Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#301669 rukiau rukau ir rukysiu.. =)
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#333011 ar rukote vartojant olanzapine kiek girdejau silpnina jo poveiki
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#333015 rūkau ir siaubingai noriu mesti...
Vartotojo avataras
Parašė anglis
insomnia rašė:rūkau ir siaubingai noriu mesti...
olanzapina vartoji?
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#333039 olanzapino nevartoju
Vartotojo avataras
Parašė anglis
insomnia rašė:olanzapino nevartoju
as geriu olanzapina ir rukau tai jaucias kad jis silpniau veikia nei kad nerukydamas vartojau bet sunku mesti rukyti...
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#333052 Aš nepastebėjau kad kažkokio prastesnio vaistų veikimo. Nors žinoma, nebuvo etapo kada nerūkiau, tai neturiu su kuo palyginti :)
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#333054 insomnia ,kiek tu metų rūkai ? Ir kiek cigarečių per dieną ? Nepyk ,kad čia atvirai paklausiau .
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#333057 Pas mane paciokas i diena sueina. O cigaretes greitina butent olanzapino metabolizma, ne kitu neuroleptiku
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#333060 as ir pacioka i diena sutraukiu
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
maingirdas rašė:insomnia ,kiek tu metų rūkai ? Ir kiek cigarečių per dieną ? Nepyk ,kad čia atvirai paklausiau .

Rūkau nuo 2003 m. Šiuo metu maždaug po pusantro pakelio surūkau. baisu vienok
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#333066 Dar ir brangios cigarėtės. Tai 45 pakelius per mėnesį surūkai? Oho..daug Aš 5 metus rūkiau ir mečiau. Dabar rūkyti tikrai brangu , jau nekalbant apie sveikatą .
Vartotojo avataras
Parašė anglis
maingirdas rašė:Dar ir brangios cigarėtės. Tai 45 pakelius per mėnesį surūkai? Oho..daug Aš 5 metus rūkiau ir mečiau. Dabar rūkyti tikrai brangu , jau nekalbant apie sveikatą .
tai neilgai rukiai issivalys viskas o rukantiems reiketu mest bet niekaip neiseina plius dar tie vaistai slopina parukau visai kaip girtas vaikstai :girtas
Parašėazuolas
#388357 Gal siek tiek ne i tema bet ar galima gerti 2 skirtingus neuroleptikus vienu metu?