapnuoju.ryte tirpsta abi rankos, kaire tai net pasiimu,ant tiek buna, pasimatavau spaudima 160/100.mano normalus 140/90, as hipertonike, manau dar gersiu si vaista, gal cia pati pradzia, organizmas turi priprasti.
atsigeriau kavos, galva skauda.man diagnoze f25.2, ar geriat kas zeldox`a su tokia liga.

man taip pat f25.2 jau penkias dienas geriu si vaista. Pries tai 7 metus geriau serequil, bet priaugau labai svorio. taip bandysiu situos
Parašė dija
nemoku rašė:Neradau tokios temos. Gal kas vartojate/vartojote?

Gal kas vartojote si vaista ilgiau nei metus ar panasiai, noreciau atsiliepimu ir suzinoti kaip jis veikia svori? na kiek pasiskaiciau komentaruose svoris krenta.
Vartotojo avataras
Parašė vezliukas8
#306373 1. aktyvina
2. sukelia nemigą, todėl reikia gerti benzodiazepinus, nuo kurių kyla priklausomybė.
3. neišgėrus dozės, kai jau įpranta organizmas, - lomkės kaip narkomanei - drebulys, galvos spaudimas, nemiga, delnai prakaituoja šaltu prakaitu. labai sunku mest juos. vartoju apie metus, jei gerai pamenu, dabar nusprendžiau mest, nes, nesikeikiant, užknisa visi tie šalutiniai poveikiai.
4. silpnėja regėjimas.
5. didžiausias pliusas - nukrenta svoris iki normalaus, kuris buvo priaugtas vartojant kitus medikamentus. (per pusmetį numečiau 9 kg)
6. ne aš viena pastebėjau, bet kartais jie sukelia haliucinacijas. ypač kai maišai su kitais vaistais.

taigi. turiu klausimą. gal kas metėt šiuos vaistus? kaip sekės?
Vartotojo avataras
Parašė vezliukas8
#315523 ar kam nors yra tekę nutraukinėti šiuos vaistus? kaip sekėsi? ar įmanoma vaistinėse rasti Zeldox 20 mg tablečių? ypatingai kreipiuosi į tuos, kurie šį vaistą vartojo ilgai (ilgiau, nei pusmetį/metus)
Parašėnemoku
#316945 Gal dar kas nors galite papasakoti ar jie aktyvina, ar slopina?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
nemoku rašė:Gal dar kas nors galite papasakoti ar jie aktyvina, ar slopina?

Kiek teko skaityt, tai mazesnes dozes aktyvina, didesnes slopina
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#316971 Anksciau kaip geriau tai buvo jo dozes rytui ir vakarui atskirai , dabar vienodos abiem . Bet jis manes niekaip neveike , tai greitai ir meciau .
Vartotojo avataras
Parašė Vėjo
#319253 Aš šitą vaistą vartoju be pertraukos apie 2 metus. Na, kas su valgymu, tai man čia visada buvo nuolatinė kova, bet kai numečiau nuo didžiausio svorio apie 24 kg, tai kažkaip ir maždaug laikosi. Tiek daug numečiau dėl įvairių priežasčių. O su zeldoxu ir valios pastangom tai turbūt 20kg arba 10 kg. dabar jau nepamenu. Buvo kažkada man jo ir anksčiau skyrę, tai pykino, bet pripratau. Buvo iš pat pradžių atėmę apetitą, bet po to jis vėl buvo didelis. Šiaip aš valgau didžiausiais kiekiais naktimis kai neužmiegu. Tada būnu išgėrus 80mg. Jaučiu didelį alkį. Nors ryte, kai išgeriu 40 mg tai taip nebūna. Esu gėrus ir 60mg ryte, tai po kokių 4 valandų slopindavo taip, kad ir nepaeidavau. Visaip buvo. Su 40mg mane vis tiek slopina, bet būna, kad galiu išbūti aktyviausią vaisto veikimo laiką ir nemiegojus, bet šiek tiek apsunkus ar gal apdujus. Nėra man buvę tokio neuroleptiko, kuris manęs neslopintų, tai kažkaip kai čia visi giriasi aktyvinimu, man taip nėra... na, ir su šitu vaistu aš jau neguliu ligoninėje 2 metus. Aišku man dar ir tikėjimas, malda,mišios, išpažintis ir Šv. Komunija padeda (nes tiek laiko aš esu tikinti). Bet šiaip man, kaip žmogui, kuris reaguoja jautriai į vaistų slopinimą ir alkio padidėjimą, šitas vaistas yra tinkamiausias, nes jis yra vienas iš silpnesnių vaistų ir padeda žmonėm svorį mesti, kaip čia visi rašo. Tik aš gal irgi turiu tą problemą, kad mano regėjimas blogėja... Kažin nutraukus vaistus jis gali atsistatyt?
Vartotojo avataras
Parašė vezliukas8
Vėjo rašė: Tik aš gal irgi turiu tą problemą, kad mano regėjimas blogėja... Kažin nutraukus vaistus jis gali atsistatyt?

man irgi blogėja nuo jo regėjimas. periodais (dažniausiai vakarais po pavėlinto zi gėrimo) man taip liejasi akyse, kad aš nieko nematau, kai reikia skaityt ar žiūrėt į valandas. nors kai nesilieja, tol mano regėjimas yra +-tobulas.
o aš su gerom žiniom. sumažinau zi iki 60 mg. per parą. po kelių savaičių mažinsiu iki 40 mg., o rugsėjį galbūt visai mesiu. :))) :super
Vartotojo avataras
Parašė Vėjo
#319508 Man irgi pablogėja regėjimas tarpais priklausomai nuo vartojimo. Tik aš tai pastebėjau kai 80mg išgeriu, tada ir susilpnėja mano rega.O aš galvojau, kad čia tik mano įsivaizdavimas... :bloga

Sveikinu su gerom žiniom! :)
Vartotojo avataras
Parašė vezliukas8
#319590 ačiū!
šiek tiek sunkiau pasidarė, nes abstinencijos simptomai padažnėjo tarp vaistų gėrimo. bet man daug įtakos turi ir kavos gėrimas, nes nuo jos man sustiprėja visokie pašaliniai poveikiai zdx, o kavą pradėjau gerti dažniau kažkaip. tai nesistebiu labai dėl to.
gal kam nors iš jūsų, kurie vartojate šį vaistą, taip pat būna panašiai geriant kavą?
Vartotojo avataras
Parašė Vėjo
#322159 Ar vartojant šituos vaistus ilgiau nei 2 metus, jie gali pradėti kaustyti? Kad ir pavyzdžiui žandikaulį.
Vartotojo avataras
Parašė bevardis
#324366 Na va gavau ir as sito vaisto, pradesim gerti ziuresim kaip bus.
Vartotojo avataras
Parašė vezliukas8
Vėjo rašė:Ar vartojant šituos vaistus ilgiau nei 2 metus, jie gali pradėti kaustyti? Kad ir pavyzdžiui žandikaulį.

man kol kas nieko panašaus nėra buvę su zi.
Parašė dia
#339022 sveiki,vartojo zeldox 1men ir prasidejo vakarais galvos tirpimas ,dar labai pablogejo miegas.GAL kas zinot koki vaista nuo sizofrenijos nuo kurio neaugtu svoris.