Visiems, norintiems įveikti apatiją. Moderuoja visi, kas netingi, t.y. kuria užduotis.

Moderatoriai: Astro-Meška, Agni

Parašė sauliuxxx
#323538 Ach, padekite - pati saves neklausau... Darbu galybe, o mano rankos nekyla ne vienam is ju. Liepkite man veikti! Pasiulykite, ka daryti...

(Sorry uz lotyniskas raides, dar nedraugauju su nauja plansete, nerandu lietuvisku raidziu)
Parašė sauliuxxx
#323569 Vakar po darbo grizau kaip zombis, paskubom paruosiau vakariene, paguldziau dukryte, ja bemigdydama nuluzau pati - prabudau pirma nakties, su rubais, jos lovoje :) Tai tik ilindau i pizama ir nuejau miegot.
Miegojau iki 10 ryto - kol dukryte nepazadino - o va vis dar drybsau su pizama, kavos puodeliu ir plansetiniu, stumdama nuo saves mintis apie namu tvarkyma, kalna skalbiniu, dar didesni kalna lyginimui padetu rubu, maisto gaminima, nesutvarkytus kasos knygos dokumentus ir sese, kuria mamai pazadejau siandien parsivezti pas save ir "prispausti uodega" prie matematikos pataisu...
Gydytoja nusprende, kad as jau pasveikau ir birzeli nueme vaistus. Bet va, drybsau, pykstu ant saves uz savo nejudruma, apatija, kuri tesiasi jau antra savaite, ir galvoju - negi atkritau?
Vartotojo avataras
Parašė Laura_Palmer
#323572 Sveika,
pirmiausia užduotis: išsilygink skalbinius, šiandien oras kaip tik tam tinkamas labia.
Vartotojo avataras
Parašė gymka
Laura_Palmer rašė:Sveika,
pirmiausia užduotis: išsilygink skalbinius, šiandien oras kaip tik tam tinkamas labia.

Kaune lyja :D
Parašė sauliuxxx
#323597 Klaipedoje lyti nustojo, bet vejas siauteja...
Zinot, kai kuriau sita tema, nemaniau, kad isipareigojimo kitiems jausmas bus stipresnis uz isipareigojima sau paciai :) Noredama pabegti nuo rubu lyginimo, parsiveziau sese ir uzkroviau ja uzdaviniais, pamaitinau visas namie esancias burnas, pasiruosiau vistiena pietums, skalbiu jau antra partija ir net sutvarkiau kruva siuksliu namo priesaky, kuri mane erzino jau gera menesi :) Bet nepatikesit, kaip mane grauze kirminukas, kad kazkas mane ipareigojo issilyginti rubus, o as to nedarau :achtung Kadangi ju tikrai labai daug, isdalinau ta baisia kruva i penkias lygias dalis (jos vis vien dideles, bet bent ne tiek), issitraukiau lyginimo lenta ir... viena dali islyginau :) Trukau gera valanda, jauciuosi beveik medalio nusipelniusi :achtung Ir, manau, kai paruosiu vakariene, kibti i antra dali bus lengviau :)
Vartotojo avataras
Parašė Laura_Palmer
#323614 šaunuolė B) , nemaniau, kad mano žodis gali taip įpareigot, super, ir man nuotaiką pataisei :da
Parašė sauliuxxx
#323622 Keista vakar buvo diena, tiesiog "tiesos akimirku" diena :achtung
"Tiesos akimirka" nr.1: tas bardakas spintoje ir lyginimo kruvoje niekada nedings, kol as turesiu per daug rubu. Susitvarkiau savo spinta kaip niekad gyvenime - issirinkau ir palikau tik pacius paciausius ir ismeciau 5 maisus "moraliskai atgyvenusiu". Knisausi iki 1 val nakties
"Tiesos akimirka" nr.2: kartais problema, kuria, tavo manymu, tau sukelia kitas zmogus, issisprendzia, kai pradedi nuo saves. Nuolat pykdavau ant vyro, kam turiu kaip tarnaite begti is jo paskos ir viska rankioti. Vakar, pamates mane miegajame apsivertusia iki ausu rubu rusiavimu jis ... pats neprasytas persirusiavo ir susitvarke savo spinta :achtung
"Tiesos akimirka" nr.3: jei nori issivalyti dusia, issivalyk aplinka. Dieve, kaip man palengvejo, kai spintoje liko vos penktadalis mano skuduru, o lyginimo stalcius - tuscias! Lyg buciau i konteineri sugrudusi maisus su blogomis mintimis :achtung

Negaliu sakyti, kad issilyginau viska, nes:
Dali nusandeliavau kitai vasarai - sukneliu man siemet jau nebereikes;
Dali ... ismeciau! :super

Ar uzduoti uzskaitom kaip ivykdyta?
Parašė sauliuxxx
#323653 Tada noriu dar :) (neuzpykite, kad taip jumis naudojuosi, bet man tikrai lengviau prisiversti ir pajudeti, kai viesai pasizadu)
Parašė sophie
#323689 Pagamink vakarienei kokį nors naują, niekada nebandytą patiekalą.
Parašė sauliuxxx
#323694 Na, siandien ir rytoj dirbu, o kadangi is darbo griztu apie 22.30 val., tai kartais jau net ir sumustiniu nebesinori... :achtung Tad gaminsiu penktadieni :)
Reikia sugalvoti ka nors is cukiniju. Niekada nieko negaminau is cukiniju, jei ir nusipirkdavau, tai i troskini supjaustydavau ir tiek. O dabar gi uzaugo pas mane kelios cukinijos, vakar nuskyniau, suku galva, kaip suvartot :)
Parašėvarliuke
#323703 Į kugelį kartu su bulvėm įtarkuoti,skanus gaunasi :)
Parašė sauliuxxx
lauriukas rašė:Į kugelį kartu su bulvėm įtarkuoti,skanus gaunasi :)

Rimtai? Ir pagalvojus nebuciau :) Suskaiciavau - uzsiauginau 7 cukinijas (siaip, norejau pabandyt, kaip isvis atrodo toks augalas), taigi dabar savaite maitinsimes cukinijomis :achtung
Parašėvarliuke
#323719 Taip rimtai :) super dalykas cukinija. Esu įtarkavusi net su burokine tarka į kotletus,minkšti ir sultingi gaunasi jie. Bet juos tada kepu orkaitėje ir kiek didesnius nei kepamus keptuvėje ,man skaniau :)
Parašė sauliuxxx
lauriukas rašė:Taip rimtai :) super dalykas cukinija. Esu įtarkavusi net su burokine tarka į kotletus,minkšti ir sultingi gaunasi jie. Bet juos tada kepu orkaitėje ir kiek didesnius nei kepamus keptuvėje ,man skaniau :)

O, sita uzskaitom penktadienio vakarienei :super Mat penktadieni is komandiruotes jau vyras grizta, o bulviu jis nevalgo, kugelio neprakisiu... :achtung