- 2014 06 10, 00:17
VVika rašė:o as negaliu niekaip is lovos islipti. Is vakaro prisikuriu planu, ka butinai padarysiu, bet ryte suprantu, kad tiesiog negaliu nieko. Ant krutines tarsi akmuo uzdeta 
Zmones, kada , po kiek laiko tokie pojuciai praeina? Kiek jus laiko gyvenate su siais jausmais? Man jau ir AD pakeite, bet niekas nesikeicia.
Negaliu tiksliai pasakyti, kada man tai dingo. Gydytis pradėjau vasarį, pradžioj gėriau tik vienus vaistus. Jie nuėmė norą dienas leisti verkiant dėl visko iš eilės. Po pusantro mėnesio gavau papildomų vaistų, pradžioj maniau, kad jie išvis tik blogina reikalus, nes ėmė kilti ryškūs vaizdiniai apie tai, kaip susižaloju, vienu metu trūko jau labai nedaug, kad tiesiog susirinkčiau dantų šepetėlį, turimus vaistus ir porą triusikų ir važiuočiau į Vasaros gatvę prašyti, kad mane uždarytų, nes kitaip neišgyvensiu. Nenuvažiavau tik todėl, kad negalėjau palikti vieno katino, nenorėčiau, kas jis iš bado numirtų. O tada kažkaip viskas pradėjo gerėti. Lyg ir po truputį, kol galiausiai supratau, kad jaučiuosi gerai. Akmenys nebeguli, turiu jėgų dalykams, turiu netgi noro juos daryti, ir kai nedarau, tai įprastai tiesiog tingiu, o ne negaliu, kaip anksčiau.
Gal tau neseniai AD pakeitė ir dar nespėjo suveikti? Netikėjau, kad gali reikėti tiek laiko, bet po mėnesio mano antrieji vaistai situaciją net blogino. Dar po kelių savaičių viskas susitvarkė. Tai gal ir tau dar negalutinis poveikis jaučiamas? Arba gal vaistai netinka... Aš viena iš laimingųjų, kuriai va pataikė. Nors ir šūvis buvo stiprus - antidepresantai, kuriuos rašo kone beviltiškiems, kai jiems kiti vaistai nepadeda...