- 2014 08 29, 17:51
nezinau ar duoda, ar ne. Turbut duoda, bet paroksetinas ir olanzapinas gan skirtingi vaistai. Bet siaip rezistencinei ar bipolinei depresijai SSRI + atipinis neuroleptikas gan dazna kombinacija
VVika rašė:Bigie, ar manai, kad vis tik paroksetinas man neduoda teigiamo/jokio poveikio? Juk pries tai ir su paroksetinu+olanzapinu negerai jauciausi, spaude depresija mane.
Dirbu su savimi, sengiuosi tik pozityviai mastyti, sakau sau, kad po truputi man vis tik gereja ir kuo toliau, tuo bus geriau, kita vasara jau busiu geros bukles ir butinai kur nors galesiu isvaziuoti, stengiuosi kazka veikti, eiti, judeti.
Olanzapino daktare skyre gerti ta pacia 2.5mg doze, nedidinti. Sake, kad geria zmones ir dar mazesnes. Paminejo, kad jei kabinsis ikyrios mintys, pameginti dar ir ryte isgerti 2.5 mg. Lyg ir minejai, kad pastarasis vaistas padeda nuo ikyriu minciu? Man jos praejo po vizito, nes nuolat repetuodavau mintyse, ka sakysiu daktarei, nes bijojau buti neisgirsta ar nespeti visko issakyti ka norejau, juk laikas vizito tai ribotas.
Buvau ir privaciai. Nors ten skirta visa valanda, bet nueita buvo be reikalo. Isklause, iteike recepra papildomam vaistui ir viso gero.
nezinau ar duoda, ar ne. Turbut duoda, bet paroksetinas ir olanzapinas gan skirtingi vaistai. Bet siaip rezistencinei ar bipolinei depresijai SSRI + atipinis neuroleptikas gan dazna kombinacija
600mg quetiapine, 200mg lamotrigine, 45mg mirtazapine, 5mg lorazepam