Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#319707 na as geriu waldoxana po ketwirtadali geriau uz tai jokio pagerejimo nejauciu matyt,o puse geriu uzeina drebulys,bet pas manes daug streso nerwu tai sako matyt tikrai ne nuo waistu
Vartotojo avataras
Parašė VVika
Adiavi rašė:
VVika rašė:
Adiavi rašė:Mane 3 skirtingi psichistrai įtikinėjo, kad prie AD nepriprantama, skirtingai negu nuo raminamųjų...

Gal dar ne laikas nutraukti? Man nieko nesidare kai nutraukiaujokiu lomkiu, , tik po kiek l
aiko atkritau.

Vartoju jau 5 metus... ir vis tas pats-3 d pamirštu išgert-ir sienas ramstau. Skaičiau kažkueiam forume kad kažkam panašiai-nei tai galva svaigsta, nei tai tirpsta... O tai kada laikas bus? Visam gyvenui "džiaugsmą" turiu. Ir nesvarbu paroxetiną ar venlafaksiną geriu. Gal yra žinančių kas iš tikrųjų ten darosi? :(

Niekas nezino, kiek tavo atvejui reikes laiko gerti vaistus, kada pasveiksi. As 10 metu geriau, jauciausi puikiai, jau pamirsinedavau isgerti ir visai nutraukiau vaistus ir ka? Sedziu su atkritimu :( Daktare sake, kad mano atveju gerai, kad tada nutraukiau, nes buvau ryskiai manijoje/euforijoje. O manijos metu antidepresantai gali dar labiau manija sustiprinti ir viskas gali baigtis psixoze. Panasu, kad mano depresija perejo I bipolini sutrikima. Siuo metu - depresijos faze ir jau ilgokai :(
Vartotojo avataras
Parašė VVika
Ernesta23 rašė:na as geriu waldoxana po ketwirtadali geriau uz tai jokio pagerejimo nejauciu matyt,o puse geriu uzeina drebulys,bet pas manes daug streso nerwu tai sako matyt tikrai ne nuo waistu

o gydyroja ka israse ir kokia doze? ketvirti ar puse? Ar cia savavaliskai nusprendi kiek vaisto gerti?
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#319714 gydytoja israse waldoxana pradejau gerti ketwirtadali nes isgerus puse uzejo priepuolis drebet pradejau nejo sustoti isgeriau raminamu tada buwo gerai,tai sako cia tikrai nuo waistu negali tik nuo nerwu is streso kuris pas mane dabar ir yra.Tai sako gerk normalai doze daba po pusike,po to wisa ir matysiu.O kita daktare israse seroxtana bet pasiskaicius apie ji praejo noras ji pirkti ir gert .
Parašė K2_fujativeK2
Ernesta23 rašė:gydytoja israse waldoxana pradejau gerti ketwirtadali nes isgerus puse uzejo priepuolis drebet pradejau nejo sustoti isgeriau raminamu tada buwo gerai,tai sako cia tikrai nuo waistu negali tik nuo nerwu is streso kuris pas mane dabar ir yra.Tai sako gerk normalai doze daba po pusike,po to wisa ir matysiu.O kita daktare israse seroxtana bet pasiskaicius apie ji praejo noras ji pirkti ir gert .

seroxatas geras vaistas. vienintelis vaistas kuris man padejo.
Vartotojo avataras
Parašė VVika
Ernesta23 rašė:gydytoja israse waldoxana pradejau gerti ketwirtadali nes isgerus puse uzejo priepuolis drebet pradejau nejo sustoti isgeriau raminamu tada buwo gerai,tai sako cia tikrai nuo waistu negali tik nuo nerwu is streso kuris pas mane dabar ir yra.Tai sako gerk normalai doze daba po pusike,po to wisa ir matysiu.O kita daktare israse seroxtana bet pasiskaicius apie ji praejo noras ji pirkti ir gert .

