Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Parašėbarfuss
#320620 Taip, būtent, mano vieta purvyne (gaila neras
Parašėbarfuss
#320660 Ir štai tas pats jausmas - veide šypsena, o viduj viskas nyksta.
Nebenoriu kalbėt. Nors taip, jaučiuoi žiauriai vieniša. Bet nenusipelnė dėmesio šita šantažistė.

:shit :shit :shit
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#320702 Nusipelnei tu visko - tik vėlai pamačiau - ir jau akys limpa...
Parašėbarfuss
#320715 etruyą iąn
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#320716 Etiopiškai nesuprantu, katiniškai irgi ne ... Galima lietuviškai?
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#320718 O blin-taigi aš katinas pagal avatarą :D :D Vistiek prašyčiau lietuviškai.
Parašėbarfuss
#320719 Būsena, kad aš dabar dar normiai neįįvakdžius
Parašėbarfuss
#320720 Astio ašamžkol
Ūąi vrertėjimas?
Nbebemoku net prdoriu ir šku
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#320722 Laikykis Barfuss, laukiam pagerėjimo...
Parašėbarfuss
#320724 Tp sakant, Būsena, ačiū už palakymą, Nes tarp viso to aš baigiu suanglėt ir telks paėjui palest. Nors ir išsiemiegu, bet šta emocinis badas. Nnamie niekas aie tai nekalba, galvoja lad man čia patinka randus.
Nežinau, vegetuoju. Antradienį dabo biržon, ir taip kerta tas fakras, kad sesė su visų alykų 10, dabar apsiygynė magistrą. Taip, žinau, ji dar kops į viešūnes, net begalo atsakinga mergina. O aš ką - pabaifiau profkę šaip ne taip. Laikiau dar brandos egzaminus,tie kolegijai visai duris užvėrė.
Nežinau. Šlyščiai vieniša, pikta ir skausu.
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#320725 Barfuss, ar ne perdaug iš savęs nori? Ar reikalautum iš žmogaus be kojos, kad jis šokinėtų per 3 metrų tvorą? Smerktum jį, kad šlubuoja? Tyčiotumeis iš jo, nekęstum? Manau, kad atsižvelgtum į jo galimybes...

Tai gal vertėtų ir su savim elgtis švelniau? Haliunikai, nuotaikų kaita ir visa kita-sutikim ne sveikatos požymiai. Tai gal palaukim, kol pagerės, jei pagerės-ir tada pamažu truputį mažesnių tikslų link? O gal ir link didesnių tikslų - jei užteks tam jėgų.

Žinau tą jausmą, kad kiti visko pasiekė, kiti nuostabūs-o aš niekas... Nesąmonė-šiuo atveju jausmai meluoja. Įpratai taip jaustis.

Panašu, kad aš nugyvensiu gyvenimą, kaip eilinė moteris - be jokių super pasiekimų... Be audringų plojimų ir susižavėjimo, be didvyriškų poelgių. Bet jei liga negrįš - jau ir tai bus OHO. Ir chren s nim su tais audringais plojimais - apsieisiu ir be jų.
Parašė K2_fujativeK2
barfuss rašė:Tp sakant, Būsena, ačiū už palakymą, Nes tarp viso to aš baigiu suanglėt ir telks paėjui palest. Nors ir išsiemiegu, bet šta emocinis badas. Nnamie niekas aie tai nekalba, galvoja lad man čia patinka randus.
Nežinau, vegetuoju. Antradienį dabo biržon, ir taip kerta tas fakras, kad sesė su visų alykų 10, dabar apsiygynė magistrą. Taip, žinau, ji dar kops į viešūnes, net begalo atsakinga mergina. O aš ką - pabaifiau profkę šaip ne taip. Laikiau dar brandos egzaminus,tie kolegijai visai duris užvėrė.
Nežinau. Šlyščiai vieniša, pikta ir skausu.

Tave tie nauji vaistai taip sugadino.. Niekad su klaidom nerasydavai.. Mintys sokineja.. Ziauriai pasikeitei.. Nutrauk Tu juos.
Parašėbarfuss
#320727 Be gydyojos žinios negaliu kažką keist, o tai paskui visi sieom llipčiau ir žmnes skerčoai :achtung
Bet kol teks pakentėt su iai.
Parašė K2_fujativeK2
barfuss rašė:Be gydyojos žinios negaliu kažką keist, o tai paskui visi sieom llipčiau ir žmnes skerčoai :achtung
Bet kol teks pakentėt su iai.

Prie ko cia ta daktare ? Paimk ir nebegerk. Pats nekarta esu nutraukes. Gydytojai Tu visai esi neidomi. Juk matai, kad Tau nuo ju blogeja.