Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
anglis rašė:norejau paklausti del xanaxo kiek laiko veikia jis isgerus 0,5mg tablete

http://www.benzo.org.uk/bzequiv.htm
Cia parodziau lentele, kur nurodoma potencija ir half life'as. Kaip matai xanax'as (alprazolamas) vienas is trumpiausiu poveiki turinciu vaistu 6-12h, nors realiai veikimas jausis apie 4. Pvz klonazepamo half life'as 18-50h, skirasi kelis kartus.
Vartotojo avataras
Parašė anglis
biggie rašė:
anglis rašė:norejau paklausti del xanaxo kiek laiko veikia jis isgerus 0,5mg tablete

http://www.benzo.org.uk/bzequiv.htm
Cia parodziau lentele, kur nurodoma potencija ir half life'as. Kaip matai xanax'as (alprazolamas) vienas is trumpiausiu poveiki turinciu vaistu 6-12h, nors realiai veikimas jausis apie 4. Pvz klonazepamo half life'as 18-50h, skirasi kelis kartus.
aciu tau:) sakau kad man greitai praeina jo poveikis o prie klonazepamo nenoriu prisiristi jis bjauresnis vaistas bent jau gyd sake negu xanax
Vartotojo avataras
Parašė VVika
biggie rašė:
VVika rašė:Meginau nulipti nuo kloniko, bet ne palaipsniui o 3 vakarus is eiles negeriau (nes nebeturejau), tai visai nemiegojau.
Del olanzapimo 5 mg. Olanzapinas yra slopinantis, tiesa? As atsikelusi ryte jau po 2 valandu gatava vel gultis pamiegoti, taip ir traukia lova. Ar nebus, kad pasikelusi iki 5 mg apskritai mieganti vaiksciosiu. O gal tokia mieguista, kad "ant" olanzapine dar nakciai geriu ir klonazepama? gal sis kokteilis padaro diena mane miegapele?

Abu ir klonazepamas ir olanzapinas yra slopinantys, be to klonazepamas yra ilgo veikimo, todel ryte jis dar jauciasi. 5mg neturetu slopinti daugiau nei 2,5, bet sita teks issiaiskinti tau paciai.
Nuo benzodiazepinu VISADA yra nulipama palaipsniui, kitaip buna nutraukimo sindromas. Pabandyk kas antra diena pagert (turetu organizme issilaikyt dvi paras), tada pamazink doze dar per pus ir taip atsikratysi :)

Reiskia, gerdama ir olanzapina, ir klonazepama, as pasidarau sau kitai dienai dviguba slopinimo doze?
Na, jau isgeriau olanzapino 5 mg., ziuresiu kaip ryt jausiuos.
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#322017 Negeriau vakar klonazepamo gabaliuko nakciai o olanzapino geriau 5 mg. Ilgai negalejau uzmigti, bet kazkaip uzmigau. Is pradziu net megino panika kabintis, bet tai del zinojimo, kad NEisgeriau tabletes. Miegojau ne taip gerai kaip su klonazepamu. Dabar galva kazkokia sunki, svaiguliuojanti. Matyt didesne doze olanzapino vistik mane veikia svaiginanciai.
Parašė K2_fujativeK2
VVika rašė:Negeriau vakar klonazepamo gabaliuko nakciai o olanzapino geriau 5 mg. Ilgai negalejau uzmigti, bet kazkaip uzmigau. Is pradziu net megino panika kabintis, bet tai del zinojimo, kad NEisgeriau tabletes. Miegojau ne taip gerai kaip su klonazepamu. Dabar galva kazkokia sunki, svaiguliuojanti. Matyt didesne doze olanzapino vistik mane veikia svaiginanciai.

kam tu su tokiais stipriais seniu vaistais zaidi ? kas tau israse klonezepama ?

prisizaisi mergaite.. is rasymo speju dar jauna esi.
Vartotojo avataras
Parašė VVika
K2_fujativeK2 rašė:
VVika rašė:Negeriau vakar klonazepamo gabaliuko nakciai o olanzapino geriau 5 mg. Ilgai negalejau uzmigti, bet kazkaip uzmigau. Is pradziu net megino panika kabintis, bet tai del zinojimo, kad NEisgeriau tabletes. Miegojau ne taip gerai kaip su klonazepamu. Dabar galva kazkokia sunki, svaiguliuojanti. Matyt didesne doze olanzapino vistik mane veikia svaiginanciai.

