VVika rašė:Geriant olanzapine, ar gali manija islisti?
Yra atveju, kai manija islysdavo nuo olanzapino, bet cia vienetai tokiu.
600mg quetiapine, 200mg lamotrigine, 45mg mirtazapine, 5mg lorazepam
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs
biggie rašė:Siandien grizau pas savo sena gydytoja, mostelejo 60mg paroxetino + 60mg mirtazapino. Ziuresim
VVika rašė:K2_fujativeK2 rašė:biggie rašė:Siandien grizau pas savo sena gydytoja, mostelejo 60mg paroxetino + 60mg mirtazapino. Ziuresim
Oho kokios dozes
O tu bent nuejai jau pas gydytoja?
VVika rašė:Nors tiek gerai, kad radai pagalbos. Ar bent kiek gereja savijauta?
K2_fujativeK2 rašė:VVika rašė:Nors tiek gerai, kad radai pagalbos. Ar bent kiek gereja savijauta?
Jo labai. Tik truputi baisu del olanzapino, kad cukraliges nesukeltu.
VVika rašė:K2_fujativeK2 rašė:VVika rašė:Nors tiek gerai, kad radai pagalbos. Ar bent kiek gereja savijauta?
Jo labai. Tik truputi baisu del olanzapino, kad cukraliges nesukeltu.
Neissigalvok nesamoniu. As kartas nuo karto pasitikrinu savo cukru gliukomaciu, viskas gerai, net prie zemesnes leistinos ribos mano cukrus. Jei neesi miltiniu ir cukru o valgysi sveika baltyma ir daug darzoviu, joks olanzapinas tau cukraliges neivarys. Gydykis ir sveik.
Galejau anksciau pradet gydytis, bet tempiau iki paskutinio. Jei idomu gydo su 40 mg Seroxat _ 15 mg olanzaline _ tik nakciai keicia dar nuo vienu neuzmigdavau:)
biggie rašė:Mano daktare vel uzsimine apie ADHD prie bipolinio, todel darysiuos pilna psichologini testa ir tada ziuresim, gali tekti prijungti atomoxetina, nors dabar kai pridejo depakina, nerimas stipriai sumazejo
biggie rašė:biggie rašė:Mano daktare vel uzsimine apie ADHD prie bipolinio, todel darysiuos pilna psichologini testa ir tada ziuresim, gali tekti prijungti atomoxetina, nors dabar kai pridejo depakina, nerimas stipriai sumazejo
60mg paroxetino dave didziuli poveiki, lyginant su 20mg, galbut tik didesnes dozes duoda norepinephrino boost'a