- 2014 08 11, 12:26
Aš nežinau kokiam tu mieste, bet pvz Vilniuje krizėse tai visiškas kurortas, viskas super įrengta, bet ten eilės būna, dar pliusas, kad yra ir vienviečių palatų, tai labai neblogai viskas, gulčiausi ten, jei ką. Dar sako Ąžuolyno klinika krūta. Šiaip rinkčiau ligoninę geriau nei namuose žaist, bet čia mano toks įsivaizdavimas. Jei kur rajone, tai gal ir baisoka į tą ligoninę...
Kuroshitsuji rašė:Aš nežinau kokiam tu mieste, bet pvz Vilniuje krizėse tai visiškas kurortas, viskas super įrengta, bet ten eilės būna, dar pliusas, kad yra ir vienviečių palatų, tai labai neblogai viskas, gulčiausi ten, jei ką. Dar sako Ąžuolyno klinika krūta. Šiaip rinkčiau ligoninę geriau nei namuose žaist, bet čia mano toks įsivaizdavimas. Jei kur rajone, tai gal ir baisoka į tą ligoninę...
As Vilniuje. Azuolyno - private, tai itariu, pora menesiu pagulejus, suploti reiketu gera suma. O kas per krizes?
Kodel sakai, kad geriau ligonine, nei namie zaisti? Juk geri ta pati vaista ir stebi savo pojucius kokias 3 savaites, pasakoji daktarui. Tai juk namie ta pati gali daryti ir po 3 savaiciu papasakoti daktarui savo pojucius ir pastebejimus.

maniškis nick: snitke, nes mes jau offtopinam