Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Parašė gas ligthing
#326970 As parasyciau temos pavadinima lietuviskai, bet wikipedia neturi link'o i LT straipsni sia tema, taigi nezinau kaip tai pavadinti, kad nieko neizeisti :) Jei kas zinote tinkama vertima, galite pakeist pavadinima. Turejau idomu pokalbi sia tema su keliais zmonemis, noreciau ji pratesti. Manau, purvynelis atlaikys :) Istatymu vis tik nepazeidzia.

Klausimas: Kokius body fluids esate ragave? Turbut kad tai bus nutike sekso metu - slapimo skonis? Moters pieno? Prakaito? Kraujo, menstruaciju metu, ir t.t. Ka esate ragave, ir kaip tai patiko/nepatiko?
Parašė gas ligthing
#326975 Tema gime, kai viena moteris (ir as tikrai tikiuosi kad Lietuvoje tai yra toleruotina tema, turint omeny purvynelio disclaimer'i) diskusijos metu pasake kad jai nepatinka oralinis seksas. Nes negaletu buciuoti vyro, kuris ragavo jos slapimo. Na ir prasidejo pokalbis kuo slapimas skiriasi nuo prakaito ir nuo visu kitu dalyku.

Galvoju ar Lietuvoje zmones irgi apie tai isdris bent zodi parasyti? :) Vistiek juk visiems yra nutike ivairiu situaciju :)
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#326978 Nu prajuokino mane tavo tema :D :D :D Ne veltui ji randas purvynėlyje. Teko ragaut kraujo ir viskas. O šiaip nuomonės šiuo klausimu neturiu.
Parašė gas ligthing
#326983 Super, kad atrase bent kazkas, nelabai tikejausi :) Kraujo ragauti teko, tai paprasto kraujo, ar kraujo is menstruaciju?

As pvz galiu pasakyti kad moters pienas, man nepatiko. Toks dirbtinai saldus vanduo ir tiek. Gal jei kas megsta saldumynus ir ivertintu, bet man asmeniskai pasirode neskanu.
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#327067 Paprasto kraujo. O JAV gydytojas motinos pieną gali išrašyt kaip vaistą.
Vartotojo avataras
Parašė Vienišas vilkas
#327811 as ragavau savo krauja.

Paveikslėlis

net clinta's eastwoooda's to neisdrystu!