Moderatorius: signs
- 2014 11 28, 12:04
Nieko panasaus I MDMA
giliuvasara rašė:Tiesa sakant atrodo, kad Seroxat veikia tipiskai kaip nelegalios narkotines medžiagos (tarkim MDMA). Tik, kad tas "lomkes" turi iškęsti ne tik nutraukiant vartojimą, bet ir pradedant vartoti.
Nieko panasaus I MDMA
- 2014 11 28, 12:45
Man kažko toks įspūdis susidarė.
Šiaip seroxat vienas iš vaistų kurie man tiko. Aišku, buvo visi įmanomi pašaliniai poveikiai, bet žinojau, kad reikia juos iškentėti, kada nors jie baigsis, nors ir kaip baisus buvo. Būdavo pradžioje, kad visai nuraudavo protą, nežinodavau kur dėtis net. Tai pradėjau bėgioti.
Kai jau jausdavau, kad blogos mintys į galvą lenda eidavau į lauką ir begiodavau. Labai padėjo, tai gal todėl ir svorio nepriaugau. Gal nutraukti vartojimą buvo kiek sunkiau. Bet su psichiatres pagalba viską susitvarkiau ir iškentėjau. Prisimenu pradėjau mažinti po truputį dozę ir nuėjusi pas psichiatrę sakau, kad vėl blogai, tai galiausiai įtikino, kad taip atrodo, nes nutraukiu vartojimą ir kad čia tik nutraukimo simptomai ir tik atrodo, kad visas blogumas grįžta ir nepagyjau. Nors nuo depresijos niekada nepagysi, liga visam gyvenimui...
Labiausiai dėkinga vaistams, kad nebeliko panikos priepuolių...
Šiaip seroxat vienas iš vaistų kurie man tiko. Aišku, buvo visi įmanomi pašaliniai poveikiai, bet žinojau, kad reikia juos iškentėti, kada nors jie baigsis, nors ir kaip baisus buvo. Būdavo pradžioje, kad visai nuraudavo protą, nežinodavau kur dėtis net. Tai pradėjau bėgioti.
Kai jau jausdavau, kad blogos mintys į galvą lenda eidavau į lauką ir begiodavau. Labai padėjo, tai gal todėl ir svorio nepriaugau. Gal nutraukti vartojimą buvo kiek sunkiau. Bet su psichiatres pagalba viską susitvarkiau ir iškentėjau. Prisimenu pradėjau mažinti po truputį dozę ir nuėjusi pas psichiatrę sakau, kad vėl blogai, tai galiausiai įtikino, kad taip atrodo, nes nutraukiu vartojimą ir kad čia tik nutraukimo simptomai ir tik atrodo, kad visas blogumas grįžta ir nepagyjau. Nors nuo depresijos niekada nepagysi, liga visam gyvenimui...
Labiausiai dėkinga vaistams, kad nebeliko panikos priepuolių...
- 2014 12 06, 12:50
O kiek laiko tos 'lomkes' trunka pradėjus vartot? Tuoj bus savaitė kaip geriu, o aš vis dar apsvaigus iki tiek kad tik lovoj gulėt galiu.
giliuvasara rašė: Tik, kad tas "lomkes" turi iškęsti ne tik nutraukiant vartojimą, bet ir pradedant vartoti.
O kiek laiko tos 'lomkes' trunka pradėjus vartot? Tuoj bus savaitė kaip geriu, o aš vis dar apsvaigus iki tiek kad tik lovoj gulėt galiu.
Nepriimk depresijos asmeniškai.
- 2014 12 06, 14:39
daug kas nesutaria per kiek laiko turi suveikt is tikruju antidepresantas ir per kiek salutiniai pasisalina, greiciausiai per dvi savaites jau turetu viskas pasirodyt, jei ner veikimo, keliama doze ir toliau ziuri ar kas keicias.
