- 2014 07 26, 02:56
Sveiki, iskilo tokia viena man problemele. Pradejus vartoti antidepresantus na tiesiai sviesiai pimpalas neatsistoja taip gerai, kaip anksciau. Ir nebegaliu drozt
idomu kodel, kaip veikia erekcija antidepresantai? Kas paaiskinsit.
Labai sunku gyvent sitaip, jau net nebesilankau redtubeje :/ ar jums sunku buvo susitaikyti su mykolo netektimi pradejus vartoti ad?[/img]
idomu kodel, kaip veikia erekcija antidepresantai? Kas paaiskinsit.
Labai sunku gyvent sitaip, jau net nebesilankau redtubeje :/ ar jums sunku buvo susitaikyti su mykolo netektimi pradejus vartoti ad?[/img]

Bet kai mano atveju vyras sveikas, tai aš bijau, kad jį susargdinsiu su savo nenorais.

pats prisimenu kaip isprotejas drocinau, tam kad pasiekti orgazma.
man prireikdavo daug karstligisku pastangu tam, kad tai pasiekti...
s ziuredavau redtube, bet nevisada padedavo.
nusipirkau lubrikanta su sildanciu poveiki, kai pirma karta isbandziau buvo labai gera ir mano drakonas toli spjaudesi ir tai mane uzvede.
paskui su lubrikantu nlb iseidavo...
kai nutraukiau setono AD pas mane buvo narkotiku nutraukimo salutiniai poveikiai ir tas poveikis buvo sexo apetito padidejimas, ir tada man nereikejo stengtis kaip isprotejusiam drozti savo europietiska morka, as su atsipalaidavimu tai dariau ir padariau per diena 8 orgazmus, ta diena as buvau prisiekes masturbacijos asas, mano kilimas buvo apspermuotas kaip reikiant, bet buvau pasitenkines tuom, kad issilaisvinau is AD kankynes!:witch: Db as kaip 2 sav. out of drugss ir galiu megautis sexu, nors ir nekokybisku.