kazkada gydytoja israse panikos priepuoliams nuimti ir miegui. Prisizaisiu, tai priprasiu? Nesu as jauna mergaite:)
Parašė K2_fujativeK2
VVika rašė:
K2_fujativeK2 rašė:

kazkada gydytoja israse panikos priepuoliams nuimti ir miegui. Prisizaisiu, tai priprasiu? Nesu as jauna mergaite:)

tai klonezepanas ziaurus vaistas... gulejau ligoninei kelis kartus tai ne vienas gulejo del priklausomybes nuo jo. yra juk panasaus veikimo pilna svelnesniu vaistu. butu idomu pamatyt daktare kuri raso klonezepama. jauciu pensininke.
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#322025 visi psichotropikai yra ziaurus. O ka gerti, kad normaliai miegoti?
Vis tik negaliu gerti 5 mg olanzapono, galva kaip nesava - spaudzia, svaigsta ir regejimas miglotas:(
Parašė K2_fujativeK2
VVika rašė:visi psichotropikai yra ziaurus. O ka gerti, kad normaliai miegoti?
Vis tik negaliu gerti 5 mg olanzapono, galva kaip nesava - spaudzia, svaigsta ir regejimas miglotas:(

tai cia desimtys , o gal simtai vaistu yra is ko galima rinktis. kodel gerti blogiausius arba nuo kuriu negera ?
Parašė K2_fujativeK2
#322027 as esu geres gal 30 skirtingu vaistu nuo depresijos ir nerimo. nuo daugumos tik blogedavo. tik nuo keliu vaistu buvo geriau
Vartotojo avataras
Parašė VVika
K2_fujativeK2 rašė:
VVika rašė:visi psichotropikai yra ziaurus. O ka gerti, kad normaliai miegoti?

tai cia desimtys , o gal simtai vaistu yra is ko galima rinktis. kodel gerti blogiausius arba nuo kuriu negera ?

Maniau. kad prisijaukinsiu olanzapina, nes blogus pojucius jis man tikrai nueme. O ir daktare, kai pasiskundziau, pasake, kad taip greitai nera ko keisti vaista, va ir likau su olanzapinu. Tiesa, turiu ir kvetiapino, bet israsyta 25 mg, o tai yra tik migdomoji doze.
Vartotojo avataras
Parašė VVika
K2_fujativeK2 rašė:as esu geres gal 30 skirtingu vaistu nuo depresijos ir nerimo. nuo daugumos tik blogedavo. tik nuo keliu vaistu buvo geriau

Po kiek laiko testuodavai vaista? Juk reikia mazu maziausiai 2/3 savaites testuoti vaista ir tik tada galima kazkokias isvadas daryti, tinka ar ne.
Parašė K2_fujativeK2
VVika rašė:
K2_fujativeK2 rašė:as esu geres gal 30 skirtingu vaistu nuo depresijos ir nerimo. nuo daugumos tik blogedavo. tik nuo keliu vaistu buvo geriau

Po kiek laiko testuodavai vaista? Juk reikia mazu maziausiai 2/3 savaites testuoti vaista ir tik tada galima kazkokias isvadas daryti, tinka ar ne.

kelis menesius. daug vaistu ilgiau nei menesi negaledavau gert budavo ziauriu ir slyksciu salutiniu apie kuriuos net sunku isivaizduot. nuo vienu svoris auga nuo kitu krenta nuo vienu is krutines skysciai bega nuo vienu vemi nuo kitu alpsti nuo kitu is nosies kraujas bega nuo kitu nebematai nuo kitu stogas vaziuoja nuo kitu miegi visa diena nuo kitu nebejauti emociju ir tt .
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#322032 Siaubas. Kiek tu cia laiko taip prasikankinai kol pataike su vaistais?
Man vis siulo I ligonine. Tai kiek cia laiko reikia praguleti ligononeje, kad atitaikytu vaistus?
Na, kai parsiras daktare po atostogu, prasysiu, kad keistu I kita stabilizatoriu jei dar nebusiu pripratusi prie olanzapino, tik 5 mg nebegersiu, grisiu prie 2.5 mg.
Parašė K2_fujativeK2
VVika rašė:Siaubas. Kiek tu cia laiko taip prasikankinai kol pataike su vaistais?
Man vis siulo I ligonine. Tai kiek cia laiko reikia praguleti ligononeje, kad atitaikytu vaistus?
Na, kai parsiras daktare po atostogu, prasysiu, kad keistu I kita stabilizatoriu jei dar nebusiu pripratusi prie olanzapino, tik 5 mg nebegersiu, grisiu prie 2.5 mg.

kokius 5 metus. tai po ligoniniu buna dar blogiau nes ten vaistus duoda didelem dozem.