Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Parašėbarfuss
#319205 Čia jau su oi nebeapsieinu bent aš
Parašėbarfuss
#319260 Bet kas čia yra, atsičiūchinu, pradedu galvot, koks šūdas su manim darosi, ir sutraukia skrandį iškart iš to siaubo. Ir taip, kad net nuo vandens pradeda pykint.
Parašė slibinėlis
#319266 Aš nežinau ką daryt, barfuss, man atrodo, mes toj pačioj šiknoj sėdim. Nėra emocinio stabilumo, tiesiog tokiam nebuvo sąlygų užsimegzt. Ir dabar šikna šikna šikna. Kaip nori, tiap ir gyvenk.
Parašėbarfuss
#319269 Jo, va būtent.
Šikna.
Gal net poemą reiktų apie tai parašyt.
"Gyvenimas šiknoj".
Nors ne, labai jau trivialiai skamba. Kažkas mandresnio turėtų būt. Any suggestions?
Arba dar geriau:
"Kai skęsti šiknos vandenyne". Bet tai čia jau čiūt ne aliuzijos į hemorojų. Ai, žodžiu. Kažkaip va taip va.
Ir tikrai, - kaip nori, taip ir plaukiok tam vandenyne - kaip koks kakutis eketėj. Cho cho
Parašėbarfuss
#319272 Iš manęs sunkiasi ir garuoja pyktis įvairiausiais pavidalais. Ha hah
Parašėbarfuss
#319374 Man atrodo, kad man pyyp!. Taip, man man ir dar man. Cho cho
Parašėbarfuss
#319473 Va tas gerulis jausmelis, kai tiesiog taip puf ir vsio.
Ir tyliu, užteks jau čia.
Parašėbarfuss
#320200 Labai nuoširdžiai užpiso mane tokios būsenos.
ParašėKatastrofa
barfuss rašė:Labai nuoširdžiai užpiso mane tokios būsenos.

Labas :) O tu darai ką nors, kad jos dingtų?
Parašėmarkeris
#320209 Karšta!!!
Parašėbarfuss
#320216 Katastrofa, tikriausiai nieko ir nedarau, na, vartoju vaistus.
Man jau sako, kad aš nei erdvėj nei laike nebesiorientuoju, o dar rytoj pirma diena darbo... ir tai tikrao gąsdom
Parašėbarfuss
#320218 Bet tai ką, išplauksiu gal. Nors jau akivaizdu, kad man bloga, nors pati nejaučiu, kad štai ritasi pakalnėn viskas. Nesugebu adekvačiaireaguot
ParašėKatastrofa
barfuss rašė:Katastrofa, tikriausiai nieko ir nedarau, na, vartoju vaistus.
Man jau sako, kad aš nei erdvėj nei laike nebesiorientuoju, o dar rytoj pirma diena darbo... ir tai tikrao gąsdom

Būtent, kad tik vartoji vaistus. Ar stengeisi kažką daugiau daryti, kad pasijustum gerai? O ne tik laukti, kol suveiks vienas ar kitas vaistas. Ar ieškojai kokių užsiėmimų, darbų, pažinčių su žmonėmis, dar kažko, kas išvestų iš tos visos vaistų rutinos? Kaip galima jaustis gerai, kai tik sėdi, gailiesi savęs, geri vaistus ir tas pats iš naujo. Ir dar sakai, kad lauki pagerėjimo, kuris neateis, nes vien šitaip elgtis nepakanka. Nematau to vaizdo geresnio. Tikrai esi protinga mergina, tik nesuprantu, kaip galima save taip trypti ir žlugdyti, nors gilai širdy tu žinai, kad nori gyventi normaliai. Tas mazochistinis elegys su savim vieną dieną atsibos, tada ir dėl randų gailėsiesi, ir dėl iššvaistyto laiko, bet kam laukti tos dienos, kai gali dabar suimti save į rankas ir pradėti gyventi?
Man gaila, kai jauni žmonės gadina sau gyvenimus, nors gali juos pakeisti gerąja linkme vos tik to panorėję ir pasistengę.
Parašė slibinėlis
#320226 Pykdo tokie teisuoliški patarimai. Jei tik viskas būtų taip paprasta...