Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Parašėbarfuss
#324483 Ok, jau karščiuojuos. Reikia poilsio, ir tiek.
Parašėmarkeris
#324486 Išsikeikt gerai :)
Parašėbarfuss
#324564 Nu jo krv pyyp! galvojau parašiau haiku bet šūdą tau jeigu skiemenų skaičiuot nemoki ne nu nx kaip susinervinau :ubju
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#325334 pyyp!... :death
Parašė gas ligthing
#325789 Ka tik atradau sia tema, ir ji iskart tapo mano megstamiausia :) Norisi kiekviena apgailetina post'a spausdinti ir ant sienos kabinti :)

Klausimas: cia tik keiksmazodziai tinka, ar anything goes? Pvz asmeniniai izeidinejimai?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#325807 Konkrečiai ši tema skirta daugiau keiksmams, o šiaip purvynėlis skirtas visokiom purvynėm, jei tai neprasilenkia su LT įstatymais. cituoju:
ZNS rašė:Purvynėlio skiltyje galite laisvai drabstytis purvynėliais bei kakučiais.
Taigi, jis nesubalansuotas jautriems žmonėms.

Leidžiama viskas, išskyrus tai, ką draudžia Lietuvos Respublikos įstatymai.
Visokio pobūdžio diskriminuojančios žinutės bus trinamos be įspėjimo.

Parašė gas ligthing
#325860 Siandien gilinau savo uzsieniu kalbu zinias, ir uzmaciau idomu Serbiska posaki.

Kad tave popiezius ispistu. (Jebo te Papa)
Vartotojo avataras
Parašė Vienišas vilkas
#327812 bliat pyyp! negaliu gaut babkiu, nes negaliu bliat dirbt po velniu, nes turiu randu, kurie iamzinti mano viduje ir turi savo istorija
Vartotojo avataras
Parašė Vienišas vilkas
#328125 bliat nahui as buvau su*pistoje birzoje ir iš ten is manes issytyciojo suko s bliat galiu pasakyt ka ten po velniu man sake man daug ka sake bet labiau siai sunervino kai pasake TURBUT NIEKO NESUPRATAI? -bliat as ta [kūrmis] nahui uzmusiu bliat

Paveikslėlis

as bliat kiek prasiskanknau, bet db as issirekiau namuose labai saibingai ir kaimynai nieko nedarys nes tai jau iprasta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vartotojo avataras
Parašė Vienišas vilkas
#328126 kai man pasako ''supratai'' as labai isiuntu ir noriu uzmusti bliat, kai isuntu bunu labai pavojin gas!!!!!!!!!!!!!!!

Paveikslėlis

as labai esu pavojingas ir psichologiskai stiprus bliat ir as birzoje 23 10 h 108 kambaryje visus bliat uzmusiu jei mane isjuoks bliat
Parašė sophie
Vienišas vilkas rašė:<...>
as labai esu pavojingas ir psichologiskai stiprus bliat

Ir dar, panašu, emociškai nestabilus.
Vartotojo avataras
Parašė Vienišas vilkas
#328190 Taip lengvai manim neatsikratysite!
Vartotojo avataras
Parašė Vienišas vilkas
#328191 FAK!!!! Istrynet mano sedevra! as 4h stengiausi del jusu!