Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
K2_fujativeK2 rašė:
Ernesta23 rašė:blemba nieko nejauciu nei kaip laikas eina nieko,nejauciu ralybes jausmo,kaip lyg nesawa jauciuos

jo kazkada ir man taip buvo
ir kaip tau tas praejo nuo antidepresantu? per kiek laiko?
Parašė K2_fujativeK2
Ernesta23 rašė:
K2_fujativeK2 rašė:
Ernesta23 rašė:blemba nieko nejauciu nei kaip laikas eina nieko,nejauciu ralybes jausmo,kaip lyg nesawa jauciuos

savaime praejo po keliu metu
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
K2_fujativeK2 rašė:
Ernesta23 rašė:
K2_fujativeK2 rašė:

be waistu? ir dar per kelius metus,baisu tai kaip taip reikes gywenti siaubas......
Parašė K2_fujativeK2
Ernesta23 rašė:
K2_fujativeK2 rašė:
Ernesta23 rašė:
K2_fujativeK2 rašė:

be waistu? ir dar per kelius metus,baisu tai kaip taip reikes gywenti siaubas......

geriau vaistu , bet mazom dozem. tai su depresija susije sutrikimai ir pati depresija bus visa gyvenima tik bus momentu kai gerai jausies po to vel atkrisi.
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#320987 kaip tai wisa gywenima jug yra zmoniu kurie pasweiksta ir nebeserga,.
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#320990 sergant depresija esant remisijai pirma karta atkritimo tikimybe 50%, antra karta atkritus kad vel pasikartos depresija tikimybe 90%...kazkur skaiciau straipsni...
Parašė K2_fujativeK2
cideksas rašė:sergant depresija esant remisijai pirma karta atkritimo tikimybe 50%, antra karta atkritus kad vel pasikartos depresija tikimybe 90%...kazkur skaiciau straipsni...

daktare kai vilniui gulejau sake depresija liga visam gyvenimui. tik buna pakilimu po to vel krenti zemyn
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#320996 na aisku ir nuo saves daug kas priklauso jei tvarkingai vaistus gersi lankysi psichoterapija ir panasiai tai tu tu geru dienu bus daugiau, jei spjausi i viska ir pradesi vartot alkoholi ar kitaip svaigintis tada blogai...man asmeniskai daktare pasake jei gersi alkoholi bus blogai...tai nezinau ka ji galvoje turejo...
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#321010 siaubas kazkoks...o dabar dar didesne baime
Parašė sophie
cideksas rašė:sergant depresija esant remisijai pirma karta atkritimo tikimybe 50%, antra karta atkritus kad vel pasikartos depresija tikimybe 90%...kazkur skaiciau straipsni...

Tai reiškia, kad pusė susirgusiųjų depresija pasveiks ir niekada ja nebesirgs. Džiuginanti prognozė.
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#321017 cia dar ir nuo zmogaus priklauso atkris ar nea manau...
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#321022 na tai aisku kad nuo organizmo, pastangu, vaistu atitaikymo ir pan., as pvz 8 men. kankinaus kol pagaliau jau kokia savaite pradejau jausti pagerejima kazin kiek jis tesis....
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#321025 o koks tas pagerejimas?
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#321040 pamazu traukiasi aptija, paranojines mintys,nerimas,liudna nuotaika,socialine izoliacija turbut pradejo nauji AD veikti geriu trecia sav., Elotril 300mg(bupropiomo hidrochloridas) na daktare sake jis tipo toks kaip aktivatorius skaitosi...
Parašė K2_fujativeK2
cideksas rašė:pamazu traukiasi aptija, paranojines mintys,nerimas,liudna nuotaika,socialine izoliacija turbut pradejo nauji AD veikti geriu trecia sav., Elotril 300mg(bupropiomo hidrochloridas) na daktare sake jis tipo toks kaip aktivatorius skaitosi...

teko gert bupro kaip vanduo nieko nejauciau