Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė malonas
#317074 O tu dabar be vaistų visai gyveni?
Parašė slibinėlis
#317075 Taip, metus nebegeriu antidepresantų, ir kokius du metus be raminamųjų. Turėjau priklausomybę. Užtai geriu alų. Lexotonilis nepadėtų, man ir nėra neramu, reiktų kokio kloziko ar xanaxo. Gal gražesni sapnai būtų.
Parašė slibinėlis
#317077 Norėčiau pakalbėti apie beprasmybę. Visko. Ne diskutuot, ne argumentuot, ne įrodinėt, tiesiog - pajautimu. Tarkim, aš - jaučiu, kad gyvent yra didelė kančia, ir tai gan nuoširdu. Sunku išdrįst tai pasakyt, kad viskuo, kas yra aplinkui, nebetiki. Kad nejauti kažkokio meilės ir bendrystės ryšio, kaip kokios nematomos, bet jaučiamos ir vis palaikančios gijos. Galėtų tikrai Melancholijos planeta priartėt. Norėčiau, kad būtų pasaulio pabaiga. Visi sau ramiai mirtumėm.
Parašė slibinėlis
#317078 Ačiū, kad paklausei, malonai.
Parašė slibinėlis
#317082 Dabar galvoju, kodėl taip mėgstu transeksualus. Nes pati nesijaučiu mergina. Norėčiau būt vyras gal. Norėčiau objectification, man atsibodo tas gražaus kūno kultas.
Parašė slibinėlis
#317086 Norėčiau būt Sasha Grey. Nebijot.
Parašė slibinėlis
#317099 Viskas, eisiu pas psichiatrę valdoxano. Nebegaliu. Man net pasidarė sunku judėt.
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#317100 Teisingai.
Parašė slibinėlis
#317101 Aš nenoriu gert vaistų. Tik nežinau, ką galėčiau dabar dėl savęs padaryti tinkamesnio.
Parašė slibinėlis
#317102 Aš nenoriu gert vaistų. Tik nežinau, ką galėčiau dabar dėl savęs padaryti tinkamesnio.
Parašė slibinėlis
#317103 Kažkoks savęs apgaudinėjimas. Nežinau, kodėl man buvo pagerėję vienu metu - gyvenau sau, apie nieką ypatingo negalvodama, visuomet vidutinės ar apynormalės nuotaikos. Negėriau, nerūkiau, eidavau miegot laiku, ir valgydavau laiku, lankaiu baseiną. Susikaupti mokytis irgi lyg ir visai pavykdavo.
Kai pradėjau grupinę psichoterapiją, tie vaistai man nebepadėjo. Ir prieš pradedant ją lankyt kažkas labai susipiso. Juk kam kitaip ją būčiau ėmus lankyt. Kai staigiai gydytojas nutraukė valdoxaną, nepajaučiau absoliučiai nieko. Jis padarė išvadą, kad man tie vaistai kaip ir neveikė, jei nieko nejaučiau nustojus staiga gert. Placebas. Gal reikia litį gerti, depakiną. Viską gerčiau, ir bybį čiulpčiau, jei padėtų.
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#317108 Slibinėli - gerai, kad tau buvo tas pagerėjimas. Bent jau žinai, kad taip gali būti. Kad iš to vienais ar kitais būdais įmanoma išlipti. Kas padeda būtent tau Slibinėli - nežinau. :? Jei vaistai - varyk vaistų. Jei kažkokių artimų santykių sukūrimas - pamažu lipdyk save - o tada atsiras ir tie santykiai. Bent jau man yra taip, kad tikrai, visa širdimi myliu tik kelis žmones. Ir tarp visų šitų pasaulio milijardų mane irgi myli tik keli žmonės. Turėti tuos žmones-man labai svarbu.

O visi kiti? Kai kurie man simpatiški,kai kurie įdomūs, kai kurie tiesiog jauni ir man gražūs, kai kurie stebina savo enegija, kai kuriuos nuoširdžiai užjaučiu. Bet visa širdimi myliu gal 5 žmones. Labai norėčiau Slibinėli, kad turėtum šalia tokių tau svarbių žmonių. Net ir vieno tokio žmogaus buvimas šalia stipriai papuošia pasaulį.