Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Parašėbarfuss
#321406 Kaip tik Jūs norit, čia tamstos užsakymas,na, gerai, antradienį nuplauksu iki banko pesiją passimt. O daugiau basta, neturiu kur rūkyt, lieka balkos. :king
Vartotojo avataras
Parašė Vėjo
#321465 Norėčiau riebiai nusikeikti, bet tepasakysiu, kad niekada gyvenime nepasitikėsiu jokiu gydytoju aklai, nes jau ne vienas man yra visko pridirbęs!
Parašė Pterodactyl
#321891 šūdinos studijos kaip buvimas narkomanu: išsvaistai laika ir babkes, ir tam, kad turėtum nors kiek normalų gyvenimą turi viską pradėti nuo nulio :)
Parašėmarkeris
#322158 užpisot visi, leiskit pasitraukt be problemų!!!
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#322722 pyyypiecas... įdedi laiko į darbą, negaili laiko, o atgal gauni vidurinį pirštą, tai ką galvot ir daryt?
Parašė Pterodactyl
Kuroshitsuji rašė:pyyypiecas... įdedi laiko į darbą, negaili laiko, o atgal gauni vidurinį pirštą, tai ką galvot ir daryt?

tu irgi gali parodyt vidurini pirsta :D
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#322767 Paveikslėlis
Parašėbarfuss
#322800 Šiaip, sakoma, vienas žodis - Rafaelo - kaip keiksmažodis, - iškalbingiau už tūkstančius žodžių :achtung
O žiūriu, mano pasikeikimų tiradą ištrynė :achtung :achtung Gal ir gerai, ačiū, o tai buvau ne kaip pasirodžius :D
Parašėbarfuss
#323075 Kūūūūrmi kūrmi...
Parašėvarliuke
barfuss rašė:Kūūūūrmi kūrmi...

mano dažnai sakomas žodis :)
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#324242 nuopisa, kalė pagrandukas ble pati ėda šviesas susijungus, nebuvo prabanga, o man prie kompo matai gerai ir tamsoj sedėt, tavo laimė, kad neišjungei man šviesos, puspročių paradas. Čia daugiau personalui gydytis reik, ne man...
Parašėbarfuss
#324482 Gal pyyp! mane velniop ar jus? Jau užpiso.