Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#267975 Molochai, kiek tau metu kad vaistus pakeli?
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#268033 22 =)
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#269466 siandien ismeciau kalna jo ir kitu ,skaiciavau verte 11 000 visu , raso man juos ,nors man jie nereikalingi
Vartotojo avataras
Parašė Peran
#295814 Superinis vaistas! Vienintelis kuris padejo man pilnai, o ir pasaliniu nelabai jauciu..
Parašė Linassls
#298819 Viskas viename super relaxina ,bet man netinka ,trumpai galiu tepagert
Vartotojo avataras
Parašė Peran
#318024 Vaistas NR. 1
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#318230 Nepaejo man jis , pora dienu uzteko pagert kad visa sav. svaigtu galva ... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Peran
DeVilbiss rašė:Nepaejo man jis , pora dienu uzteko pagert kad visa sav. svaigtu galva ... :bloga

man tai labai tiko.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#318246 O man galva sukosi ir prie furu dirbau tai problema buvo palaipiot :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Peran
DeVilbiss rašė:O man galva sukosi ir prie furu dirbau tai problema buvo palaipiot :bloga

Labai galingas vaistas! Bet jo poveikis deja atsiskleidzia tiktais po metu vartojimo pagal visa instrukcija! T.y. jokio alkoholio, vartojimas paskirtas kaip gydytoja nurode:) Zodziu sutvarko galvele labai gerai!
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#322233 O kaip su nuotaika geriant si vaista? Ar neslopina jis, nevaikstot diena apsimiegoje? Energijos yra, geriant si vaista?
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#322235 Nu mano bandymas buvo tai reakcija kaip girto buvo .
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#322240 Oi ne, kaip girta nenoriu buti, man pakanka girtumo bri galvos svaigimo nuo olanzapine, noriu issivaduoti is sios busenos.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#322253 Aripiprazolis yra dalinis D2 receptoriaus agonistas, kai visi like antipsichoziniai yra pilni D2 antagonistai, t.y blokuoja receptoriu nuo bet kokio naturalaus dopamino poveikio. Todel aripiprazolis yra taip vadinamas dopamino stabilizatorius, didina kur jo per mazai ir mazina, kur jo per daug. Daugeliui jis buna siek tiek stimuliuojantis, arba bent ne slopinantis ir maziau itakoja svori, nei dauguma kitu atipiniu antipsichotiku.