Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Parašėbarfuss
#320732 Kad aš negavus rimtų neuroleptikų lipu sienom
ParašėKatastrofa
Prie ko cia ta daktare ? Paimk ir nebegerk. Pats nekarta esu nutraukes. Gydytojai Tu visai esi neidomi. Juk matai, kad Tau nuo ju blogeja.

Gal tokiais patarimais geriau nesižarstyti?
Jei tu nutraukei ir tau pagerėjo ar kokia kita būsena pasireiškė, dar nereiškia, kad ir kitam taip bus. Ir tikrai nemanau, kad barfuss savo gydytojai/ui visai neįdomi.
Parašėbarfuss
#320749 Viskas, tyliu.
Nenustebkit - dar nepasilaidojau.
Tiesiog reikia tylos. Gabūt ir da kažkp, nors tai įtakotų mano šlykščią būseną.

Žodžių čiaupas nustojo kapsėti.
Ir darykit kokias tik norit išvadas, - leidžiu.
Parašėbarfuss
#320769 Gyvenu kava, miegu ir tabletėm

"...ir man jau nieko nebereikia, tik tavęs labai ilgiuos..."
Parašėbarfuss
#320778 Na, dar krutu, bet jau matau, kaip mano palydovė D. lydi mane skrydžiui žeyn
Parašėbarfuss
#320779 Kaip būtų gerai, kad būtų toks žmogus, kurio marškinių petį ašarom išskalbčiau
Parašėbarfuss
#320785 Pas saviškę tik rugjūčio vidury - atostogas ja
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#320786 tai blyn, prašykis pas bet ką gi pavaduoja kažkas. Man buvo taip, tai paskambinau saviškei, o ji pavaduojančiai ir mane vos ne tą pačią dieną priėmė pavaduojanti... nu paburbėjo, bet tai dzin.
Parašėbarfuss
#320799 Kad ir kiti normalesni gyd. atostogaja, vienas be kelių kipiūrų net vasitų nerašo, o kita, jau skyriaus vedėja , pažais ir nues vėl porai mėseni.
Be to, kaip man isirašyt kitus vaistus, jeigu dviem aniem baigiasi tirpimas. Na, dar pakolkas mažai laio
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#320800 Paveikslėlis
Parašėbarfuss
#320962 Ačiū už gražius žodžius.

Netkiu aš savim visai. Labai greita vyksta.
Gvau realiumo į minkštąją, tai galiausii atsisėdau. Aš jau nbežinau, kaip su mama kalbėti. Nors žinau, kad jai baisu, bet jeigu, bet sunkiau yra subtiliai pakomentuoti.
Parašėbarfuss
#321131 Pamatyčiau juodą katima,kai nulakuočau jam nagsus mėlynai tik viduresniuos.
Pipiec man jau ne?
Rytoj biržą (šiandien jau norėjau eit bet sesė sustabdė, kad kažkur taip lekiu)
Bet kas bus, jei duos kokį debilšką darbą? Bėda, kad aš nieko jau nebesuvokiu.
Vidury nakties pradėjau rankinę knist ir kloniko ieškot.
Reikia kažką daryt, o aš kažkur tarp dangaus ir žemės. Ir tai tikrai užknisa. Koordinacija sutrikus, gyd. išrašė leidžiamo relaniumo. Antrą kartą suleido šianden, ir visiems viiškai vienodai, kad man tie vaistai, kuriuos dabar vartoju, jie neko negelbėja.
:ubju
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#321136 Darbas yra darbas, nesureikšmink, aš dirbau valytoja ir ką? Nesugalvoju tūpenio darbo. :D
O kad psichuoji, man nelabai patinka, gal pas psichologę reik ne tik psichiatrų?
Parašėbarfuss
#321138 Na, kai aš sau kartelę užsikeliu dar daugiau negu kiti (kad ir mano sesuo), tai tokia šikna pasijuntu. Gal net su hemorojum.
Pykstu ant savęs žiauri. Visi tikėjosi, kad kolegijn stosiu, bet kad va, susišikau.
Dabar ir begyva miegu,vandeniu, vaistais ir jei kas priverčia pavalgyt, tai greitai to maisto iš skrandžio atsikratau.
Tiesiog jaučiuosi beviltiškai.
Ir taip norisi susisukt į kamuoliuką ir pramiegot visas tas nesąmones. . . :bloga