Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#321254 na apie salutinius atrodo negalwoju,nzn galwa skauda ir nera wisai apetito kasnio neimanoma idet i burna
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#321329 ar niekam nuo siu waistu nebuwo sukiles spaudimas?
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#321333 Nepyk Ernesta bet palei zinutes tau jau kazkokia paranoja dedasi, per daug viska sureiksmini bandyk galvot apie kazka kas tau malonu ir nebegalvosi kur ka suskaudo ir pan.
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#321344 na bet kad taip ir buwo wakar sukiles 140 tai ka begalwoti,jaudinuos pergywenu da blogiau wisa drebet pradejau,uz tai ir klausiu
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#321349 kiek zinau depakinas musa spaudima, be to ir drebejima gali nuimti
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#321360 mano utra i zemuma,bet wa wakar sukilo iki 140 tai nebezinojau ka daryt dar i didesne panika puoliau dar duagiau kilo tai teko greitaja kwiesti issigandau labai
Parašė sophie
Ernesta23 rašė:mano utra i zemuma,bet wa wakar sukilo iki 140 tai nebezinojau ka daryt dar i didesne panika puoliau dar duagiau kilo tai teko greitaja kwiesti issigandau labai

O nekilo minties išsikvietus greitąją būtent jų ir paklausti apie galimybes, nuo ko tai gali būti? Žmonės ten visgi labiau prie medicinos nei internetiniai nickai.
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#321365 nieko ypatingo nepasake,tai wa uz tai ir nzn kas cia gali buti ar nuo waistu ar nuo nzn,tai teks eiti pas gydytoja ir klausti kad kazka darytu,bet wa wakar buwau pas daktare pamatawo spaudima normalei i zemuma kaip ir turi buti mano,oant wakaro sukilo
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Ernesta23 rašė:mano utra i zemuma,bet wa wakar sukilo iki 140 tai nebezinojau ka daryt dar i didesne panika puoliau dar duagiau kilo tai teko greitaja kwiesti issigandau labai

140 cia virsutinis ar apatinis?
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#321372 Man pulsas buna iki 170 sukyla,nesportavus :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#321373 cia wirsutinis?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Ernesta23 rašė:virsutinis

tai cia normalus spaudimas..
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#321379 nu mano kadangi wisada i zemuma buna tai pirma karta man taip sukilo,uz tai ir issigandau ir blogiau jauciuos kai toks didelis
Parašė K2_fujativeK2
Ernesta23 rašė:nu mano kadangi wisada i zemuma buna tai pirma karta man taip sukilo,uz tai ir issigandau ir blogiau jauciuos kai toks didelis

as kiek skaitau tai tau stogas vaziuoja.. kasdien pajauti kokia smulkmena ir klausieji ar galii buti ar negali buti.. negi dar nesupranti, kad cia tau negerai su galva ? vaistai cia nieko deti. baik tirineti savo kuno kiekviena smulkmena