Moderatorius: signs

Parašė K2_fujativeK2
biggie rašė:
K2_fujativeK2 rašė:
VVika rašė:Kazkodel mano gydytoja nelinkusi skirti man antra antidepresanta salia paroksetino, neziurint to, jog mate, kad 6 menesius kankinuosi ir neissikapstau. Pasiskundus stipria apatija, gavau neuroleptika, kuris man zemina spaudima.

tai retas atvejis, kad 2 skirtu.. nebent bupriona prie seroxato.. jie dera ir buprionas aktyvina. as esu taip geres

jo, dazniausiai ir logiskiausiai yra skirti arba mirtazapina, arba bupropiona, nes ju veikimo mechanizmai skiriasi nuo SSRI, kitaip sakant vienas kita sustiprina. O kaip jauteis vartodamas bupropiona? Pagerejo apatija ir demesys?

As geriau Seroxata Mirtazapina ir Bupriona jauciausi labai gerai ir pasveikau.. Jauciu vel kazka panasaus reiks nes labai blogai dabar yra be jokiu vaistu
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#324124 Is karto tris AD gerei?
Juk sakei, kad nereikia vaistu, pakanka pakenteti:)
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#324127 dar vienas idomus antidepresantas yra atomoxetinas. Jis yra norepinephrino reabsorpcijos inhibitorius ir padeda demesiui, turetu padet ir energijai, nes norepinephrinas atsakingas ir uz motyvacija. Tik nepigiai jis kainuoja, bet kai turesiu pinigu, planuoju pabandyti SSRI arba SNRI + atomoxetina
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#324128 Paroksetinas yra stimuliuojantis, ne slopinantis?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
VVika rašė:Paroksetinas yra stimuliuojantis, ne slopinantis?

Na bent jau tarp savo klases "draugu", tai yra SSRI, tai paroxetinas labiausiai slopinantis.
Parašė K2_fujativeK2
VVika rašė:Is karto tris AD gerei?

Jo taip daktare paskyrus buvo. Jauciausi tai labai LABAI gerai nuo sitos kombinacijos.
Vartotojo avataras
Parašė VVika
K2_fujativeK2 rašė:

Jo taip daktare paskyrus buvo. Jauciausi tai labai LABAI gerai nuo sitos kombinacijos.

Kur nesijausi gerai, gerdamas net tris AD. Kiek laiko gerei tokia kombinacija ir po kiek laiko pajautei zymu pagerejima?
Parašė K2_fujativeK2
VVika rašė:
K2_fujativeK2 rašė:

Kur nesijausi gerai, gerdamas net tris AD. Kiek laiko gerei tokia kombinacija ir po kiek laiko pajautei zymu pagerejima?

Is pradziu geriau Seroxata 20 mg - Remerona 15 mg - Tiapridali. Priaugau daug kilu ir is papu skystis pradejo begt tai nuime tiapridali. Geriant Remerona ir Seroxata trukdavo energijos. Tada nuejau pas daktare sakau gerai jauciuosi, bet nera jegu daug.. Daktare parase Bupriono 150 lygtai tai atsirado daugiau energijos. Pasveikau idealiai tada ir viska meciau nes galvojau jei pasveikau kam begerti vaistus.
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#324158 Savavaliskai metei? Kiek laiko gerei vaistus? Nesake daktare, kad po to, kai gerai pasijauti, reikia dar tam tikra laika gerti vaistus?
Parašė K2_fujativeK2
VVika rašė:Savavaliskai metei? Kiek laiko gerei vaistus? Nesake daktare, kad po to, kai gerai pasijauti, reikia dar tam tikra laika gerti vaistus?

pora menesiu pageriau gerai jauciausi ir meciau turejau jauna grazia mergina pinigu turejau nemazai tada keliavom su ja visur tai buvo nebeidomu ta depresija ir tie vaistai ir nebegeriau nieko pats savavaliskai.
Gal ne i tema, bet Tiapridalis vienas geriausiu man vaistu nerima nuima ir mintis durnas
Vartotojo avataras
Parašė VVika
K2_fujativeK2 rašė:
VVika rašė:Savavaliskai metei? Kiek laiko gerei vaistus? Nesake daktare, kad po to, kai gerai pasijauti, reikia dar tam tikra laika gerti vaistus?

pora menesiu pageriau gerai jauciausi ir meciau turejau jauna grazia mergina pinigu turejau nemazai tada keliavom su ja visur tai buvo nebeidomu ta depresija ir tie vaistai ir nebegeriau nieko pats savavaliskai.
Gal ne i tema, bet Tiapridalis vienas geriausiu man vaistu nerima nuima ir mintis durnas

Na, jei po poros menesiu metei, tada viskas aisku. Maziausiai puse metu gydoma vaistais ir dar po to gydytoja nurodo, kiek laiko reikia testi, po truputi mazinant. O tau kas, atsinaujino depresija?
Parašė K2_fujativeK2
VVika rašė:
K2_fujativeK2 rašė:

Na, jei po poros menesiu metei, tada viskas aisku. Maziausiai puse metu gydoma vaistais ir dar po to gydytoja nurodo, kiek laiko reikia testi, po truputi mazinant. O tau kas, atsinaujino depresija?

numire mociute, mama susirgo, drauge paliko sugriuvo gyvenimas paprasciausiai. depresija gryzo su trenksmu jauciu, kad netgi sizofrenija puola ir stipri
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#325609 Siandien grizau pas savo sena gydytoja, mostelejo 60mg paroxetino + 60mg mirtazapino. Ziuresim :DD
Vartotojo avataras
Parašė VVika
biggie rašė:Siandien grizau pas savo sena gydytoja, mostelejo 60mg paroxetino + 60mg mirtazapino. Ziuresim :DD

O su anomis vaistu dozemis prastai jauteisi? Man kol kas palikta 40 mg paroksetino. Siuo metu jauciuosi zymiai geriau, pagaliau. Tikiuosi taip ir bus, negrisiu prie buvusios savijautos, kai virves ieskojausi. Idomu, kuris vaistas sugrojo pagrindine role, ar abu kombinacijoje mane istrauke.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
VVika rašė:
biggie rašė:Siandien grizau pas savo sena gydytoja, mostelejo 60mg paroxetino + 60mg mirtazapino. Ziuresim :DD

O su anomis vaistu dozemis prastai jauteisi? Man kol kas palikta 40 mg paroksetino. Siuo metu jauciuosi zymiai geriau, pagaliau. Tikiuosi taip ir bus, negrisiu prie buvusios savijautos, kai virves ieskojausi. Idomu, kuris vaistas sugrojo pagrindine role, ar abu kombinacijoje mane istrauke.

jauciaus nekaip, o pakele dozes, noredama paziureti ar nesiaktyvuos manija, nes itaria 1 tipo bipolini, uzmete ir depakino nemazai, nes lorazepamas vienas nesutvarko nerimo