Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Parašėbarfuss
#320224 Tai kad aš neturiu didelio pagrino nerimaut, na, nebent dėl tokio savo tempo ir plūduriavimo. Dvi savaitės nėra daug, o po keturias valandas dirbant įmanoma kažkaip išbūt, tik kad va, dalis darbo yra bendravimas su žmonėm :bloga
Parašėbarfuss
#320499 Supistacija aš bleeeet
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#320504 Supistacija yra moteriškas vardas ,o ne keiksmažodis :)
Parašėbarfuss
#320509 Na, kaip pasakysi - gali būt ir supista tacija (čiūt ne kaip tacitas koks, ans irgi su savais čiūdais.

O ar dar keiktis.. Taip, galiu pasakyt, kad be vaistų net negaliu šiukšlių išnešt, o nuo tų vaistų man visai šarabanai bliacha mucha
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#320513 aš tai linkiu, kad tas nuopisa, kur vakar Sanį dviračiu pervažiavo trenksis galvą į medį ir taps invalidu... Sekmės, debile.
Parašėbarfuss
#320515 Kuroshitsuji,

Tikrai apgailestauju, kad taip nutiko. O kaip Sanis, labai smakių traumų nepatyrė?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#320520 Sanis iš pradžių cypė, kaip skerdžiamas, bet tfu tfu tfu lyg nieko, laksto, valgo, bendrauja. Bijojau, kad vidinis kraujavimas, bet viskas lyg tvarkoj ačiū Dievui.
Parašėbarfuss
#320522 Siaubas...Na, bent tiek gerai, kad laimingai baigėsi :flo
Parašėbarfuss
#320524 Eina tegu visi visas penkiolika pusių!
PAVARGAU.
Parašė slibinėlis
#320530 Linkėjimui Saniui. Nupirk jam kokį skanėstą, ar skanų konservą, greičiau sveiks.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#320555 Ačiū, slibinėli. Bet kad tas mano "liūtas" nevalgo daugumos šunų ėdalo, bandžiau ir kačių, bet irgi nevalgė išskyrus pas draugę draugės katino maistą sulapnojo. :achtung Pas veterinarą "skanėstus" išspjauna. :achtung Einu dešros atpjausiu. Turėtų ėst. :achtung
Parašėbarfuss
#320717 UŽSIPISAU.

naaaaaaaaaachui ir dar didesni bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Parašėbarfuss
#320731 pyzda ta sarbutoja, subinės bleet
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#320737 dapisa ta supista nuotaika!!!!!!!!!!!
Parašėbarfuss
#320851 Eina jjie visi velniop su tom savo ligonės kūūūūrva bleet