Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#326627 sapnavau prisižiūrėjęs tavo nuotraukų feisbuke . Gražus sapnas buvo . :kazokas
Vartotojo avataras
Parašė Ciaba
#326707 Kad su Gorbačiovu šnapsą gėriau. Girti buvom, Gorbačiovas "lūžo" :da
Parašėvarliuke
Ciaba rašė:Kad su Gorbačiovu šnapsą gėriau. Girti buvom, Gorbačiovas "lūžo" :da

Oi geras :D
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#326759 skerdžiu,kapoju,pjaustau ir visaip kitaip....kraupu ,iš kur tiek žiaurumo :bloga
Parašėvarliuke
#326783 Aš visai nebesapnuoju :bloga nesuprantu :bloga
ParašėNiekoGero
#327601 Taigi aš bėgu keliu, iš pradžių nebuvo sunku, bet po to jaučiau kaip kažkas mane stabdo, tad pradėjau eiti žingsniu, kol kojos pasidarė labai sunkios, kad nebegalėjau paeiti nei žingsnio, sustojau ir sapnas baigėsi?:D Išties keistas sapnas :)
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#327698 mano kliedesys..

sapnuoju konflikta, is pradziu begale neigiamu emociju (nera rietenu ir sukavimu. Tik emocijos), tada viskas perauga i konflikta. Mustynes-ristynes.. toliau trumpas sujungimas ir as jau sedziu ant kazkokio zmogaus (veidas nepazystamas ir mano supratimu nematytas) rankoje laikau toki gana nemaza akmeni.
Galvoju - hm.. ir ka man su tavim dabar daryti? Ai.. ei velniop! - ir pradedu vanoti jam per galva su tuo akmeniu. Viskas aplink kruvina ir ateina suvokimas, kad gal but perlenkiau lazda. Tada atsiranda nerimas ir mintis - Ar tas zmogus dar gyvas?
Ir tuo momentu lyg is kazkur suvokiu, kad greiciausiai tai tik sapnas. Paziuriu i akmeni (visas kraujuotas, matatau, kad ir as neblogai apsitaskes, net kraujo skonis jauciasi)
Mintis - Dejeu, vis tiek sapnuoju. - ir toliau dauzau jam galva kol prabundu.
Daug kraujo, daug emociju ir jauciu kad prakandau sau lupa.
Parašėvarliuke
#329305 Šianakt sapnavau ryškias savo raukšles,save seną sapnavau ,seną veidą :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#329618 Sapnavau labai realius dalykus, kuriuos po to bandžiau atsirinkt, nes sunku buvo suprast ar tai sapnai ar realiai viskas vyko. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#329647 Kadangi esu postapokaliptinio fantastikos žanro mėgėjas, tai dažnai sapnuoju visokius postapokaliptinio pobūdžio sapnus. Šianakt sapnavau Walking dead mmotyvais. Su filmo veikėjais kovėmės prieš zombius. Buvo smagu. Patinka man tokie sapnai.
Parašėvarliuke
#330070 Sapnavau mūvint trumpas vaikiškas kelnes :bloga dar žiūrėjau per veidrodį kaip atrodau,sakau,ai gerai bus,vietoj šortų :D
Parašė Deode
#331722 Sapnavau, kad manęs niekas nebepažįsta ir nemato: tėvai, draugai, seneliai.
Paslydau ant plačios gatvės, mašinos važiuoja, man atviras kojos lužis, visa kruvina, mirštu iš skausmo, mašinos važiuoja ir nemato, žmonės visiškai nekreipia dėmėsio, tėvai būdami šalia taip pat manęs nemato, kiti žmonės juokiasi. Apsurdiškas sapnas, laaabai nemalonus.... :bloga Bet sapnas nors ir koks būtų apsurdiškas, jis atrodė realus ir įtikinamas. Weird.
Parašė Deode
#332379 Vat kas būna kai prieš einant miegoti kiši galvą į šaldytuvą. :wink:

Sapnavau, kad mano kūnas nusėtas puslėm ir žaizdom, po kurių liks randai. Aš draskausi ir kasausi. Šlykštus košmaras. :bloga Pabundu apie 2 su puse nakties. Einu pieno palakti ir vėl krentu į lovą. Sapnuoju, kad bandau įeti pro savo namo vartus, pasitinka kruvinas mano šuo. Bėgu ir pamatau suklupusią savo senelę su duriamają žaizda. Klumpu ant kelių ir pradedu raudoti. Atvažiuoja greitoji. Prie manęs pribėga mama ir papasakoja kas atsitiko. Tipo mano tėvas girtas grįždamas namo pasiuto ir netyčiom savęs nevaldydamas padūrė su peiliu savo mamą. Netikėjau, juk tėvas niekada negėrė. Ir staiga matau savo tėvą nusitašiusi, apsivėmusi ir miegantį prie namo durų. Vaizdelis ne koks... Apsurdiškas ir nesveikas sapnas. :bloga Tas košmaras baigėsi policijos nuovadoje ir staiga nutruko. Ačiū Dievui. Rytas. Tai ne tikra.
Parašė Deode
#334325 Žodžiu kapoju savo pirštus, o paskui va...l..gau :bloga
Parašė AidasGiriu
#334969 Sapnavau kažkokį sapną.. tada pabudau pramerkiau akis, o aplink mane buvę pažįstami. Jie pamatė, kad pabudau ir pradėjo mane smaugti.. Tada pabudau ištikrųjų ir buvau baisiausiai įtempęs kaklą, o vietoj naktinės muzikos girdėjosi kažkokie neaiškūs garsai.. Bet vėl atsijungiau..

Paauglystėj sapnuodavau košmarus, kad vienas žmogus mane vejasi, tai močiutė patarė apsisaugot nuo to pavojaus realybėj. Pradėjau miegot su beisbolo lazda šalia lovos ir baigėsi košmarai.. :achtung
Turbūt reikia ir dabar tą patį pradėt daryt...