Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
cideksas rašė:sis vaistas neuroleptikas o kuo jis skiriasi pvz nuo benzodiazapinu man israse nuotaikai pakelti

Dauguma neuroleptiku, ypac senesnes kartos kaip flupenthixolis, yra dopamino D2 receptoriaus antagonistai, jie antjungia dopamino receptorius, kad naturalus dopaminas ju neaktyvintu ir taip sumazina haliucinacijas, ikyrias mintis ir t.t.

Benzodiazepinai veikia GABA neurotransmitoriu, kuris yra pagrindinis inhibicijos neurotransmitorius organizme. Benzai nedidina, bet sustiprina GABA'os poveiki, kuris pasireiskia kaip nerimo nuemimas, raumenu atpalaidavimas, mieguistumas.
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#320738 geriu 4 diena po 1mg psicho sake kad nuotaika pageres bet kolkas jokio poveikio gal ilgiau reikia pagert nors neuroleptikai turetu iskart veikt...
Parašė K2_fujativeK2
cideksas rašė:geriu 4 diena po 1mg psicho sake kad nuotaika pageres bet kolkas jokio poveikio gal ilgiau reikia pagert nors neuroleptikai turetu iskart veikt...

man kazkada sita vaista ligoninei dave ziauriai negera buvo liepiau, kad pakeistu.
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#320743 man jo isgerus ir kazkoks kaip silpnumas imtu :? bet gerumo tai jokio nejauciu vistiek ant viso pasaulio supykes jauciuosi...
Vartotojo avataras
Parašė Vėjo
#322281 Man nuo šitų vaistų kažkaip linksma darosi. Tik nežinau ar čia gerai ar blogai. nes jeigu linksma kaip nuo clonazepam, tai tada ne kas :? Ir nerimo mažiau, kažkaip. Dzin viskas.
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#322282 tai normalu kad linksma nes man psicho ir sake kad nuo siu vaistu turetum buti linksmesnis
Parašė K2_fujativeK2
cideksas rašė:tai normalu kad linksma nes man psicho ir sake kad nuo siu vaistu turetum buti linksmesnis

man jie netiki. buvo negera nuo ju ir baisu
Vartotojo avataras
Parašė Vėjo
#322286 Aš nesuprantu šitų vaistų. Jaučiu kažkokį keistą nerimastingumą, atsirado nevalingi liežuvio judesiai, šiaip kažkokia nerami. Ir keistas jausmas psichikoje, lyg smegenys ar psichika plėstųsi. Tai gal man jau ir nevartot šitų vaistų? Ar laukti dvi savaites, kaip gydytoja sakė? Gal apskritai gultis į ligoninę, nes pas gydytoją aš pateksiu tik trečiadienį. nelabai žinau į ką dabar kreiptis. Gal jūs pasakysit ką manot?
Vartotojo avataras
Parašė Vėjo
#322287 Turbūt gulsiuos į ligoninę, nes aš bijau.
Parašė K2_fujativeK2
Vėjo rašė:Turbūt gulsiuos į ligoninę, nes aš bijau.

man nuo ju tai liezuvis tirpdavo ir burnoi kazkoks keistas skonis buvo ir stogas vaziuodavo
Parašė K2_fujativeK2
Vėjo rašė:Turbūt gulsiuos į ligoninę, nes aš bijau.

o i kokia tu guliesi ? is kur siuntima gauni ?
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#323200 Aš irgi juos pradėjau . Pykina. Svaigimas kažkoks. Palauksiu, gal tik pradžiai tokia reakcija.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#323205 Užmiršau paklaust. O jis nekompensuojamas?
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#323226 Man nekompensuojami buvo . Vienintelis ju salutinis man buvo ,kad kuri laika zandikaulis surakintas buvo . Po to praejo .
Parašė K2_fujativeK2
#327065 22 puslapiai ir nei vieno beveik teigiamo atsiliepimo apie sy vaista.