Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė VVika
#318398 as atkritau kovo menesi. Nuo kovo geriau Cymbalta o dabar geriu paroksetina, dar nera dvieju savaiciu kaip ji geriu. Kai pirma karta susirgau, butent paroksetinas mane istrauke is depresijos. Viespatie, kaip sunku ir tas akmuo ant krutines ir kamuolys gerkleje............. ir niekas nedziugina, apatija, nerimas, mintys.
Bet pas mane yra priezastis nerimui, gal ji neleidzia issikapstyti? Siuo metu esu strese ir nuolatineje itampoje del darbo reikalu.
Vartotojo avataras
Parašė Adiavi
VVika rašė:
Adiavi rašė:
VVika rašė:
Aš jau 5 metus su tuo gyvenu. Būna pagerėjimų, būna kritimų, negaliu pasakyt kada ir kaip. Tiesiog TAI vyksta nepriklausimai nei nuo aplinkybių, nei nuo laiko. Atrodo, kad jau pripratau prie tos ligos, atrodo, kad taip turi būt, va ir gyvenu taip. Su komplikacijom, bet GYVENU :)

O siaube, geriANT ad DEPRESIJA SU VISOMIS APATIJOMIS KANKINA 5 METUS????? juk tai kosmatas, kodel AD netvarko depresijos?

AD padeda. Bandžiau juos mest, nes buvo toks jausmas, kad jie man kaip vitaminas C. Tai oho kaip bloga pasidarė, net į darbą neišėjau. Be to man dar mišraus tipo asmenybės sutrikimas, o vaistais to ir neišgydysi. Mano psix sako, kad panašu, jog AD turėsiu lest visą gyvenimą.. :(
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#318436 O varge, uz ka mums tai?
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#318437 sweiki,ar jum per depresija neatrodo kad lyg galwa wisai tuscia? ir jautiesi wisai kaip nesawa?lyg ne pats wiska darai?
Vartotojo avataras
Parašė Adiavi
VVika rašė:O varge, uz ka mums tai?

Vieni turi silpną virškinimo sistemą, kiti sąnarius, o kai kam smegenai "nepaneša". Visi turim silpnų vietų. Gal ta depresija siųsta tam, kad kažką suprastumėm... Aš ją gavau, nes bandžiau perlipt per save. Bandžiau gaut daugiau nei sugebu, bet "perdegė" smegenys.
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#318544 ar gali per depresija buti toks pojutis ,viskas letai wyksta ir nejauti tikroves jausmo luyg esi uz kazkokio storo stiklo?
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#318551 Taip. Apie tai rašoma Sylvia Plath knygoje "Stiklo gaubtas".
Vartotojo avataras
Parašė Jasmine
Ernesta23 rašė:ar gali per depresija buti toks pojutis ,viskas letai wyksta ir nejauti tikroves jausmo luyg esi uz kazkokio storo stiklo?

Panashu I derealizacija.
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#318577 jausmas man yra lyg esu uz storo stiklo viska girdziu,bet tarsi man tas nerupi,baisus jausmas siaubas
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#319079 Pas mane dar vienas ryskus fizinis pozymis - krenta svoris, neziurint to, kad gerai valgau. Depresija eda ir kuna, ne tik siela:( Pas mane jau anoreksiskas svoris ir nesustabdau jo kritimo. Man jau baisu:(
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#319080 jo man ir buwo nukrites bet keista walgau ir walgau,gal cia nuo antideprasantu
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#319081 Depresija ir nerimas eda svori. Viduje viskas verda, tarsi sportuotum sporto saleje visa para, taip ir dega svoris. Man daktare paaiskino.
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#319082 o nerwai labai kenkia depresijai?
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#319083 Keistas klausimas:)
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#319084 nezinau ar cia nuo depresijos man tokie nerwai ar kas cia,seniau tokia nebuwau,o tu kiek laiko sergi ?