Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#321970 mano yra letas mastymas taip nustate psichologe o atmintis kazi gal nuo to ir dingusi mano?gali buti taip?
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
Baran rašė:tai as jums visviems pasakysiu kad kai vartoji vaistus atmintis zymiai susilpneja o ypac neuroleptikus gulejau ligonineje su daug pacientu kurie skundzesi apie bloga atminti kai pradejo vartoti vaistus

Čia matyt priklauso ir nuo to, kiek laiko yra vartojami neuroleptikai, kokiomis dozėmis, kokia diagnozė. Aš tikrai nemažai esu gėrusi jau eilė metųl bet visai nesenai darė įvairius testus ir mano atmintis labai gera :)

Tai negi čia irgi individualus dalykas? O gal negalima pasitikėti tais testais? :oops:
Vartotojo avataras
Parašė Farewell
#323765 Aš absoliučiai nieko neprisimenu. Neprisimenu kas vakar buvo, o praeitą savaitę prisimenu taip, kaip praeitą gyvenimą. Anksčiau mano atmintis buvo labai gera, bet manau, kad pradėjo blogėt tada, kai pradėjau visais tais vaistais gydytis. O su metais sunkėjant depresijai ir šiaip gyvenimui, manau, kad smegenys daug ką ir blokuot pradėjo. Išsitrina tarpais kai kurie įvykiai tiesiog, kai nebepanešu skausmo.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
Farewell rašė:Aš absoliučiai nieko neprisimenu. Neprisimenu kas vakar buvo, o praeitą savaitę prisimenu taip, kaip praeitą gyvenimą. Anksčiau mano atmintis buvo labai gera, bet manau, kad pradėjo blogėt tada, kai pradėjau visais tais vaistais gydytis. O su metais sunkėjant depresijai ir šiaip gyvenimui, manau, kad smegenys daug ką ir blokuot pradėjo. Išsitrina tarpais kai kurie įvykiai tiesiog, kai nebepanešu skausmo.

esu girdėjusi, kad po elektros impulsų terapijos laikinai dingsta dalis atminties, bet kad nuo vaistų...Ir neatsiminti absoliučiai nieko, tai kažkas iš fantastikos srities. Nebent čia jau liga tokia?

Jei nepaslaptis, kokia pas tave diagnozė ir kiek laiko vartoji vaistus?
Parašė K2_fujativeK2
#323777 siek tiek atmintis suprastejo , bet senai ju nebegeriu tai atsistate. tik buna mintis uzsikerta iki siol, kazka bandau pasakyt ir uzstringu ir siaip toks isiblaskes.
Vartotojo avataras
Parašė Farewell
#323782 Nereiškia, kad neprisimenu visiškai nieko. Kai sakau ''absoliučiai'', tai reiškia, jog problema tokio dydžio, kad jau tikrai už**** ir trukdo gyvent. Nereikia kabinėtis prie to, kaip aš išsireiškiu.
Vartotojo avataras
Parašė Zinka
#323783 Šiaip vartojant daugumą psichoaktyvių vaistų suprastėja atmintis, man taip buvo ir man tai buvo katastrofa, nes šiaip aš labai gerai daug ką įsimenu ir kai tik pajauti, kad kažkas pasikeitė pradedi panikuoti ir pykti, bet lyg ir atsistatė jau metus gerti :)