Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#318687 Teko gert jau ir 60mg. Nežinau ar jis aktyvina mane kaip turėtų, nes geriu pora neuroleptikų ir normotimiką. O niūrių minčių vistiek užeina ir net labai bloga būna. Pradedu galvot, kad tai ne tas vaistas. :bloga Metus tai tikrai geriu. Gal ir daugiau, nebesiorientuoju. :bloga
Parašėbarfuss
#318716 Antrą kartą grįžau prie flux'o, prieš metus man jį paskyrė, paskui rudenį porą mėnesių pagėriau cipralexą ir grįžau prie fluoxetinum, o dabar prieš mėnesį buvo pakeitę į trittico, bet grįžau vis tiek prie fluxo, ir dėl kainos, ir dėl poveikio. Geriu po 40mg parai.
Parašėbarfuss
#319883 Noriu paklaust, fluoxetinas kokį poveikį turi duot? Aktyvint? Nuimt depresiją ir blogas mintis? Nes man kažkaip jau nebeaišku.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#319884 Viskas ką išvardinai. :)
Aš pasiprašiau pereit prie vienos tab. (20mg), tai sakė kol kas gert dvi dienas po 1 tab., trečią d. dvi tab. ir taip porą sav., po to pas gyd. žiūrėsim. Nes aš įtariu nuo tų visų bandymų gert po 60mg mane užaktyvino.
Parašėbarfuss
#319888 Supratau. Nors man vis tiek neaišku, ar gali būt nuo jo tie nuotaikų svyravimai tokie? Ar čia kad rispolepto nebegaunu (jis kažkiek nuotaiką stabilizuodavo)?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#319892 rispoleptas man rods slopina, flux aktyvina. O seniai rispolepto nebegauni?

Šiandien kai kažko paklausiau apie vaistų poveikį, man gyd atsakė: "mes patys pasimetę... vienam taip, kitam kitaip, trečiam dar kitaip..." :bloga
Parašėbarfuss
#319894 Rispoleptas nieko blogo perdaug nedarydavo, aš jį kas dvi savaites leisdavausi, tai nesijautė kažkokio slopinimo. Bet buvo tikrai stabiliau viskas. O dabar kalnai pakalnės. Rispolepto pusantro mėnesio nebegaunu, vietoj jo gavau moditen'ą, bet kad iš jo :shit
O su tais vaistais tai tikrai, vienam padeda, kitam visai priešingai suveikia. Pikta, kad pas gydytoją dabar tik rugpjūčio vidury, kažkaip pusantro mėnesio išgyvent. O šiaip žiūriu, kad aš gan priešingus vaistus gaunu - flux'as aktyvina, o kvetiapinas gi slopina. Nors čia irgi kiekvienam skirtingai :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#319906 as irgi flux su kvetiapinu... buvau sumazinus deja didinu :bloga

nuo 60 sumazinau iki 40 dabar atstatau,kvetiapina nuo 600 iki 300 dabar 400 pasiekiau - tikiuosi nereiks ligonines nes labai jau umiai vystosi. Man atkryciai visi umus vos ne per savaite
Vartotojo avataras
Parašė groowax
#319931 Gėriau skystą prozaką 1998 metais. Labai skaudėdadavo nuo jo galvą. Teko mest jį...
Vartotojo avataras
Parašė Farewell
#322055 Negeriau jokiu antidepresantu mazdaug nuo nauju metu. Pati nusprendziau mest, nes pasirode, kad su vaistais as nesijauciu savimi. Geriau bupropiona pries tai, o dabar griztu prie jau labai seniai vartoto fluxo. Siandien isgeriau pirma kapsule. Liudna buvo, nenorejau prie vaistu grizt, bet atrodo, kad kitos iseities nera. Tikiuosi, kad pades..
:(
Parašė K2_fujativeK2
Farewell rašė:Negeriau jokiu antidepresantu mazdaug nuo nauju metu. Pati nusprendziau mest, nes pasirode, kad su vaistais as nesijauciu savimi. Geriau bupropiona pries tai, o dabar griztu prie jau labai seniai vartoto fluxo. Siandien isgeriau pirma kapsule. Liudna buvo, nenorejau prie vaistu grizt, bet atrodo, kad kitos iseities nera. Tikiuosi, kad pades..
:(

man lygiai tas pats.. pats nutraukiau vaistus pries pora metu, bet vel reikes nes atkrentu nuo gyvenimo smugiu. labai nekenciu saves, kad reikes vel vaistus gert
Parašėbarfuss
#322261 Ar gali taip iš niekur nieko nuimt visiškai flux'ą? Aš gėriau 40mg dienai, o ligoninėj man juos staiga nutraukė be jokio mažinimo. Vakar grįžau namo ir pradėjo panikos atakos pult. Nežinau, gydytojas sakė, kad, jo akimis žiūrint, man ad dabar nėra reikalingi. Bet tai kad man namie jau visokios mintys nusikilint lenda.... Pas poliklinikos gydytoją tik mėnesio vidury. Neįsivaizduoju, ką daryt
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#322269 Ligoninėj dažnai nutrukia vaistus iškart, bet dažniausiai (man būdavo) keisdavo kitais, Šiaip mane flux aktyvina, tai kai pakankamai greit nutraukiau mane apėmė depresūcha, bet ką aš žinau kiekvieną gi kitaip veikia. O kiek dienų praėjo, kai negeri flux?
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#322292 40 metų vienoje didžiausių tarptautinių farmacijos kompanijų dirbęs ir karjeros aukštumų pasiekęs Johnas Virapenas, neseniai Lietuvoje pristatęs savo knygą „Šalutinis poveikis: mirtis. Išpažintys iš farmacijos virtuvės“, prisipažino, kad, dirbdamas farmacijos pramonėje, pats yra papirkęs vieną Švedijos vyriausybės atstovą, kad būtų greičiau užregistruotas ir pradėtas platinti vaistas „Prozac“. Dabar buvęs farmacininkas šį iki šiol plačiai vartojamą vaistą vadina antidepresantu-žudiku, galinčiu sukelti savižudybę arba norą žudyti kitus. Jo teigimu, visame pasaulyje nuo „Prozac'o“ galėjo mėginti nusižudyti net ketvirtadalis milijono žmonių. Daugeliui iš jų tai pavyko

http://www.delfi.lt/news/daily/health/a ... z39Gp3PPr6
Vartotojo avataras
Parašė groowax
#322293 Barfuss, kodėl nebesileidi Rispolept Constos? Ir pas kokį daktarą Panevėžy lankaisi? Aš pas Repovą. Berods nuo 2005 metų vartoju leidžiamą rispoleptą. O kvetiapinas tikrai slopina, todėl jį ir geriame apie 19 val. vakaro.