Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

ParašėŠiršė
#317312 Tikrai labai fainai, kad nuslūgo :)))
Tu dar rimta atrodai palyginus - universitete, pavyzdžiui, esi akademinėj aplinkoj ir atitinkamai elgiesi, ar ne? Bent toks įspūdis iš pasakojimų susidarė. Aš tai atvirai žvengiu iš visokių šūdų (yra dėstytoja išvarius iš seminaro, nes negalėjau nustoti juoktis, priepuolis užėjo), angry birds žaidžiu, kai užduotis neįdomi, kažkada neišėjo kažko prancūziškai pasakyt, sakau "palaukit, smegenys lagina", kažkas nežinojo, ką reiškia descendre la puobelle, tai ėmiau velt, kad iš esmės čia būtų galima pamanyt, kad leistis šiukšlių vamzdžiu, nu nes descendre... ir taip ištisai kažką pezu, veliu, nes man kitaip viskas pasidaro taip neįdomu, nu jau taip... ir šiaip greitai pavargstu tada reikia š pamalt ir kažkaip grįžta jėgos.

nors dabar tai pasakodama galvoju, kad gal čia nėra taip visiškai normalu 22 metų žmogui, ai, dzin :achtung
ParašėŠiršė
#317313 uoj, *poubelle
Parašė slibinėlis
#317315 Nu jūs tikra pute, Širše, kad taip elgiatės, ir dar akademinėj aplinkoj. Galiu angry birds atiduot kolekciją. Palikimą turiu, kokie 8 engrei.
Parašė slibinėlis
#317316 Man irgi faina, kad viskas KAIPAPOSENOVEJ.
ParašėŠiršė
#317317 ai beje, aš juos kolekcionuoju :D nusipirkau ikėjoj specialų indą susidėt, stovi ant stalo, nemažai turiu, nes kai einu maisto pirkt, visad tik į iki būtent dėl tų paukščiukų. Kambariokės sesė, kuriai ketveri, perduoda kambariokei tuos paukščius, kurių po du turi. O aš jai duodu lipdukų.
Vartotojo avataras
Parašė malonas
Kuroshitsuji rašė:Mane tai būna ble užpisa, kad žmonės skaityt nemoka kur rašo. ;)

Aš maniau, kad Purvynėly bet ką ir bet kur galima rašyt. :kazokas
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#317348 Temą susikūrus, ne keiksmuose. Žmogus sugalvos nusikeikt, įlenda, o ten rimtos temos, negi keiksis? :D Ir aš kažkaip jau noriu nusikeikt, įlendu. Ne nu žmogus gal širdį lieja, o aš čia: "Ble..."
ParašėŠiršė
#317372 O gal galėtume purvynėlyje sukurti temą pavadinimu "Blevyzgos", pavyzdžiui, kurioje žmonės galėtų kalbėtis apie absoliučiai bet ką? ;)
Vartotojo avataras
Parašė Adiavi
#317380 Bl... nebegaliu susitart su savim. Tik susitariu mebegert, tik pyst, ir vel tasej 200 ml x 2vkaet dienoj. Jau visas kaimas turbur sneka apie V alkohilike, bet jau gal esu degradavus, kad man vienodai'ui kas ka kalba. Bukit malonus, parasykit kaip galiu iseit neskausmingai is gyvenimo. Nenoriu cia but, ir nereikia moralu..Noriu patarimo kaip iseit greit ir be skausmi. Kad ir dabar
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Širšė rašė:O gal galėtume purvynėlyje sukurti temą pavadinimu "Blevyzgos", pavyzdžiui, kurioje žmonės galėtų kalbėtis apie absoliučiai bet ką? ;)

Tai žinoma. :)
Vartotojo avataras
Parašė malonas
Adiavi rašė:Bl... nebegaliu susitart su savim. Tik susitariu mebegert, tik pyst, ir vel tasej 200 ml x 2vkaet dienoj. Jau visas kaimas turbur sneka apie V alkohilike, bet jau gal esu degradavus, kad man vienodai'ui kas ka kalba. Bukit malonus, parasykit kaip galiu iseit neskausmingai is gyvenimo. Nenoriu cia but, ir nereikia moralu..Noriu patarimo kaip iseit greit ir be skausmi. Kad ir dabar

Nepavyks negerti, kol nesusitvarkys galva. Nes kaip gi galima negert, kai blogai jautiesi? Daug metų gėriau ir tik kai pagerėjo pavyko mesti. Nežinau, ar pablogėjus vėl nepradėsiu.

Kaip išeiti iš gyvenimo tau niekas nepasakys. Priešingai - visi stengsis tave čia išlaikyti. Matau, kad tau labai bloga. Neskaičiau tavo kitų postų forume, todėl nieko apie tave nežinau. Ar tu gydaisi? Ar geri vaistus? Juk turi būti kažkoks būdas pagerinti savo savijautą. Kol visko neišbandei, negali sakyt, kad niekas nepadeda. Noriu įkvėpti tau vilties bandyti toliau, bet nežinau kokiais žodžiais tą padaryti. Tai tik gražiai paprašysiu: būk gera, neišeik. Čia ne moralas, čia tik vieno žmogaus ištiesta ranka kitam.

Jei norėtum su kuo pasikalbėti, parašyk man pm. Gal pasikalbėjus palengvėtų? Tiesa, savaitgalį manęs nebus - atrašysiu tik sekmadienį vakare. Laikykis. Tikrai gali būti geriau, tik dabar atrodo, kad negali.
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#317785 Bl targasha, afriste. Jei galeciau ja nuklinciau ;puf ;puf ;puf :sado :sado
Nemoka bl mokesciu ir dar soka i akis, nu na ja :death :death
Parašėbarfuss
#318888 nx pyyp! pyyp! pyyp! pyyp! pyyp! pyyp! naaaaachui užpiso
Parašėbarfuss
#318890 po velnių pyyp! pyyp! pyyp! nebegaliu pasiusiu