Tai pas kelias tu daktares vaikstai? Jei gersi abieju prirasytus AD, tai kas bus? perdozavimas. Jei nuo pirmo vaisto blogai ir daktare nusprende , kad dabar reikia meginti seroxat, tai ko bijoti? Apie visus juos raso baisiai, neskaityk tu lapeliu info, gerk vaista ir save stebek, ar gereja, kaip jautiesi pagerusi 2 savaites vaista.
Panasu, kad tik mudvi diskutuojame:)
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#319722 na dabar geriu tik waldoxana,anu negeriu kur israse nepirkau,bandysiu tuos nes tik ketwirtadali geriau uz tai jokio poweikio nejauciu,jei nepades jie tai bandysiu anuos pirktis.Na jo tuscia nieko nera :)
Vartotojo avataras
Parašė VVika
Ernesta23 rašė:na dabar geriu tik waldoxana,anu negeriu kur israse nepirkau,bandysiu tuos nes tik ketwirtadali geriau uz tai jokio poweikio nejauciu,jei nepades jie tai bandysiu anuos pirktis.Na jo tuscia nieko nera :)

O koki recepta israse seroxato? kompensuojama? Jei taip, tai kompensuojamas receptas tik 10 dienu galioja. Kodel tu sio vaisto bijai? Mane irgi kazkada sis vaistas istrauke is liuno.
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#319743 jo kompensuojama,gal reiketu nusipirkti gal jis tikrai weiksmingesnis net nznz,paskaiciusi apie salutinius isigandau bijau bepirkti
Parašė sophie
Ernesta23 rašė:jo kompensuojama,gal reiketu nusipirkti gal jis tikrai weiksmingesnis net nznz,paskaiciusi apie salutinius isigandau bijau bepirkti

Jei ant mandarinų būtų priklijuotas lapelis apie galimus šalutinius poveikius, patikėk, irgi bijotum juos pirkti. Arba ant riešutų. Ar dar ant krūvos dalykų.

Pusė tabletės valdoxano nėra normali terapinė dozė ir tikrai netikiu, kad ji padarys stebuklą. Gal tu rimtai tiesiog pasirink vieną gydytoją ir susidaryk su ja normalų gydymosi planą. Nes vaikščioti pas kelias, gauti iš jų skirtingus vaistus ir tada savo nuožiūra daryti jų kokteilius tikrai nėra pats geriausias sprendimas.
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#319750 tai wat tas ir negerai,ejau pas moteri bet ji kazkokia keistoka man pasirode,o wakar buwau pas wyriski jis irgi pasake ir nusijuoke kad ketwirtadalis ,mazma doze labai.Tai sako gerk wisa kaip supratau.Paliko siuos waistus waldoxana.gersiu po wisa ir matysiu jei negeres tada teks jau prasyti kitu.
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#320308 geriu seroxta kartu su waldoxanu,sendien isgeriau puse seroxana tai toks keistas jausmas kazkoks sirdies plote twinkcioja atroda ,diena isgeriau,o dabar tokia apswaigusi jauciuosi,ar gali cia buti nuo to seroxato puses tabletes?
Vartotojo avataras
Parašė VVika
Ernesta23 rašė:geriu seroxta kartu su waldoxanu,sendien isgeriau puse seroxana tai toks keistas jausmas kazkoks sirdies plote twinkcioja atroda ,diena isgeriau,o dabar tokia apswaigusi jauciuosi,ar gali cia buti nuo to seroxato puses tabletes?

O tau taip liepe gerti, abudu siuos vaistus?
Parašė sophie
Ernesta23 rašė:geriu seroxta kartu su waldoxanu,sendien isgeriau puse seroxana tai toks keistas jausmas kazkoks sirdies plote twinkcioja atroda ,diena isgeriau,o dabar tokia apswaigusi jauciuosi,ar gali cia buti nuo to seroxato puses tabletes?

Man atrodo tau visi šalutiniai poveikiai nuo nervų 'nu kaip čia dabar mane paveiks ir kas blogo nutiks'. Nustok panikuot ir 90%, kad visi tvinkčiojimai ir apsvaigimai praeis.
Vartotojo avataras
Parašė VVika
sophie rašė:

Man atrodo tau visi šalutiniai poveikiai nuo nervų 'nu kaip čia dabar mane paveiks ir kas blogo nutiks'. Nustok panikuot ir 90%, kad visi tvinkčiojimai ir apsvaigimai praeis.

ta pati pamaniau.