Kas liecia SSRI ir MDMA, tai jie turi bendro tiek, kad leidzia serotoninui ilgiau pabut sinapsej, bet MDMA turi ir kita savybe, ji organizmui liepia isleisti daugiau serotonino, kas aisku sustiprina veikima, bet nuolant vartojant, tai yra toksiska serotonino neuronams
Zaza rašė:giliuvasara rašė: Tik, kad tas "lomkes" turi iškęsti ne tik nutraukiant vartojimą, bet ir pradedant vartoti.
daug kas nesutaria per kiek laiko turi suveikt is tikruju antidepresantas ir per kiek salutiniai pasisalina, greiciausiai per dvi savaites jau turetu viskas pasirodyt, jei ner veikimo, keliama doze ir toliau ziuri ar kas keicias.
Kas liecia SSRI ir MDMA, tai jie turi bendro tiek, kad leidzia serotoninui ilgiau pabut sinapsej, bet MDMA turi ir kita savybe, ji organizmui liepia isleisti daugiau serotonino, kas aisku sustiprina veikima, bet nuolant vartojant, tai yra toksiska serotonino neuronams
600mg quetiapine, 200mg lamotrigine, 45mg mirtazapine, 5mg lorazepam
- 2015 01 15, 21:11
panikai tikrai padeda, apskritai panikai, nerimui tai geriausias SSRI, nestimuliuoja, bet ir ne slopina, tik reik susirast tinkama doze
groowax rašė:Gal Biggie gali man paaiškinti, ar seroxatas kovoja su panika. ačiū
panikai tikrai padeda, apskritai panikai, nerimui tai geriausias SSRI, nestimuliuoja, bet ir ne slopina, tik reik susirast tinkama doze
600mg quetiapine, 200mg lamotrigine, 45mg mirtazapine, 5mg lorazepam
- 2015 01 15, 21:46
Taip pat norėčiau paklausti. Man iš Paroxetino išrašė, nes pas mane buvo striprus nerimas. Velofaxin nerimą slopina. Tačiau nejaučiu jokio skirtumo. Ar reiktų atskirų vaistų nerimui malšinti? Kaip manote? Ar užtenka paroxetin, 1 dozės per dieną. Viskas tvarkoj, grįžtu prie Paroxetino, tik bijau kad nerimas sustiprėtų. Čia rašėt, kad gerai panikai slopinti, taigi gal ir nerimas čia juokai. Visi kalba skirtingai, galva apsisuko
- 2015 01 16, 10:02
as geriu paroksetina + vaistus nerimui malsinti.
Deode rašė:Taip pat norėčiau paklausti. Man iš Paroxetino išrašė, nes pas mane buvo striprus nerimas. Velofaxin nerimą slopina. Tačiau nejaučiu jokio skirtumo. Ar reiktų atskirų vaistų nerimui malšinti? Kaip manote? Ar užtenka paroxetin, 1 dozės per dieną. Viskas tvarkoj, grįžtu prie Paroxetino, tik bijau kad nerimas sustiprėtų. Čia rašėt, kad gerai panikai slopinti, taigi gal ir nerimas čia juokai. Visi kalba skirtingai, galva apsisuko
as geriu paroksetina + vaistus nerimui malsinti.
- 2015 01 19, 18:54
Dabar net galva jau sukasi, kurį variantą gerti? Žinau, kad mano organizmas cymbaltą gerai priima, šiek tiek prisibijau paroksetino stiprokų šalutinių poveikių, bet ko nepadarysi, kad tik jaustumeisi gerai...
60 mg Cymbalta + Elontril 300 mg ar
? mg Seroxat + Elontril 300mg
Escitalopramas nepadeda
biggie rašė:panikai tikrai padeda, apskritai panikai, nerimui tai geriausias SSRI, nestimuliuoja, bet ir ne slopina, tik reik susirast tinkama doze
Dabar net galva jau sukasi, kurį variantą gerti? Žinau, kad mano organizmas cymbaltą gerai priima, šiek tiek prisibijau paroksetino stiprokų šalutinių poveikių, bet ko nepadarysi, kad tik jaustumeisi gerai...
60 mg Cymbalta + Elontril 300 mg ar
? mg Seroxat + Elontril 300mg
Escitalopramas nepadeda
F.33.2 ir F.61
20 mg paroxetine, 3mg bromazepam, 25 mg quetiapinum ~18 val nerimui, 50-75 mg quetiapinum miegui.
20 mg paroxetine, 3mg bromazepam, 25 mg quetiapinum ~18 val nerimui, 50-75 mg quetiapinum miegui.