Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#319584 Mane supykdė ir įskaudino dėdė, kuris paskambino ir išvadino mane durne, nes jam e-mail savaitės dienas mamos grafike parašiau romėniškais sk....
Dėl to siūlė ir pasigydyt...
Nes matai ans nesuprato tokio užrašymo:

03 - IV
06 - VII.....

Tai reiškia aš durna...
Parašėbarfuss
#320237 Siautėju, nes nėra stojimo jau jokios galimybės į tą kolegiją stot, ir ne tik dėl susikirtimo per egzaminus. bet ir dėl to, kad net neduoda pasirinkt tos reklamos vadybos
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#321736 Susinervinau nerealiai, nes buvau aprėkta, pradėjau net drebėti, tam reikalo tikrai nebuvo ir dar dabar nesuprantu kodėl...
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#322083 Verkiu....Iš pykčio, iš nuoskaudos...... :robot
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#323311 Nukrito babuška einanti į pardę, o aplinkiniams buvo vienodai dėl to, tik vienas jaunas vyras sustabdė maškę išlipo ir man pribėgus pakėlėm ją ir vsio, visi tarsi nieko nevyktų užsiėmė savais reikalais. Ėjo iš Vasaryno spėju, nei kokia girtuoklė, nei ką, normali babuška. ai...pikta. :rek
Parašė sauliuxxx
#323734 Atsikeliau NET 6.30 val, kad speciau issimaudyti ir susiruosti i darba, nes buvo perspeta, kad 8 val ryto isjungs elektra (dirbu nuo 10 val, tai iprastai taip anksti nesikeliu). O elektros taip niekas ir neisjunge! Tai kokio *pypt* as keliausi taip anksti???
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#325347 Supykdė užėjusi bloga būsena... Baimės, nerimas. Nenoras nieko veikt. O baimės tai net tokios, kad bijau ps2 įsijungt, nes iškart nusistatymas, kad nieko man nesigaus, toks kažkoks nepasitikėjimas savim labai bjaurus išlindo...
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#326834 Mane pykdo, kad aš savaitgalius praleidžiu nieko neveikdama.
Vartotojo avataras
Parašė Jisatsu
#327753 Šiandien mane supykdė skaitant (žiniasklaidos) naujienas ar labiau sukėlė pasibjaurėjimą tokiais žmonėmis, kurie žiauriu elgesiu kankina ir nužudo gyvūną.

Štai tas straipsnis:

Kodas: Pasirinkti visushttp://www.balsas.lt/naujiena/810767/skandalas-rostove-ruse-neitiketinai-ciniskai-issityciojo-is-kaciuko

Nepatariu žiūrėti silpnų nervų žmonėms, labai jautriems, neturintiems pilnametystės. Tiesiog mane tai labai šokiruoja ir nesuprantu tokio žmogaus elgesio. Nors tokius dalykus man teko pastebėti ne viena. Ir iš kur toks žiaurumas? Kaip šitaip galima elgtis? Kas keisčiausia, kad ne tik vyrai žiauriai elgiasi, bet ir moterys.
Parašė DariusS
#327862 Sunervino tai kad užmigau žiūrint serialą ir nežinau kuriuo metu ir ant kurios serijos užmigau. :sos:
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#331121 Sunervino, kad visą naktį nemiegojau, nusprendžiau neit į darbą, o po to atsigulusi vis vien neužmigau :bloga nežinau ar šiandien užmigsiu.
Parašėvarliuke
#331125 Nervina klausimai tokie kaip- "Ar tu sergi" ,"Ar tau bloga" ,"ar tau silpna","ar tau negera " :ubju šiandien ne išimtis :( norisi užrėkti "Nu sergu!!!!" :ubju Bet vengiu,dėl papildomų klausimų :evil:
Parašė imporatance
#333523 Nervina, nes namiškiai žino kas man yra, bet nekreipia dėmesio. Jiems normalu, kad verkiu ištisas paras...