Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#322278 ziuriu tu cia nuteikineji visus prie siuos waistus...vis blogai ir blogai apie juos tu....
Parašė K2_fujativeK2
Ernesta23 rašė:ziuriu tu cia nuteikineji visus prie siuos waistus...vis blogai ir blogai apie juos tu....

nieko panasaus jie mane istrauke is depresijos , bet nebestovi nuo ju ir svorio daug priaugau. tai youtubei zek filmus apie vaistus nereikes klausinet kasdien to pacio.
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
K2_fujativeK2 rašė:
Ernesta23 rašė:ziuriu tu cia nuteikineji visus prie siuos waistus...vis blogai ir blogai apie juos tu....

nieko panasaus jie mane istrauke is depresijos , bet nebestovi nuo ju ir svorio daug priaugau. tai youtubei zek filmus apie vaistus nereikes klausinet kasdien to pacio.
nenormalus kazkoks tu....
Parašė K2_fujativeK2
Ernesta23 rašė:
K2_fujativeK2 rašė:

nenormalus kazkoks tu....

Tai mes visi sergantys cia psichinem ligom. Tiek tu tiek as nesveiki.
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#322306 Ernesta, kai tau sukyla spaudimas ir sirdis makaluojasi, as manau, kad tau uzeina nerimo/panikos priepuolis. Ir man taip budavo As isgerdavau Xanax tabletyte ir ramiai paguledavau kol praeidavo panikos ataka.
O del depresijos, tai nenorek, kad per menesi viskas praeitu. As, kai susirgau pirma krta, net labia ilgai bridau, ilgai kankino panikos ir nerimo atakos. Dabar, kai atkritau, jau sestas menuo gydausi ir nenugaliu depresijos, tik, kad panikos atakos stiprios nebesikartoja, dar ir neuroleptiko neitaiko, nuo israsyto negera. Cia reikia kantrybes ir nesinervinti del kiekvienos smulkmenos. Pasistenk ramiau reaguoti I viska, nepulk I panika jei koks spaudimas pasoko ar sirdis dunkseti eme, juk panikos atakos suvaldomos. Gal kokiu lasiuku pagerk raminamu, kokio valakardino ar valeriono.
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#322307 Ernesta, pamirsau pasakyti, kad as geriu paroksetina 40 mg.
Kai susirgau pirma karta, mane is depresijos istrauke seroksatas, tad pakentek, gerk toliau vaistuka, gal jis tau visai tinkamas ir po truputi prades tave traukti is depresijos.
Parašė K2_fujativeK2
#322333 Studijos pavadinimu "329" (Study 329 angliskai) parode, kad seroxatas daug daugiau padaro zalos nei padeda. Padeda tik 1 is 11 zmoniu.

2 zmoniu grupes buvo paimtos bandymam. Vienai grupei buvo duodama Seroxatas, o kitai placebo ( ty : cukraus tabletes ) ir jiems sake juk cia taip pat nauji vaistai.

Studijos parode , kad zmones kuriem buvo duodamas seroxatas prasidejo visokie sutrikimai suicidines mintys ir tt.

Zmonem kuriem duodavo netikrus vaistus (Cukraus tabletes) sveikata pagerejo nes jie tikejo, kad geria vaistus.

Si firma ir visos kitos antidepresantu firmos niekad neuzsidarys nes i metus po daugiau nei 2 milijardus pelno gauna.

Saltinis : Google - Youtube.

Mano asmeniska nuomone tai vaistai butini jei sergi labai LABAI sunkia depresija, bet jei gali gyventi be vaistu tai jokiais budais nepradek nes sugriausi smegenyse visas naturalias reakcijas.
Pats esu praejas ilga vaistu kelia ir tai buvo didziausia klaida juos vartoti. O man juos israse vien del to juk pasakiau , kad liudna jog mergina paliko nors jokiu man vaistu nereikejo tik buvau perjaunas ir naivus suprasti ka darau ir aklai pasitikejau daktare kuriai tik reikejo israsyt vaistus kuriuos jei skyre vaistu firmos siekiancios pelno.
Po keliu metu vaistu vartojimo esu su + 20 kg impotencija ir sutrikusia endokrinologine sistema.
Sekmes
Parašėnemoku
K2_fujativeK2 rašė:
Sekmes

:achtung :achtung
Gal galima nuoroda i normalu mokslini straipsni?
Kad antidepresantai gali sukelti suicidines mintis, raso bene kiekvieno AD informaciniam lapely.
Parašė K2_fujativeK2
nemoku rašė:
K2_fujativeK2 rašė:
Sekmes

:achtung :achtung
Gal galima nuoroda i normalu mokslini straipsni?
Kad antidepresantai gali sukelti suicidines mintis, raso bene kiekvieno AD informaciniam lapely.

