Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Parašė slibinėlis
#317200 Eina na-chui, tegul pyyp! apsišika apsipisa na-chui tie dalbajobai visi, pyyp! aš juos su straponu išpisiu visus na-chui.
Parašė slibinėlis
#317201 Kitas DK forumo skyrelis: Kultūra.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#317203 Su gimtadieniu, slibinėli. :)))
Nu pyyyp pyyyp pyyyp, kad sektųsi tau, kuo mažiau sirgtum ir daugiau energijos išlietum grodama, piešdama, bėgiodama, keikdamąsi purvyne, gal dar dienoraštį susikurtum, šiaip manau tau kūryboj ar kokiam grojime turėtų sektis. turi ir galvą ir vaizduotę, reik tik darbo ir vsio. Nesipisk smegenų su visokiom nuokrušom, neverta.
Parašė slibinėlis
#317204 Ačiū, bl.et. :D Prajuokinai. Bet bl.et aš net nervais grot nesugebu...
Parašė slibinėlis
#317205 Gimtadienio proga norėčiau gaut straponą.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#317207 pyyp!, pagooglint reikėjo, neapsišvietus aš visokiuose xxx. Siaubas, kokių baisybių nori. :achtung
Dėl grojimo, tai nieks gi nemoka gimdamas. Aš tai išvis b_let priekurtė muzikantė... Rimtai, man net suskėlė kažkiek procentų invalidumo dėl neprigirdėjimo, bet už psi- ligas gavau daugiau %. :bloga
va, niekaip kompanijos grot nerandu. :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#317208 Ne, nu nesupyk Slibinėli - bet gerą tu čia vietą pasirinkai. Kaip skamba: Ateinu į Purvynėlį, sveikint Slibinėlio :achtung

Tai ir aš sveikinu - liūdna aišku, jei draugai plaunasi nuo gimtadienio šventimo. Bet kita vertus, ar labai jie draugai - jei taip elgiasi? Gal labiau pažįstami.

Bet ne apie juos šita daina :da Slibinėli - linkiu pasveikti, linkiu sutikti žmones, su kuriais tau bus gera ir jiems su tavim bus gera. Nelinkiu minios - linkiu kelių pačių svarbiausių ir reikalingiausių.

Linkiu, kad tau su savim būtų gera... Nes su savim teks praleisti visą likusį gyvenimą. Ir kad būtum pati sau geriausia draugė, kompanionė, patarėja ir pritarėja...
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#317210 Man tai patiko, kad kažkr slibinėlis rašė, kad nesipjausto porą metų. Čia aliuzija į būsenos linkėjimą būt sau geresnei. :super Gali, blyn. :death

Purvynas pop tapo. :achtung Gaila bus trint šią temą, kai perkops 50psl.
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#317215 Su gimtadieniu, slibinėli. Aš noriu pakartot, ką Būsena sakė: linkiu, kad tau būtų gera būti su savim. :flo
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#317226 Slibinėli ,su gimtadieniu !!!

Paveikslėlis
Parašė slibinėlis
#317229 Ačiū, DK'iečiai - maingirdai, Būsena, malonai, Kuroshitsuji. Labai faina, ačiū už linkėjimus.

Dėl grojimo - svarbu labai norėt. Ir labai palaikau.
Parašė sophie
#317231 slibinėli, parašyk man į až savo adresą (jei nebijai), norėčiau tau su Proga atsiųsti atviruką : )
Parašė slibinėlis
#317233 sophie, būtinai. :)))

O aš sau šia proga noriu palinkėt štai ko - leist sau būt mažai, klystančiai ir nemokančiai, suteikt sau galimybę kurt, bandyt ir eksperimentuot, ir tuo džiaugtis.

Ir darkart ačiū už taiklius ir nuoširdžius palinkėjimus su gera humoro doze.
Parašė slibinėlis
#317234 Kuroshitsuji, pabandžiau įsivest "strapon" į google paiešką ir kad išmestų vaizdus. Nu jo. :oops: :oops: :D :D :D
Parašė Pterodactyl
#317235 Gerb. adminai,

prašyčiau mane ištrinti,
ačiū
:)