Moderatorius: Astro-Meška
- 2014 06 20, 21:21
jo geriu,daugiau nei dwi sawaites,dabar geriu valdoxan is pradziu geriau po ketwirtadali,dabr du kartus geriau puse tai nakty uzeina taip kad wisa drebu negalliu sustoti ir sirdis dauzosi keistai,daktares klausiau tipo sako taip negali buti,o jei sako gersi po ketwirtadali nieko nejusi
- 2014 06 20, 21:25
dvi savaites - dar mazai, reikia laiko, o gali buti, kad vaistas netinka, gal keisti reikes. O jei nakti tokie drebuliai, tai gal panikos atakos uzeina nakti?
Man panasu, kad netinka paroxetinas, nes irgi nesikeicia mano situacija, depresija eda mane, apatija, nieko nenorejimas, net is namu iseiti niekur nenoriu.
Man panasu, kad netinka paroxetinas, nes irgi nesikeicia mano situacija, depresija eda mane, apatija, nieko nenorejimas, net is namu iseiti niekur nenoriu.
- 2014 06 22, 08:11
Kiek teko vaistu bandyt tai visada budavo tik blogiau. Tik pora vaistu buvo kur kazkiek tiko, bet kai meciau visus vaistus tai pagerejo
- 2014 06 22, 08:16
Yra kam taip buve kai nerimas ar liudesys uzeina ar nors ir normaliai jauties, bet labai burna dziuna ? Tyrimus pasidariau nera nei cukraliges visas sveikas, bet burna visada isdziuvus
- 2014 06 22, 11:06
Nevartoju as vaistu jokiu.
Ernesta23 rašė:na burna ir man buna isdziuvusi,gal nuo antide[resantu
Nevartoju as vaistu jokiu.
- 2014 06 22, 20:48
Visus tuos 15 metu gerete vaistus, ar atkrisdavote, kai vaistu nebegerdavote?
Tik vienerius metus reikia gerti vaistus, kad pasveikti? Ar kazka ne taip supratau?
aidule rašė:Labas visiems, kurie kencia nuo sios ligos. As depresija turiu jau 15metu ir be vaistu negaliu issikrapstyt, nors pagerejimu buna, bet po kiek laiko vel atkrentu. Man atrodo, kad vaistai geriami metus, kad visai pasveiktum.
Visus tuos 15 metu gerete vaistus, ar atkrisdavote, kai vaistu nebegerdavote?
Tik vienerius metus reikia gerti vaistus, kad pasveikti? Ar kazka ne taip supratau?