Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Parašė slibinėlis
#317841 Naminukė Širšyte, ir viskas. Kur problemos čia? Aš irgi naminė.

Nu jo, balto melo buvo labai daug kur, tokie jau tie R. metodai, svarbu pačiai tikėt kad viskas zjb ir savęs gyvos nebandyt susigraužt. Neduokdie, realiai į save iš šalies pasižiūrėjus, yra visgi nelabai gerai ar net apgailėtinai beviltiška, bet kas iš to? Kažkaip gyvent tai reikia, tai galima viską traktuot kaip sveikimą, kaip normalumą, kaip pažangą, ir džiaugtis pagaliau.
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#317844 Aš irgi į naminių klubą. Man būnant ne namie net nesimąsto normaliai. Greitai pavargstu, turiu grįžt namo pailsėt.
ParašėŠiršė
#317845 Aš dėl tokio gyvenimo būdo ir nesigraužiu per daug :) Kartais norėtųsi daugiau nuveikti, kur nors dalyvauti, bet visos mano socialinės veiklos galiausiai baigiasi.

Nežinau, aš į tave iš šalies žiūriu - neatrodo viskas taip beviltiška ir man. Studijuoji, nėra taip, kad gyvenime absoliučiai visiškai nieko neveiktum ir nesiektum. Tikrai nesi nuobodi. Kaip tik kūrybiška, jautri, turi stiprią vaizduotę, tavo viduje labai daug visko, stiprūs išgyvenimai...gali tą panaudoti rašydama.

Man irgi kartais ima atrodyti, koks niekas esu, daug apie tai dienorašty 2 grupėj rašiau. Bet norint kiekvieną žmogų galima "objektyviai" sumenkinti.
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#317850 Buvau vaistų išsirašyt pas psichiatrę, sesutė paėmė kompensuojamų vaistų knygutę, net nepasikvietė į kabinetą, išrašė du pakelius ir atia, nei laba diena nei viso gero, ai gal ir gerai man ji irgi nepatinka. Sesutei plačią šypseną numečiau, ta fainesnė.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#317851 aš irgi taip norėčiau ,kad gydytoja neklausinėtų apie sveikatą .
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#317853 Bet tai gal tas klausinėjimas yra į naudą, domisi bent, o man per tuos visus metus kiek išsirašinėjau kartą tik paklausė. Ai...yra kiti kurie domisi ir jiems ne dzin, pas tuos ir kreipiuosi dažniausiai, kaip jau būna blogai.
Parašė Karmen
Sigitutė rašė:Buvau vaistų išsirašyt pas psichiatrę, sesutė paėmė kompensuojamų vaistų knygutę, net nepasikvietė į kabinetą, išrašė du pakelius ir atia, nei laba diena nei viso gero, ai gal ir gerai man ji irgi nepatinka. Sesutei plačią šypseną numečiau, ta fainesnė.

Tai tau vaistus kompensuoja?
Nežinojau, kad tokius vaistus kompensuoja.
Šiaip vaistai labai brangūs.
Parašėbarfuss
#319189 Nu bet tai žinai, taip žostkai stogiuką raun, ir nesuprasi, kas čia daros - morčius praėjo, nakvišų nebegeriu, ruduo dar neatėjo, o plaukai vis tiek nori slinkt, ir va nesuprantu, iš kur čia viskas, nu vat neaišku nors tu ką
Parašėbarfuss
#319193 Slibinėli (a jau prijaukintas ar dar ne? gal ten kine apie tave dabar rodys, nū, kur ten, kaip ten, kaip prisijaukinti slibiną??), žinok stogiuką tai tikrai liabiai rauna, tai va ir matai kas gaunasi, ha ha ha ki ki ki B)
Parašė slibinėlis
#319196 O man liūdna, nerandu sau veiklos. Vien pripažint tą faktą - kaip žmogus gali nerast veiklos?? - skaudu ir pikta. Eik ir dirbt, savanoriauk, gamtoj būk, skaityk, sportuot, tratamtam. Ir visai atpratau nuo bendravimo.

Aš neprisijaukinęs.
Parašėbarfuss
#319197 Nū bet taip realiai pasvarsčius... Tai beprotė ar aš ne beprotė? Jeigu keliu tokius klausimus, tai čiuj gal ir ne, bet tai kaip tada neįdomu klausykit. Nu rimtai. Ir net nežinau, kam čia skundą reiktų duot dėl to, - nu, ta prasme, kad jeigu jau beprotis, tai kažkokios nuolaidos kad būtų viešuoju transportu keliaut, ar išvis kad nemokamai, kokią ekskursiją į seimą, kad apsižiūrėt, kur ten geriau bombeškę padėt, paskui dar į kokius valdovų rūmus, nu, žinai, kad basom palakstyt, nes mano pėdos iškrypę, nu, tokios pervertiškos, tai per grindinį būtų visai naudinga palakstyt, juk taip? Dar galėtų pilnai kompensuot parašiutus (nu čia dėl man vienai žinomų priežasčių) ir dar moterim įklotus, nes beprotybės akimirkom gi visko ten išteka, argi ne? Ir dar galėtų prie jūros nemokamai leist, o dabar va piešiu piešiu aš tą banguojančią balą, o nuvažiuot nėr kaip, tai truputį nu nerimauju dėl to. Išvis, galėtų rašyt į kompensuojamų knygutę beprotis diagnozę ir tada dar šventintą vandenį kad kompensuotų ligonių kasos, nes jeigu apsėsta tai su juo neuroleptikus reiktų užgert
Parašėbarfuss
#319198 Oi, aš čia savo kad suskėliau
Parašėbarfuss
#319199 Man rods, kad man irgi nuo to veiklos neradimo. Vieni sako eik mokykis kiti eik dirbt kiti eik ligoninėn nu tai atsiprašant ir apsispręsk tu žmogus, nebent šikdama taip užstenėsiu, kad į kelias dalis suplyšiu per visas siūles tada jau gal
Parašėbarfuss
#319200 Ir kadangi čia purvynas, tai leisiu sau pasivoliot kaip paršiukui purve.
reikia tau saviprisijaukinimo kursus eit