Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#329698 Pamiršau šian. kad reik trūks plyš kuo greičiau lizingus sumokėt. ot, senstu... Šiaip dažnai atmintim skundžiuos, bet nežinau ar tikrai ji parėjus, nes kai mokaus ką naujo grot, tai norm. lyg viskas, o šiaip daug dalykų darau vienu metu ir šiaip daug minčių, planų, tai ir suprask, žmogau su ta atmintim. :bloga

Vistiek noriu geriasnės galvos!!!!!!! :verkiu :sos:
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#329703 Aš pradėjau nieko galvoj nebelaikyt - viską rašau į darbo kalendorių. Paskui daug braukau, kai keičiu planus pagal savijautą, bet vis tiek ir daug padarau, ką kitu atveju būčiau pamiršus. Pabandyk!
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#329706 Nusiperku kasmet tokį kalendorių, bet bangom rašau į juos. Man ir vietos neužtenka, reiktų kokio A4 ar dar didesnio formato. :D Esu pasikabinus ant sienos tokią kamštinę lentą, na didesnė už A4. Tai ten kabinu susitikimus šiaip svarbias datas, nes kitaip būtų pravalas. Bet kad lizingus reik sumokėt neužsirašiau, nes galvojau prisiminsiu :bloga Gal tikrai A4 formato sąsiuvinį tokiems užrašams dar paaukot. Nereiks ir ant lapelių rašyt, kurie nuolat užkrinta kur. :achtung Šiaip aš rašau dažnai pieštuku, kad galėčiau ištrint. Turiu pilna visur pieštukų, trintukų ir lapelių. Trintukus randa Sanis ir gerokai juos apkramto. :D
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#329708 Davei man gerų minčių. Man darbo kalendoriuj vietos irgi trūksta, gal reik pereti prie A4 sąsiuvinių. Ir rašyti daugiau pieštukais, kad ištrint būtų galima. :aciu
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#329849 Nesuprantamiausias lt keiksmažodis, kurį perskaičiau kažkada per etno paskaitą dėst. duotoj knygoj - Lįsk tu vabalo blauzdon !
:bloga
O keikiuos, nes išsimušiau iš paros ritmo. :bloga
Parašėbarfuss
#330007 kurmiarausi blemba arba dar geriau - och tu šmiki žaliom ausytėm
Parašėbarfuss
#330010 BletBletBletBletBletBletKūrvaBletNachuiPochuiBletBletBlet kūrmi neraliuotas
Vartotojo avataras
Parašė DDarijus
#332316 :rek kaip išsioperuoti iš galvos mintis apie Buvusiąją ir Galbūtbūsimąją :rek
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
DDarijus rašė::rek kaip išsioperuoti iš galvos mintis apie Buvusiąją ir Galbūtbūsimąją :rek

O galbūt tai tik priklausomybės nuo žmogaus išdava ne meilė? Geriausia operacija verkt, rėkt, išsitaškyt iki galo emociškai ir bandyti paleisti, gal taip įsitverdamas vieno žmogaus neatlaisvinsi vietos kitai skirtajai? :) Galbūt gali būti ir daugiau, bet priklauso nuo tavęs kaip pasikalbėsi su savimi ir atrasi būdą. Dar vienas būdas surašyti kas joje nepatiko, ir tada užpykti ant jos, pyktis vienas išsiskyrimo su artimu etapas. Aišku patarimai patarimais, norėčiau pagelbėti, bet sunku, tikrai sunku kai meilė ir juolabiau santykiai ne nuo vieno tavęs priklauso ir tas bejėgiškumas, kai dabar be to žmogaus atrodo nebegali gyventi, bet šiaip žmonės gyvena ir gali gyventi, tą liūdesio laikotarpį paverčiant sau naudinga linkme. Aš gyvenime visose sirtyse jaučiuosi mokinė, bet turi norėti mokintis gyventi, sau, su kitu, be kito ir t.t ką gyvenimas atneša turime išmokti, ką galime keisti keičiame, ko negalime susitaikome...
Vartotojo avataras
Parašė DDarijus
#332322 Emocija, atrašysiu savo dienoraštyje. Purvynėlis telieka purvynėliu :)
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
DDarijus rašė:Emocija, atrašysiu savo dienoraštyje. Purvynėlis telieka purvynėliu :)

Kur parašei ten ir atrašiau, nes nebuvo kur atreaguoti, vienas kitas posmas gal nesupykdys moderatorių, net ir purvynėlis gali turėti išimčių, arba perkels mano postą jei labai trukdys. Neesmė purvynėlis ar ne, esmė kaip jautiesi...tuomet gerai lauksiu tavo tęsinio dienoraštyje, o jei nori pasispurvint tai purvynėlio tikslas riebiai ir dėt....o čia buvo toks pernelyg švelnus pasipiktinimas.
Vartotojo avataras
Parašė DDarijus
#332327 Nelabai moku stipriau išsikeikti. Reikia labai jau užpykdyti mane