Moderatorius: signs

Parašė K2_fujative_K2
#330349 Kokiom dozem jy geriat ? Mane 15 mg atjungia
Vartotojo avataras
Parašė biggie
K2_fujative_K2 rašė:Kokiom dozem jy geriat ? Mane 15 mg atjungia

atjungia jis vienodai prie 15mg ir prie 60 mg. Tik prie didesniu doziu buna stipresnis antidepresantinis poveikis (nevisad jo reik). Kai kurie psichiatrai experimentuoja ir su 90-120mg, nors nelabai matau logikos tam
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#330669 Mano psichiatras man pasakė 15 mg neturi antidepresinio poveikio, sušvelnina tam tikrus simptomus nerimą, tvarko miegą, prislopina, bet aš jau to slopinimo nebejaučiu jaučiuosi aplamai normalesnė, nei prislopinta nei per daug emocionali.
Parašė K2_fujative_K2
#332003 Originalus remeronas tik 30 mg kompensuojamas , o as geriu 15 mg , tai tenka sloveniska mesla pirkt
Vartotojo avataras
Parašė september_end
#332667 gavau miegui, labai apsidžiaugiau, kai paskaičiau, kad visiem čia miegui labai gerai ir t.t. o pats visą naktį eilinį kartą į lubas pražiūrėjau :bloga paichiatras sakė, kad galimai ne paskutinis vaistas, kurį bandau, nes toleranciją vaistams turiu aukštą :/
Vartotojo avataras
Parašė biggie
september_end rašė:gavau miegui, labai apsidžiaugiau, kai paskaičiau, kad visiem čia miegui labai gerai ir t.t. o pats visą naktį eilinį kartą į lubas pražiūrėjau :bloga paichiatras sakė, kad galimai ne paskutinis vaistas, kurį bandau, nes toleranciją vaistams turiu aukštą :/

kiekvieno organizmas skiriasi, matyt histamino blokada nera tau efektyvus uzmigimo budas, gali bandyt kazka is "Z" vaistu, t.y. zopiclonas ar zolpidemas arba kazka is benzodiazepinu
Parašė K2_fujative_K2
september_end rašė:gavau miegui, labai apsidžiaugiau, kai paskaičiau, kad visiem čia miegui labai gerai ir t.t. o pats visą naktį eilinį kartą į lubas pražiūrėjau :bloga paichiatras sakė, kad galimai ne paskutinis vaistas, kurį bandau, nes toleranciją vaistams turiu aukštą :/

Labai keista.. Cia mamo vienintelis vaistas kuris uzmigdo idealiai.
Vartotojo avataras
Parašė september_end
#332794 nop, neveikia ir z-drugs. neveikia ir neuroleptikai, apie benzdo isvis nekalbu. vanduo man jie. psichiatrai pradeda itart manijos epizoda, nes jokie vaistai neatjungia.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#332803 man irgi uzeina tokie periodai, kai niekas atrodo neatjungia, isgeriu lorazepamo, mirtazapino, olanzapino, levomepromezino ir tai neatjungia. Kas padeda labiausiai, tai depakinas, labai nuramina ta manija, carbamazepinas irgi
Vartotojo avataras
Parašė september_end
#332833 ilgai tau tie periodai užeina? nes man jau apie mėnesį vis blogėja ir galo nematyt :bloga o į stacionarą niaaa nenoriu
Vartotojo avataras
Parašė biggie
september_end rašė:ilgai tau tie periodai užeina? nes man jau apie mėnesį vis blogėja ir galo nematyt :bloga o į stacionarą niaaa nenoriu

na buna savaitem, tokie hipomanijos epizodai, bet kol vaistus geriu, tol dar imanoma pamiegot.
Jei jau menesis negali normaliai miegot, tada tikrai kazko reik imtis. Pritariu, kad ligonine ne iseitis, galima vaistus susireguliuot ir be stacionaro.
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#332854 sveiki pradejau gerti prie olanzapino 15mg kad nutraukti klonazepama ar mirtazapinas nujama nerima?:)
Vartotojo avataras
Parašė biggie
anglis rašė:sveiki pradejau gerti prie olanzapino 15mg kad nutraukti klonazepama ar mirtazapinas nujama nerima?:)

nuima, bet nemesk klonazepamo is karto, o pamazu
Vartotojo avataras
Parašė anglis
biggie rašė:
anglis rašė:sveiki pradejau gerti prie olanzapino 15mg kad nutraukti klonazepama ar mirtazapinas nujama nerima?:)

nuima, bet nemesk klonazepamo is karto, o pamazu
supratau niekaip neiseina man to klonazepamo atsikratyt :bloga
Parašė K2_fujative_K2

Kaip sekasi su remeronu miegot ? Man tai super :super