Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
barfuss rašė:Nu pyyp! eikit šikt su šita cenzūra čia gi purvynas B)

dėk kokį tašką po raide, pvz., b.let, p.x nes mes negalim padaryt, kad purvyne nebūtų cenzūros, o kitur būtų. Čia arba arba...
Parašėbarfuss
#319468 Ok, ačiū už paaiškinimą
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
maingirdas rašė:40 proc. darbinga ,tai 2 neįgalumo grupė . Ar teisingai supratau ?

Nežinau žinok kokia čia senobiškai grupė. :achtung Kai man pradėjo rašyt tai jau rašė 55%. Aš net nežinau kiek tų grupių išvis buvo trys ar keturios. :bloga Dabar gi visur procentaliai. :bloga
Parašėbarfuss
#319470 40% tai kaip ir pas mane buvo, skaitosi antra grupė, tada jau nuolaidos ir transporte (už pusę kainos gali važinėt), ir mokėt truputį daugiau turėtų
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#319471 einu pagooglint, jei tikrai perpus, tai zšbys. Be vistiek bandau priverst save dviračiu važinėt, nes kai jau gyd pradeda aiškint "ach... tu vėl pastorėjai, žinai, gal sportuok"... koks jų pisalas. :death :rek
Parašėbarfuss
#319472 Nu jo, turėtų tikras užsipisimas būt tokių replikų klausyt :girtas
Parašėbarfuss
#319795 N.x b.let b.let b.let b.let ės kol suės dabar ir jauskis n.x tokia sėdinčia ant sprando nu b.let kiek galima nu nemoku aš gyvent nemoku bet tai n.x taip elgtis
Parašėbarfuss
#319865 nx nx nx bleeeeeeet
Parašėbarfuss
#319890 nu bleet išdaužysiu viską tuoj nach
Vartotojo avataras
Parašė groowax
#319936 Eik tu sau kaip gera gyventi!!!
Parašėbarfuss
#319938 :D :D :D
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#319939 saulutė šviečia į lauką kviečia ... :)))
Parašėbarfuss
#319941 Geri pas jus keiksmai :D :achtung

O išsikeikt tai tikrai kartais gerai. O ir šiaip, kirto per atmintį beprotiškai, ir dabar rašau ir kaip per miglą viskas atrodo, nei suprantu, ką rašau, nei išvis nebesuprantu, kas čia darosi. Pradėjau su savim kalbėtis jau, na, bent tiek, kad namie būnant tai :oops:
Parašėbarfuss
#320041 Nu bleet dar ir lunatikuot pradėkai krv krv bleeet