Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#249573 Pramiegojau puse dienos...
Vartotojo avataras
Parašė ElizabethFo
#255802 Neįveikiau, nei vakar, nei užvakar, nei užžžžužžvakar. pelėsiais ir kerpėm jau apaugau...
Vartotojo avataras
Parašė Gr3ta
#255806 Niekaip, atsikėliau 7h ryte ir išėjau anglų k. bandomąjį egzą laikyt :)
Vartotojo avataras
Parašė Samme
#276135 aš tiesiog neįveikiu. Ji per daug stipri, o aš per daug silpna emociškai.:(
Vartotojo avataras
Parašė Samanta
#276988 O jums buna taip, kad.. kuomet reikia kazkur iseiti, siaip ne taip, nors ir nenoriai, bet nusiprausi, apsirengi, pasidazai, pasikvepini, pilnai susiruosi, tarsi nuteiki save iseiti i miesta susitikti su zmonemis, ir staiga.. Negali atsistoti, iseiti pro duris. Sedi sau vienas kolidoriuje ant pakylos, ziuri kazkur i toli, ir jauti, kad nebesugebesi. Ko? Gal apsimetineti, o gal is vis netgi zodzio pasakyti. Pradedi bijoti, kad zmones iziures tavyje tamsuma, kad visi tik i tave spoksos ir smerks uz kazka. Taip eina minutes.., pusvalandis.., valanda.., tau raso zinutes, skambina, o tu lyg ir girdi, bet nesureaguoji. Tada is leto nusimauni batus, nueini link lovos, atsiguli, ir staiga suvoki, kad tu vel visus nuvylei. Nezinai kaip pasiaiskinti. Ne tik tiems, kurie taves laukia ten kazkur mieste, bet ir sau. Tik zinai, kad viskas blogai. Mm? Man taip atsitinka dazniau nei neatsitinka. Kartais atrodo gal as istikruju tiesiog tingiu. Tingiu gyventi.
Vartotojo avataras
Parašė MaRtynas22
linjurga rašė:Žinau, kad reikia daugiau judėt, eit pasivaikščiot, bet labai nemėgstu viena kažkur šliaužiot. Tada jaučiuosi kaip benamis šuo. Su draugu būtų visai kitas reikalas, bet deja, neturiu draugų. Tai ir sėdžiu namie kaip užkeikta :(
gal isejus kanors sutiksi ir tapsi neviena:)
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#289341 Pastaruoju metu su apatija kovoju gerdama daug žalios arbatos, kas vargu ar gerai, bet kad kitaip aš kaip kelmas, nepajudinama... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė lulu
#290696 Pramiegojau. Dar išgėriau puodelį kavos.
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#294155 Šiandien teko pabūvoti meno terapijoj..labai patiko :) piešėm "gėlių šeimą" ir aptarinėjom darbus...pripiešiau narkotinių gelyčių-aguonų raudonų...visai patiko...tik kai teko aptarinėt tai ne viskas patiko...nes kalba ėjo kad tas piešinys atspindi mane ir mano šeimą :D
Parašėhappymouse
#295537 pasiėmiau iš bibliotekos photoshop pradžiamokslio knygutę, atsisiunčiau patį photoshopą ir užsikabinau, juk taip faina, kai kažką darai, ir pavyksta, ir netgi supranti :)))
Vartotojo avataras
Parašė Agni
Samanta rašė:O jums buna taip, kad.. kuomet reikia kazkur iseiti, siaip ne taip, nors ir nenoriai, bet nusiprausi, apsirengi, pasidazai, pasikvepini, pilnai susiruosi, tarsi nuteiki save iseiti i miesta susitikti su zmonemis, ir staiga.. Negali atsistoti, iseiti pro duris. Sedi sau vienas kolidoriuje ant pakylos, ziuri kazkur i toli, ir jauti, kad nebesugebesi. Ko? Gal apsimetineti, o gal is vis netgi zodzio pasakyti. Pradedi bijoti, kad zmones iziures tavyje tamsuma, kad visi tik i tave spoksos ir smerks uz kazka. Taip eina minutes.., pusvalandis.., valanda.., tau raso zinutes, skambina, o tu lyg ir girdi, bet nesureaguoji. Tada is leto nusimauni batus, nueini link lovos, atsiguli, ir staiga suvoki, kad tu vel visus nuvylei. Nezinai kaip pasiaiskinti. Ne tik tiems, kurie taves laukia ten kazkur mieste, bet ir sau. Tik zinai, kad viskas blogai. Mm? Man taip atsitinka dazniau nei neatsitinka. Kartais atrodo gal as istikruju tiesiog tingiu. Tingiu gyventi.

būna, man labai sunku prisiverst išeiti iš namų.
Vartotojo avataras
Parašė Gr3ta
#295937 Tiesiog dirbau, skaičiau, mokiausi ir pasijutau dėl to geriau, ne veltui praleista diena.
Vartotojo avataras
Parašė Vėjo
#320090 Praėjau parduotuvę, vaistinę ir turgų su mama ir nuėjau į bažnyčią, kur už mane pasimeldė kunigas ir atlikau išpažintį ir priėmiau Šv. Komuniją.
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#338741 Neiveikiau :cry: