Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Parašėnemoku
#317592 Butu daug liudniau, jei dabar tik pradedinetum ji rasyti.
Parašėm-oll
#317593 tai dėl to ir liūdna, jog darbas ne mano, o aš ne fizikė, bet prisiekusi humanitarė :(
Parašė slibinėlis
#317598 Gera veikla, juk kažkam padedi, ir gali kuo puikiausiai humanitarines žinias pademonstruoti manau, nesulaužius formulyčių ar ko ten tos fizikos.
Parašė slibinėlis
#317599 Kaip man daros nusispjaut, viskas nusispjaut, skaitau kažkokius romaniūkščius ir viskas, nereikia nei cigarečių eit pirkt, nei balsuot, nei dar kokio velnio prisigalvot, nei išvis galvą dėl kažko sukt. Dėl egzų ten kokių. Eina jie peklon.
Parašė slibinėlis
#317601 Noriu pabendrauti, o jūsų nėra.
Parašė slibinėlis
#317605 Sliekai pagraužia bet tai nėra esmė, o kad dasikasti reikia sulaužyt smeneguose esančias informacijas kurios nu šiaip įgauna tokį pavidalą žinot pagalvoji apie kažką ir tada jau apie viską sprendi nu taip lopiškai žinot, čia tokei žiauriai tikri dėl visko būna pagarantuoja dėl visko bet kokie durniai yra.
Parašė slibinėlis
#317607 Taip liūdna, ir kodėl prie to liūdnumo ir niūrumo savo gyvenime dar vis nepripratau? Einu nuo kompo, jis tik dar labiau slegia.
ParašėŠiršė
#317685 Man viskas taip neįdomu.
Vartotojo avataras
Parašė Zvakide
#317742 Aš manau,kad realiai gyvenimas nelabai turi kokią prasmę.Nebent dauginimasis būtų ta prasmė,bet vėlgi...Paleidi dar vieną individą į pasaulį,kad jis vėl ieškotų prasmės.Ir taip pasaka be galo. :?
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#317746 O čia tuomet iškyla klausimas dėl tos pasakos būti ar nebūti? :achtung
Parašė Pterodactyl
Sigitutė rašė:O čia tuomet iškyla klausimas dėl tos pasakos būti ar nebūti? :achtung

kokios pasakos? :O
Vartotojo avataras
Parašė Marse
casper rašė:
Sigitutė rašė:O čia tuomet iškyla klausimas dėl tos pasakos būti ar nebūti? :achtung

kokios pasakos? :O

Kokia prasmė būti genijum, jei tave vis tiek užmiršta? Ir, apskritai, viskas žiauriai laikina :death
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#317791 Bet jei gimėm turim gyvent, nors ir suprantam savo laikinumą, bet nepripažįstam. Tai bent reik stengtis nugyvent taip kaip norisi, o ne pasiduot prieš laiką, todėl būkim, dar pabūkim.