Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#320181 ir man patiko Vėjo foto :)
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#320187 masinos vaziuokle , svarbias detales lengva pakeist , o tokiai kuri jokios itakos neturi , vos ne del grozio , tik tech nepraleis , tai reikalu aleliuja genijai gamina peugot :D
Vartotojo avataras
Parašė Vėjo
#321245 Per Marijos radiją išgirdau kažką panašaus "žinau kokie kaime darbai sunkūs, pats gyvenau kaime. Kai grįžti iš darbų visų, kojelių nejauti, tik išsitiesi lovytėje ir net saldu stubure pasidaro" :D
Vartotojo avataras
Parašė Vėjo
#321446 Šiandien ir vakar prajuokino reklama ant troleibuso! "mes skraidiname į daugiau pasaulio šalių nei bet kurios kitos avialinijos....Turkish airlines". Ta mintis, kad troleibusas gali mane kur nors nuskraidinti, buvo juokinga.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#321732 Užėjau į šunų kirpyklą, o ten toks didelis šuo (nežinau veislės) mane pasitiko. Taip atsargiai atsargiai priėjo ir lyžtelėjo man ranką. Mane toks juokas suėmė, tipo paragavo. :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#323505 Mačiau kaip tįsė vilkšunį į Jakovo kliniką... baigės tuo, kad teko šeiminikams jį nešt. :achtung

Ir dar galvoju, ko čia energijos tiek... prisiminiau... vaistų neišgėriau. :D
Parašė Deode
#333596 Paskutinės asociacijų virtinė tėmelėje "Pokalbiai apie viską" hi hi hi :D
Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
#333606 Prajuokino kad pažįstamas įsidarbino toj pačioj pozicijoj, iš kurios juokėsi pats.
Parašė Deode
#333618 lazda visada turi 2 galus...