Moderatorius: signs
- 2014 07 15, 18:49
kaip suprasti socialine izoliacija?
- 2014 07 15, 19:09
joa 150 geriau bupro. man israse buvo bupro gerti salia seroxat 20 mg nes jis aktyvina. as ziauriai daug vaistu esu bandes, bet man ar su vaistais ar be ju tas pats visalaika toks mieguistas be jegu gyvenu siokiam tokiam liudesy tai jau senai vaistu nebegeriu jokiu jie man daugiau blogo dave negu gero
- 2014 07 15, 19:23
supratau man tas pats ,nekyla rankos kazka daryti viskas per priewarta,o buna dienu tiesiog atrodo kalnus nuwersciau pradzioj taip buwo o dabar wel tas pats.,o i parduotuwe bijau eiti ,net i lauka bijau ....neisiwaizduoju kada man tie waistai prades weikti
- 2014 07 16, 15:37
budavo man. cia nuo ligos. ne nuo nervu
Ernesta23 rašė:ar niekam nera taip buwe kad nakti prabudes pajunti kad sirdis dauzosi kaip nezinau kas lyg tuoj isoks is krutines,negali buti cia nuo waistu?
budavo man. cia nuo ligos. ne nuo nervu
- 2014 07 16, 19:35
Kvepia_lelijom rašė:reikia nemazai palaukti, kol baigiasi salutiniai poveikiai tik pradejus vartot. gal neislauket to laikotarpio.. nes as dabar jau antra menesi baigiu gerti ir tik dabar jauciu, kad viskas ima tvarkytis. ilga laika daug blogu dalyku jauciau..na gal jau tu pasweiksui,bet noriu paklausti kokiu salutiniu jautei pozymiu geriant siuos waistus?
- 2014 07 17, 12:52
Matuokis spaudima. Silpna gali but ir nuo nerimo. Jei visa diena smegenys veikia pilno pajegumo rezimu mastydamos apie salutinius, tai naturalu, kad jegu nera, cia gi vos ne itemptas protinis darbas visa diena...
Ernesta23 rašė:ar nuo siu waistu gali buti silpna? neimanoma niekaip islipti is lowos slabna tiesiog
Matuokis spaudima. Silpna gali but ir nuo nerimo. Jei visa diena smegenys veikia pilno pajegumo rezimu mastydamos apie salutinius, tai naturalu, kad jegu nera, cia gi vos ne itemptas protinis darbas visa diena...

viskas po biski taip nebus kad atsikeliai ryte ir kaip naujas lyg nebutum sirges:)