Nemoku telefonu nuorodu imest.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#322340 antidepresantas pekenkti gali, kai zmogus neteisingai diagnozuojamas kaip su depresija, o is tikruju jis yra bipolikas ir jam reikia nuotaikos stabilizatoriu, o ne antidepresantu.
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#322351 Sunku ir bipoliskuma diagnozuoti jei fazes silpnai isreisktos arba manijos faze galima priimti uz paprasciausiai gera nuotaika ir natural dziaugsma. Juk daktaras nebuna salia paciento 24 valandas per para ir viska vertina tik is paciento zodziu. Man itaria bipoliskima, bet negali tvirtai diagnozuoti, va ir suprask, ar man toliau paroksetina gerti , ar ji reikia nuimineti, tada imsiu geriau jaustis.
Parašė K2_fujativeK2
VVika rašė:Sunku ir bipoliskuma diagnozuoti jei fazes silpnai isreisktos arba manijos faze galima priimti uz paprasciausiai gera nuotaika ir natural dziaugsma. Juk daktaras nebuna salia paciento 24 valandas per para ir viska vertina tik is paciento zodziu. Man itaria bipoliskima, bet negali tvirtai diagnozuoti, va ir suprask, ar man toliau paroksetina gerti , ar ji reikia nuimineti, tada imsiu geriau jaustis.

nera jokiu diagnoziu. viskas isgalvota. nera jokiu testu nustatanciu diagnoze ar depresija. diagnozes sugalvotos , kad butu galima rasyti vaistus ir gaut pelna
Vartotojo avataras
Parašė biggie
K2_fujativeK2 rašė:
VVika rašė:Sunku ir bipoliskuma diagnozuoti jei fazes silpnai isreisktos arba manijos faze galima priimti uz paprasciausiai gera nuotaika ir natural dziaugsma. Juk daktaras nebuna salia paciento 24 valandas per para ir viska vertina tik is paciento zodziu. Man itaria bipoliskima, bet negali tvirtai diagnozuoti, va ir suprask, ar man toliau paroksetina gerti , ar ji reikia nuimineti, tada imsiu geriau jaustis.

nera jokiu diagnoziu. viskas isgalvota. nera jokiu testu nustatanciu diagnoze ar depresija. diagnozes sugalvotos , kad butu galima rasyti vaistus ir gaut pelna

papasakok tai paranojiniam sizofrenikui itemptos psichozes periode, mieganciu su ginklu po pagalve, nes galvoja, jog ji seka slaptos grupuotes ir ketini uzmusti. Pavyzdys neisgalvotas beje
Vartotojo avataras
Parašė VVika
K2_fujativeK2 rašė:

Na ir nesamones tu kalbi. Tavo atveju gal ir neteisingai nustatyta diagnose, del mergos nebuvimo tikrai busenos negalima pavadinti depresija ir juolabiau negalima skirti AD, bet cia zmones realiai serga ir vaistai realiai padeda, jei juos gerai atitaiko.
Parašė K2_fujativeK2
biggie rašė:
K2_fujativeK2 rašė:

papasakok tai paranojiniam sizofrenikui itemptos psichozes periode, mieganciu su ginklu po pagalve, nes galvoja, jog ji seka slaptos grupuotes ir ketini uzmusti. Pavyzdys neisgalvotas beje

papasakok is kur nusprendei , kad jis sizofrenikas ir dar paranojinis ? cia spejimas. bejetavo paistymai forume apie vaistus ir chemines reakcijas mazu maziausiai juokingi. kur studijos irodancios tavo kalbas ?