Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#322915 Aš nežinau kokiam tu mieste, bet pvz Vilniuje krizėse tai visiškas kurortas, viskas super įrengta, bet ten eilės būna, dar pliusas, kad yra ir vienviečių palatų, tai labai neblogai viskas, gulčiausi ten, jei ką. Dar sako Ąžuolyno klinika krūta. Šiaip rinkčiau ligoninę geriau nei namuose žaist, bet čia mano toks įsivaizdavimas. Jei kur rajone, tai gal ir baisoka į tą ligoninę...
Vartotojo avataras
Parašė VVika
Kuroshitsuji rašė:Aš nežinau kokiam tu mieste, bet pvz Vilniuje krizėse tai visiškas kurortas, viskas super įrengta, bet ten eilės būna, dar pliusas, kad yra ir vienviečių palatų, tai labai neblogai viskas, gulčiausi ten, jei ką. Dar sako Ąžuolyno klinika krūta. Šiaip rinkčiau ligoninę geriau nei namuose žaist, bet čia mano toks įsivaizdavimas. Jei kur rajone, tai gal ir baisoka į tą ligoninę...

As Vilniuje. Azuolyno - private, tai itariu, pora menesiu pagulejus, suploti reiketu gera suma. O kas per krizes?
Kodel sakai, kad geriau ligonine, nei namie zaisti? Juk geri ta pati vaista ir stebi savo pojucius kokias 3 savaites, pasakoji daktarui. Tai juk namie ta pati gali daryti ir po 3 savaiciu papasakoti daktarui savo pojucius ir pastebejimus.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#322917 Krizės yra Vasaros g. ten jie ir diagnostika užsiima.
Blyn, vilnietė!!! marš į meetus!!! :DD
Žinai pagalvojau ko man geriau ligoninėj, tai gal kad aš nelabai adekvati būnu, man sunku būna nupasakot savo būsenas, tai kai mane stebi (krizėse kievieną d. bendrauji su gyd., bet ten tave laiko tik dešimt dienų), tai man geriau kažkaip, plius terapiją gauni krizėse kasdien, kituose skyriuose rečiau.

P.S. davai skype apsimainom :D maniškis nick: snitke, nes mes jau offtopinam :achtung
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#322922 kokie meetai, reikia su savim susitvarkyti pradzioje, nes edesiu meete ir zliumbsiu kratoma nerimo :)
Parašė K2_fujativeK2
VVika rašė:
Kuroshitsuji rašė:Aš nežinau kokiam tu mieste, bet pvz Vilniuje krizėse tai visiškas kurortas, viskas super įrengta, bet ten eilės būna, dar pliusas, kad yra ir vienviečių palatų, tai labai neblogai viskas, gulčiausi ten, jei ką. Dar sako Ąžuolyno klinika krūta. Šiaip rinkčiau ligoninę geriau nei namuose žaist, bet čia mano toks įsivaizdavimas. Jei kur rajone, tai gal ir baisoka į tą ligoninę...

As Vilniuje. Azuolyno - private, tai itariu, pora menesiu pagulejus, suploti reiketu gera suma. O kas per krizes?
Kodel sakai, kad geriau ligonine, nei namie zaisti? Juk geri ta pati vaista ir stebi savo pojucius kokias 3 savaites, pasakoji daktarui. Tai juk namie ta pati gali daryti ir po 3 savaiciu papasakoti daktarui savo pojucius ir pastebejimus.

gulejau as Azuolyne menesi. Ten uz dyka su siuntimu. Faina klinika.
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#322930 gal seniai gulejai, nes dabar raso, kad su siuntimu, dirbantiems, tik dalinai kompensuoja hospitalizavima. Koks gydytojas ten tave gyde?
Parašė K2_fujativeK2
VVika rašė:gal seniai gulejai, nes dabar raso, kad su siuntimu, dirbantiems, tik dalinai kompensuoja hospitalizavima. Koks gydytojas ten tave gyde?

uz dyka ir dabar. pas moteri tik pamirsau pavarde nors norejau, kad stasiunas butu mano.
Vartotojo avataras
Parašė VVika
K2_fujativeK2 rašė:
VVika rašė:gal seniai gulejai, nes dabar raso, kad su siuntimu, dirbantiems, tik dalinai kompensuoja hospitalizavima. Koks gydytojas ten tave gyde?

uz dyka ir dabar. pas moteri tik pamirsau pavarde nors norejau, kad stasiunas butu mano.

pas Stasiuna privaciai 1 valanda konsultacijos kainuoja 180 litu.
Reikes pasidometi, nes jau visai ne kas:(
Parašė K2_fujativeK2
VVika rašė:
K2_fujativeK2 rašė:

pas Stasiuna privaciai 1 valanda konsultacijos kainuoja 180 litu.
Reikes pasidometi, nes jau visai ne kas:(

tai smagu ten azuolyne daug uzsiemimu. Yra vienvieciu moterim daugiau nei vyram. valgyt normaliai duoda. siaip gulk siuntimo paprasyk is daktares pritaikys vaistus. stasiunas malonus gydytojas daug bendrauja siulo variantus klauso visada ranka paspaudzia atejas. ir nebijok ten sunkiu ligoniu neguldo visi normalus zmones. ziauriai smagu buvo telikas radija zaidimu visokiu yra. mes netgi tusa buvom padare savaitgali daug jaunimo buvo leido seseles :) mane ten klinikos seniunu buvo isrinke.
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#322985 ir as pradejau vartoti seroxata snd pirma diena pokolkas salutiniu nejauciu tik viduriuoti pradejau bet lapelije parasyta saltunis poveikis viduriavimas daugiau kaip ir nieko nesijaucia pradejau nuo 10mg :)
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#323119 ar kam buvo nuo seroxato judesiu kaustimas?
Parašė K2_fujativeK2
anglis rašė:ar kam buvo nuo seroxato judesiu kaustimas?

ne
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#323440 sweiki sita waista geriu jau nuo liepos 7 ,bet wistiek itampa jauciu didele paniku ataku dar buna,ir realybes jausmo nejauciu.nebezinau ka daryti ar kenteti ir laukti gal dar reikia palaukti....
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#323632 Gal kas turite asmeninės patirties ar tiesiog patartumėte, ar verta Cymbalta (60 mg) keisti į Seroxat? :aciu
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
Ernesta23 rašė:sweiki sita waista geriu jau nuo liepos 7 ,bet wistiek itampa jauciu didele paniku ataku dar buna,ir realybes jausmo nejauciu.nebezinau ka daryti ar kenteti ir laukti gal dar reikia palaukti....

Tai dar neilgai geri. Kartais gydytojai liepia laukti bent 2 mėnesius. Aišku antidepresantas vienas kitam nelygu. Aš dar laukiu. Tik su kitu antidepresantu. Geriu jau 2 mėn. ir 21 d. Savijauta banguota, geras dienas skaičiuoju ant pirštų.