Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė VVika
#319087 Tai aisku, kad nervai pakrinka nuo depresijos. As nuo seniai, po to meciau vaistus ir kovo menesi atkritau.
O tu vaistus geri? Kiek laiko?
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#319089 jo geriu,daugiau nei dwi sawaites,dabar geriu valdoxan is pradziu geriau po ketwirtadali,dabr du kartus geriau puse tai nakty uzeina taip kad wisa drebu negalliu sustoti ir sirdis dauzosi keistai,daktares klausiau tipo sako taip negali buti,o jei sako gersi po ketwirtadali nieko nejusi
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#319090 dvi savaites - dar mazai, reikia laiko, o gali buti, kad vaistas netinka, gal keisti reikes. O jei nakti tokie drebuliai, tai gal panikos atakos uzeina nakti?
Man panasu, kad netinka paroxetinas, nes irgi nesikeicia mano situacija, depresija eda mane, apatija, nieko nenorejimas, net is namu iseiti niekur nenoriu.
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#319092 nesuprantu,tas dienas labai buwo daug streso,gal nuo to net nzn,na matysiu jei wel taip uzeis stebesiu wisa sawaitgali,tada jau teks keisti.
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#319093 Jei buvo streso, galejo pablogeti. Pasistenk, kad butu kuo maziau streso.
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#319094 tai wat stengiuos,nes kaskart gerdama tablete galwoju kad wel taip pat neuzeitu
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#319095 blemba kaip noriu greiciau pasweikti nebegaliu kaip sunku sakes
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#319096 Dar labai mazai laiko praejo. Gerk vaistukus, judek, pasportuok jei gali, pasivaiksciok gryname ore, uzsiimk kokia nors veikla,dirbk su savim ir pasveiksi:) Vasara, saulute, turi sveikti.
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#319097 sunkiausia tas kad nebesuprantu kas daros pasimetusi esu,jauciuos tarsi nea as buciau,nejauciu aplinkos :(
Parašė aidule
#319101 Labas visiems, kurie kencia nuo sios ligos. As depresija turiu jau 15metu ir be vaistu negaliu issikrapstyt, nors pagerejimu buna, bet po kiek laiko vel atkrentu. Man atrodo, kad vaistai geriami metus, kad visai pasveiktum.
Parašė K2_fujativeK2
#319113 Kiek teko vaistu bandyt tai visada budavo tik blogiau. Tik pora vaistu buvo kur kazkiek tiko, bet kai meciau visus vaistus tai pagerejo :)
Parašė K2_fujativeK2
#319114 Yra kam taip buve kai nerimas ar liudesys uzeina ar nors ir normaliai jauties, bet labai burna dziuna ? Tyrimus pasidariau nera nei cukraliges visas sveikas, bet burna visada isdziuvus :)
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#319117 na burna ir man buna isdziuvusi,gal nuo antide[resantu
Parašė K2_fujativeK2
Ernesta23 rašė:na burna ir man buna isdziuvusi,gal nuo antide[resantu

Nevartoju as vaistu jokiu.
Vartotojo avataras
Parašė VVika
aidule rašė:Labas visiems, kurie kencia nuo sios ligos. As depresija turiu jau 15metu ir be vaistu negaliu issikrapstyt, nors pagerejimu buna, bet po kiek laiko vel atkrentu. Man atrodo, kad vaistai geriami metus, kad visai pasveiktum.

Visus tuos 15 metu gerete vaistus, ar atkrisdavote, kai vaistu nebegerdavote?
Tik vienerius metus reikia gerti vaistus, kad pasveikti? Ar kazka ne taip supratau?