Moderatorius: signs

Parašėbarfuss
#320225 Žmonės mielieji. ar nebuvo jums nuo ciklodolio neryškus matymas (ypač žiūrint iš arti)? Na ir dar, kaip rašiau, vyzdžiai išsiplėtę, rankų drebulys, o mintis nutrūksta nup pirmo žodžio.
Ar kam nors kas panašaus yra bvę?
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#320227 del minciu tai buvo man tas .
Parašėbarfuss
#320228 Po kiek laiko praėjo? Ir kokiomis dozėmis vartojai šį vaistą?
Parašėbarfuss
#320232 Na, čia, manau, priklauso nuo to, kaip organizmas reaguoja, ir ypač jegu (nutrūko mintis)
O man jau žiūriu ir mamos akinius tenka pasiskolint - rankos per trumpos, kad tiinkamą atstumą įgytų :achtung
Parašėbarfuss
#320357 O kiek mg geriat šiuos vaistus?
Parašėbarfuss
#320428 O ar gali šitas vaistas sukelti išvis neadekvačius posringamus?
Šiaip, kiek pati su ciklodolu esu "bedravus" , dar nebuvo buvę tokie baisumai, kad tuoj žmonių neatpažinsiu. Viskas kaip viena didelė košė mano galvoj su jais
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#320516 Aš tai jų vengiu, nes prisiskaičiau visokių nesąmonių ir girdėjau blogų atsiliepimų, aš sutariau su gyd., kad jų negersiu, nes man nuo 8mg haloperidolio nėr šalutinių, tai kokio bieso man jį gert??? Gyd. pagūžčiojo pečiais, sakė, jei nekausto halo, nu tai negerk. Ir aš jų negeriu. Bet kai į ligoninę atsigulu, man juos vistiek skiria. :bloga Bet man nuo jų nieko blogo nebuvo, jei atvirai tik užaktyvindavo.
Parašėbarfuss
#320549 "Įprastinė palaikomoji paros dozė yra 6–10 mg (3–5 tabletės). Dozė koreguojama, atsižvelgiant į gydymo veiksmingumą. Ji suvartojama per 3–4 kartus. Sunkiais atvejais paros dozę galima padidinti iki 12–16 mg (6–8 tablečių), kurią reikia suvartoti per 3–4 kartus. Didžiausia triheksifenidilio hidrochlorido paros dozė yra 16 mg."
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#320879 Aš buvau per kaustymus kokias 5 tab išgėrus per kelis k. per vieną dieną, tai po to užaktyvino, o kas blogiausia kad išblūdau :achtung ta prasme smegenys blogai veikė, na pvz... atsisėdau prie kompo galvoju reik tą padaryt, pradedu daryt, staiga pamirštu mintį, po to pamirštu ką dariau ir ką dar galvojau padaryt ir taip visą dieną, man taip buvo pirmą k., tai aš labai išsigandau, kad nebeatsistatys smegenys ir liksiu tupavota, bet kitą d. tiek jų negėriau ir buvo viskas ok. Dabar bijau gert, bet jei vėl kaustytų tai turbūt gerčiau.
Vartotojo avataras
Parašė Ciaba
Kuroshitsuji rašė:Aš buvau per kaustymus kokias 5 tab išgėrus per kelis k. per vieną dieną, tai po to užaktyvino, o kas blogiausia kad išblūdau :achtung ta prasme smegenys blogai veikė, na pvz... atsisėdau prie kompo galvoju reik tą padaryt, pradedu daryt, staiga pamirštu mintį, po to pamirštu ką dariau ir ką dar galvojau padaryt ir taip visą dieną, man taip buvo pirmą k., tai aš labai išsigandau, kad nebeatsistatys smegenys ir liksiu tupavota, bet kitą d. tiek jų negėriau ir buvo viskas ok. Dabar bijau gert, bet jei vėl kaustytų tai turbūt gerčiau.

Na taip. Didesniais kiekiais jis veikia panašiai kaip amfetaminas, tik kad dar priedo iššaukia haliucinacijas.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Ciaba rašė:
Kuroshitsuji rašė:Aš buvau per kaustymus kokias 5 tab išgėrus per kelis k. per vieną dieną, tai po to užaktyvino, o kas blogiausia kad išblūdau :achtung ta prasme smegenys blogai veikė, na pvz... atsisėdau prie kompo galvoju reik tą padaryt, pradedu daryt, staiga pamirštu mintį, po to pamirštu ką dariau ir ką dar galvojau padaryt ir taip visą dieną, man taip buvo pirmą k., tai aš labai išsigandau, kad nebeatsistatys smegenys ir liksiu tupavota, bet kitą d. tiek jų negėriau ir buvo viskas ok. Dabar bijau gert, bet jei vėl kaustytų tai turbūt gerčiau.

Na taip. Didesniais kiekiais jis veikia panašiai kaip amfetaminas, tik kad dar priedo iššaukia haliucinacijas.

didesniais kiekiais jis veikia kaip Pramipexolis, tai yra anti-parkinsono vaistas. Jis yra dalinis D2 agonistas, o amfetaminas tiesiogiai didina dopamino kieki ir dar kartu isvaro dopamina is axono i sinapse. Beje amfetaminas daug dazniau sukelia psichoze, neskaitant Adderal'io, kuriame amfetamino dozes mazos
Vartotojo avataras
Parašė Ciaba
biggie rašė:
Ciaba rašė:

didesniais kiekiais jis veikia kaip Pramipexolis, tai yra anti-parkinsono vaistas. Jis yra dalinis D2 agonistas, o amfetaminas tiesiogiai didina dopamino kieki ir dar kartu isvaro dopamina is axono i sinapse. Beje amfetaminas daug dazniau sukelia psichoze, neskaitant Adderal'io, kuriame amfetamino dozes mazos

Na čia jau labai tiksliai ir moksliškai. :)
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#338156 Pasiskaitinėjau vakar šitą temą, tai kai kurie komentarai išgąsdino :bloga Šiandien kaip tik be eilės buvau pas savo daktarę dėl pasikartojančių haliucinacijų, tai išrašė leidžiamo hailoperidolio ir ciklodolio nuo šalutinių, tai nuo rytojaus gersiu kiekvieną rytą po tab. Bet pirma užbaigsiu parkopaną, kurį nutraukus buvau, liko dar nemažiai tab. jo. Tai tikiuosi nebus jokių nesąmonių kaip kai kuriem čia rašiusiems.